Wednesday, March 10, 2021

Lavandais looduskosmeetika

Lavandais on Prantsusmaal toodetud looduslik kosmeetikasari, mis on pärjatud mainekate EcoCert ja Cosmos organic ökosertifikaatidega. Kõik tooted sisaldavad Lõuna-Prantsusmaal kasvatatud lavendliõitest toodetud eeterlikku õli või lillevett, millel on mitmeid kasulikke omadusi. Lavendel on rahustav, anitbakteriaalne ning lisaks on tal ka valu vaigistav ja unekvaliteeti parandav toime.

Minul on lavendlilõhnaga selline love-hate suhe - see meeldib mulle, kuid kui lõhn on liiga intensiivne, siis hakkab see häirima ja võib lausa pea valutama ajada. Lavandais tooted on lõhna osas tagasihoidlikud ja äratuntavalt lavendli järgi lõhnasid minu proovitud toodetest vaid kaks - massaažiõli ja vedelseep. Ülejäänud toodete aroomis on lavendlit tunda vaid vihjamisi ning need sobivad hästi ka lõhnade suhtes tundlikele kasutajatele.

Lavandais meeskond saatis mulle rikkaliku paki nende näo- ja kehahooldustoodetega ja tänases postituses jagangi oma kasutuskogemust.


Kehakreem



Kreem imendub kiiresti ja muudab naha elastseks ja pehmeks. Tema lõhn on õrn ja kerge ning seda on tunda vaid kasutamise ajal - pikalt see kehale püsima ei jää, seega sobib kreem hästi ka lõhnatundlikule kasutajale. Koostisosade nimekirjast leiab sheavõi, oliivõli, aaloe mahla ja lavendli lillevee, mis on kõik saadud mahepõllumajandusest. Üks parimaid kehakreeme, mida olen kunagi lasutanud - imendub kiiresti ja täielikult, jätmata nahale mingit tuntavat kihti. Hind: 29.90 EUR.

Mitsellaarvesi



Puhastav ja niisutav mitsellaarvesi sisaldab lavendli õievett ja roosi lillevett. See eemaldab tõhusalt kogu meigi ja mustuse, sealhulgas näiteks veekindla laineri ja ripsmetuši ning ei pane silmi kipitama. Peale sellega näo puhastamist jääb nahale täiesti puhas tunne, nii et pole mingit vajadust nägu pärast veega loputada. Väga meeldib! Hind: 21.90 EUR.

Kätekreem



Kiirestiimenduv kätekreem muudab naha hetkega pehmeks ja elastseks. Kätele ei jää rasvast-libedat kihti ja saab kohe peale käte kreemitamist edasi toimetada ilma igale poole läikivaid näpujälgi jätmata. Väikest 15-ml pudelit on hea käekotis kaasas kanda, sest hetkel pesen ja deson käsi nagu hull ning see on kätele hävitavalt mõjunud ning nad vajavad sagedast kreemitamist. Kreemi on saadaval ka suures, 75 ml täitepakendis.  Hind: 19.90 EUR.

Massaažiõli



Aroomiteraapiline massaažiõli on rahustava ja uinumist soodustava aroomiga. Tema lõhnas põimub lavendel musta pipra ja rosmariiniga. Ühel kasutuskorral läheb vaja vaid väike kogus õli. Nahk on peale massaaži elastne, pehme ja põhjalikult niisutatud. Hind: 31.90 EUR.

Detox näomask



Niisutav kreem-mask muudab naha ülipehmeks ja klaariks. Ta sisaldab lillat savi, mis on nahka puhastava toimega. Kergelt magusa lõhnaga mask sisaldab hästi peeneid koorivaid osakesi, mis mahapesemise ajal surnud naharakud eemaldavad. Kõigist proovitud Lavandais toodetest üks lemmikuid! Hind: 25.90 EUR.

Puhastuspiim



Tõhus puhastuspiim saab vaevata jagu ka kauapüsivatest jumestustoodetest. See sobib võrdselt hästi nii silmameigi eemaldamiseks kui kogu näonaha puhastamiseks. Toode on naha vastu õrn, ei pane silmi kipitama, kuid sulatab kiiresti lahti ka veekindla silmameigi. Väga sobilik kuiva ja tundliku naha korral, sest jojobaõli ja aaloe vera pehmendavad ja rahustavad nahka meigieemalduse ajal. Tõesti väga hea avastus, sest varem on mul looduslike meigieemaldajate osas tulnud mõnikord pettuda, sest need ei saa veekindlatest silmameigitoodetest jagu. Nii Lavandais puhastuspiim kui mitsellaarvesi on aga mõlemad väga tõhusad. Hind: 29.90 EUR.


Silmaseerum



Silmaseerumit on pudelikeses rikkalik kogus. Kui tavaliselt on silmakreemid 15 ml, siis Lavandais seerumipudelikeses on toodet lausa 30 ml, niisiis jätkub kreemi tõeliselt pikaks ajaks, sest ühel kasutuskorral kulub seda väga vähe. Silmakreem on vananemisvastaste omadusetega ja intensiivselt niisutav. See imendub hetkega ja muudab silmaümbruse värskeks ja kirkaks. Hind: 34.90 EUR.

Vedelseep-dušigeel



Kui teistes Lavandais toodetes on lavendlilõhna tunda üsna õrnalt ja enamasti on see segunenud teiste aroominootidega, siis see pesuvahend on klassikaline puhas lavendlilõhn. Pesuvahend sobib võrdselt hästi nii kätepesuseebiks kui dušigeeliks. Ei kuivata nahka ka tihedal kasutamisel. Hind: 19.90 EUR.

Lavandais sari jättis mulle väga hea mulje - looduslikud ja igati nahasõbralikud tooted, mis tõesti toimivad. Sari on saadaval Lavandais.ee e-poes. Üle 50-Eurosed tellimused saadetakse pakiautomaati tasuta.

No comments:

Post a Comment