Saturday, February 27, 2021

Põhi Peal!

Üks kuu jälle möödas ning aeg sealmaal, et anda oma lõplik hinnang vahepeal otsa saanud kosmeetikatoodete kohta. Enamus Veebruaris lõpuni kasutatud toodetest olid suured lemmikud, kuid leidus ka paar sellist asja, mida kindlasti uuesti osta ei plaani.

Hüvasti tuli jätta selliste purkide-pudelitega:


Bioderma mitsellaarvesi - Üks parimaid mitsellaarveesid, mida proovinud olen. Võttis vaevata lahti ka kõige kauapüsivamad meigitooted, sealhulgas veekindla laineri ja kunstripsmete liimi, kuid oli silmade vastu väga õrn. Toode oli lõhnatu, ei kipitanud ka siis, kui silma läks ja jättis peale kasutamist nahale täiesti puhta tunde. Suur lemmik, mida ostan kindlasti ka tulevikus ja siis juba suurema pudeli. Sel korral oli mul 250-ml pudel, mille hind on 13.95, kuid seda on saadaval ka 500-ml pudelis hinnaga 18.95 EUR, nii et suurem tuleb soodsam ja kuna tegu on tõesti suurepärase tootega, siis tasub kindlasti võtta suurem pudel.

Gallinee näoäädikas - See toode jäi mulle silma oma huvitava nime poolest, sest näoäädikast ei olnud ma varem midagi kuulnud. Seda kasutatakse tegelikult nagu toonikut peale näo pesemist ja enne kreemitamist ning mingit äädikale omast lõhna tal ei ole. Näoäädikas puhastab nahka, ahendab poore ja sisaldab prebiootikume ning postbiootikume, mis aitavad taskaalustada naha loomulikku mikrofloorat. Väga meeldis ning pudelist jätkus pikaks ajaks, nii et ostan seda kindlasti ka tulevikus. Hind: 22 EUR.

Avon trimmiv kehamask - Seda maski kasutasin vaid üks kord ning kuna ta pani naha väga tugevalt punetama ja tulitama, siis jäi see esimene kord ka viimaseks. Ma ei tea, kas mul tekkis maski vastu allergiline reaktsioon, või peabki ta sedasi naha punaseks ja tuliseks ajama, aga igal juhul oli see minu jaoks liig. Kreem ei imendunud hästi naha sisse, vaid jättis kehale libeda kileja kihi, nii et kui väljakannatamatu tulitava tunde pärast selle maha pesta otsustasin, siis oli vaja üsna pikalt švammiga nühkida, et toode nahalt lahti tuleks. Nii et seda maski ma kindlasti ei soovita. Hetkel saadaval soodushinnaga 9.39 EUR.

Blendercleanser - Meigišvammide ja -pintslite pesuks mõeldud vedelseep oli tõesti tõhus ning eemaldas ka tihedatest pintslitest kõik meigijäägid. Meeldis igati, kuid krõbeda hinna tõttu teist korda ei ostaks, sest ka kordades odavam Palmolive tükiseep teeb meigitarvikud sama hästi puhtaks. Hind: 16.90 EUR.

Tarte Shape Tape peitekreem - Tugeva katvusega peitekreem suutis ära varjata ka suuremad nahatoonierinevused ja püsis võrdlemisi hästi ning ei hakanud silmaümbruse kurdudesse kogunema. Samas uuesti ei ostaks, sest õhtu lõpuks kippus peitekreem ära väsima, nii et silmade all oli märgatav nahast eraldunud meigikiht. Jouer peitekreem katab sama hästi, kuid püsis vähemalt minu nahal oluliselt paremini ning on boonuseks veel ka soodsama hinnaga. Nii et kui uuesti väga tugeva katvusega peitekreemi vaja on, siis eelistan Jouer kreemi Tartele. Minul oli toon Fair Neutral, mis oli piisavalt hele, et silmade alla kirkust lisada. Hind: 27.99 EUR.

Dr Botanicals Apothecary näokoorija - Super hea kohvilõhnaga näokoorija sisaldab koorivate osadena pähklikoorepulbrit, mis nahka tõhusalt kuid õrnalt koorivad ja osakesed ei sula nahal ära. Kreemjas koorija sisaldab toitvaid õlisid, mis koorimise ajal nahka niisutavad. Väga meeldis! Hetkel saadaval soodushinnaga 15.20 EUR.

Marence kehaõli - Looduslik kehaõli oli tõhus niisutaja, mis imendus väga kiiresti ja ei jätnud nahale rasvast kihti. Tootesse ei ole lisatud mingeid lõhnaaineid, nii et lõhnas nagu tavaline toiduvalmistamiseks kasutatav õli.  Hind: 16 EUR.

Vivienne Sabo Polynesie Francais ripsmetušš - Väga hea püsivusega ripsmetušš ei määrinud ka siis, kui täiesti märjaks sai. Tema pikendavad-tihendavad omadused olid sellised keskmised, nii et enamasti kasutasin selle all tihendava efektiga ripsmepraimerit, et saada lopsakam tulemus. Hind: 7 EUR.

Sellised tooted said siis ära kasutatud veebruarikuus. Kas oled midagi neist proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment