Wednesday, March 31, 2021

Tilk! uudistooted

Kodumaine looduskosmeetikafirma Tilk! on taas kord mõnede uute toodetega välja tulnud. Valikusse lisandus sügavniisutav jalakoorija, mille abil terve talve saabaste sisse kängitsetud jalgadele sandaalikõlbulik välimus anda ning puhastusõli, mis võtab näolt vaevata lahti ka kauapüsivad meigitooted, samal ajal nahka niisutades ja rasu tootmist tasakaalustades. Tilk! meeskond saatis uued tooted mulle katsetamiseks ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.


Hydrate & Cleanse näopuhastusõli



Näopuhastusõli on puhastav ja niisutav kokteil, mis on kokku segatud kanepi-, kõrvitsaseemne- ja mandliõlist. Nagu kõik Tilk! tooted on õlisegule lisatud ka erinevaid Eestimaiseid ravimtaimi, et nahale igakülgset hooldust pakkuda. Näiteks leiab õli koostisest pune ja raudrohu. Puhastusõli sobib kõigile nahatüüpidele - kuiva nahka ta niisutab ja rasuse ning kombineeritud naha puhul aitab rasu tootmist tasakaalustada. 

Puhastusõli suudab kiiresti lahti sulatada ka kauapüsivad jumestustooted ning nahk on peale pesemist pehme ja niisutatud. Puhastusõlidega meiki eemaldades kasutan toote maha pesemisel näopesukäsna, sest see aitab õli koos meigijääkidega näolt kiiremini kätte saada - niisama vee ja käega pestes võtab loputamine kaua aega. Lisaks on maha loputamiseks vaja kasutada päris sooja vett - olen harjutanud end nägu pesema jahedapoolse veega, mis väidetavalt pidi nahale hästi mõjuma, aga jahe vesi ei taha õli hästi maha pesta, nii et sellega nägu puhastades pean kasutama tunduvalt soojemat vett kui tavaliselt.  

Scrub & Soothe jalakoorija



Mehed kindlasti kratsivad nõutult kukalt, et miks küll naistel iga kehaosa jaoks eraldi koorija olema peab - näole, kehale ja nüüd ka jalgadele? Tegelikult võiks muidugi ka tavalise kohvipuruga nii keha kui jalad üle käia ja oma töö teeks see hädapärast ära küll. Samas spetsiaalne jalakoorija sisaldab suuremaid koorivaid osi, mis raspeldab intensiivsemalt, sest tallanahk on märksa paksem kui nahk ülejäänud kehal ja pisikestest-pehmetest koorivatest osadest jääb selle puhul väheks. Koostisse on lisatud põletikuvastaseid komponente ja peale koorimist paneb see naha kergelt õhetama. See tunne on jalgadel väga mõnus, aga kogu keha ei tahaks sellise koorijaga sisse määrida. Nii et selleks ongi edasijõudnud koduspa pidajal igale kehaosale oma koorija :)

Koorivate osadena sisaldab  kreem soolakristalle, mis on üsna suured ja pakuvad tugevat koorimist, aitavad eemaldada vana naha ja paksendid ning stimuleerivad jalgade mikrovereringet. Kreem on mõnusalt vahulise tekstuuriga ja niisutab tänu sheavõi ja kastoorõli sisaldusele jalgu nii tõhusalt, et peale sellega pediküüri tegemist pole kreemi kasutamine enam vajalikki.


Koorija tekitab nahale kergelt õhetava efekti, mis muudab jalad kuidagi kergemaks ja tekitab puhanud tunde. Avastasin sellised õhetava efektiga jalahooldustooted esimese raseduse ajal ja need on jätkuvalt mu suured lemmikud. Hind: 16.90 EUR.


Lisaks uudistoodetele varustas Tilk! meeskond mind ka mõnede juba varem armsaks saanud lemmiktoodetega, milleks olid Coffee Break kehakoorija ja Smooch Me huulepalsam.

Nagu nimestki eeldada võib, sisaldab Coffe Break koorivate osakestena kohvipuru, mis ei sula nahal ära ja laseb koorimisprotseduuri pikalt nautida. Lisaks on koorija koostises kookosrasv, sheavõi ja avokaadoõli, mis nahka niisutavad, nii et peale duši alt tulekut ei olegi vaja enam keha kreemitada. Hind: 15.90 EUR.

Nurmenuku ekstrakti sisaldav palsam Smooch Me kaitseb ja niisutab huuli ning annab kerge läike. Palsamil on õrn magus lõhn ja ta on täpselt paraja koostisega - libiseb huultele ühe kerge tõmbega ning imendub koheselt, jätmata kleepuvat või rasvast kihti. Hind: 6.65 EUR.

Tänasest hakkab Tilk.bio e-poes kehtima minu sooduskood "penelope15", mis annab kõigile täishinnaga toodetele -15% soodukat. Kood kehtib kuni 14. aprillini.


No comments:

Post a Comment