Wednesday, March 3, 2021

Clochee

Clochee orgaaniline kosmeetikasari ammutab inspiratsiooni loodusest ja neid kirjeldavateks märksõnadeks on "Täielikult looduslik, ohutu ja tervislik." Sarja luues on lähtutud looduskosmeetika rahvusvahelistest standarditest - kasutatud tooraine on toodetud mahedalt ja lisaks on kõik koostisosad vegan. Clochee toodete pakendamisel kasutatakse taaskasutatud materjale ja välditakse ülepakendamist.

Clochee jõudis Eestisse üsna hiljuti ja nende meeskond saatis mulle pakikese oma toodetega tutvumiseks, et saaksin muljeid uuest sarjast ka teiega jagada. Märtsi lõpuni kehtib Clochee e-poes tutvumishind - kõik tooted on 20% soodsamad. (Panen postitusse hetkel kehtivad soodushinnad.) Üle 50-eurosed tellimused saadetakse pakiautomaati postikuluta. Mina sain järgi proovida järgmised tooted:


Näopuhastusõli



Näopuhastusõli sulatab lahti meigi ning tungib sügavale pooridesse, et ka sealt mustust välja viia. Nahk on peale õli maha pesemist ülipehme ja elastne, nii et sobib väga hästi kuiva ja tundliku nahatüübiga kasutajatele ning ka kuperoosa puhul. Tootes sisalduvatel mandli- ja seesamiõlil on vananemisvastane ja nahka hooldav efekt.

Õli sulatab vaevata lahti ka tugeva meigipõhja, kuid tema mahapesemiseks on vaja üsna sooja vett - tavalise käeleige veega, millega ma nägu pesema harjunud olen, et taha õli maha tulla. Nii et sellega nägu pestes pidin vee märksa soojemaks keerama kui tavaliselt. Silmameigi eemaldamiseks  Clochee õli ei sobi, sest paneb silmad kipitama. Hind: 31.92 EUR.

Niisutav kehakreem



Vürtsika tšilli ja magusa apelsini lõhnaga kehakreem imendub kiiresti ja pakub nahale pikaajalist niisutust. Ta ei jäta kehale mingit libedat-kleepuvat kihti, nii et soovi korral saab kohe peale kreemitamist riidesse panna. Hind: 23.92 EUR.

Kehakoorija



Paks toitev kehakoorija on ülihea troopiliste puuviljade lõhnaga. Nimeks on tal küll mango kehakoorija, kuid lisaks mangole annavad lõhnabuketis tooni ka melon, papaia ja ananass. Tõesti ülimõnus lõhn, mis tekitab iga kord duši all käies soovi seda koorijat kasutada. Toode on väga niisutav, nii et peale selle maha loputamist pole mingit vajadust enam keha kreemitamise järgi - nahk on selletagi pehme ja elastne. Koorivate osadena sisaldab ta suhkrut ja vaarikaseemneid, mis õrnalt kuid tõhusalt nahka koorivad. Suhkrukristallid sulavad pikemal masseerimisel nahal ära, kuid suuremad vaarikaseemnetükid lubavad koorida nii kaua kui viitsimist on. Koorija on paks ja kleepjas ning ei pudise nahalt maha. Suur-suur lemmik! Hind: 23.92 EUR.

Silmakreem-mask



Luksuslik silmaümbruskreem sisaldab põnevaid koostisosi - õuna tüvirakke, vesiroosi ekstrakti ja kofeiini. See omapärane kokteil võitleb intensiivselt kortsudega - mahendab neid, mis juba olemas ning ennetab uute tekkimist. Toote nimi on küll kreem-mask, kuid kasutatakse seda nagu tavalist silmakreemi - midagi pärast maha loputama ei pea. Kreem imendub kiiresti, muudab silmaümbrusnaha pehmeks ja elastseks ning vähendab silmade alust tumedust. Hind: 39.92 EUR.

Dušiõli



Dušiõli on eriti sobiv toode kuiva ja tundliku naha hoolduseks. Niiskel nahal piimjaks kreemiks muutuv õli peseb hästi puhtaks, kuid ei koori maha naha loomulikku kaitsvat kihti. Sobib väga hästi kõigile neile, kellel nahk peale tavalise dušigeeliga pesemist kiskuma ja kuivama hakkab, sest pesemise ajal pakub dušiõli ka rikkalikku niisutust. Hind: 23.92 EUR.

Kätekreem


Kerge õrna lõhnaga kreem imendub kiiresti ja jätab nahale siidise kaitsekihi, mis hoiab käsi kuivamise eest. Toode on rahustava toimega ja seda saab kasutada ka siis, kui nahal on tihedast pesemisest või külmakahjustusest tekkinud haavandid. Hind: 15.92 EUR.

Minu lugejate seas on palju looduskosmeetikafänne. Kas olete Clochee valikust juba midagi proovida jõudnud? Kui veel ei ole, siis märtsi lõpuni kehtib kõigile toodetele -20% soodushind, nii et hea võimalus uue sarjaga tutvumiseks.

No comments:

Post a Comment