Wednesday, March 31, 2021

Põhi Peal!

Märts tuhises mööda nii kiiresti, et ei saanud arugi ja aeg jälle teha üks postitus, kus annan oma lõpliku hinnangu viimase kuu aja jooksul otsa saanud kosmeetikavahendite kohta. Hüvasti tuli jätta selliste toodetega:


Madara SOS kreem - Imeline talvine näoniisutaja, mis ka kõige käredama pakasega nahka tõhusalt hooldas ja kaitses. Huvitava paksu koostisega kreem, mis imendus väga kiiresti, jätmata rasvast kihti, nii et sobis väga hästi ka hommikul meigi all kasutamiseks. Mul läheb nahk talvel aegajalt väga kuivaks ja tekib kiskuv tunne - see kreem kaotas ebamugavuse juba esimesel kasutuskorral ja niikaua, kui ma seda igapäevaselt kasutasin, ei tulnud see tagasi ka kõige külmemal ajal. Väga meeldis! Hind: 32.90 EUR.

Tilk! Renew Me kehaõli - Toitev ja niisutav õli pakkus nahale tõhusat hooldust ja pikaajaliselt kestvat niisutust. Õli imendus võrdlemisi kiiresti ja ei tulnud selle naha sisse masseerimiseks kaua aega kulutada. Vaarikaseemne-, nisuidu- ja kookosõlil on naturaalne päikesekaitseefekt, nii et õli sobib hästi ka suvisel ajal päikesekreemi asemel kasutamiseks. Hind: 19.90 EUR.

Youngblood näosprei - Niisutavat ja kaitsvat näospreid soovitatakse kasutada nii toonikuna kui meigikinnitusspreina jumestuse peal. Minul leidis ta kasutust põhiliselt siiski nahahooldustootena, sest pudelil on üsna agressiivne pump, mis näo natuke märjaks tegi ja sel põhusel ei julgenud seda meigi peale pihustada. Nahahooldustootena on sprei aga väga mõnus - niisutab, rahustab ja kaitseb linnaõhu saaste eest. Hind: 23.47 EUR.

Mossa V lift silmakreem - Niisutav, rahustav ja kortsude vastu võitlev silmakreem imendub kiiresti ja hoiab silmaümbruse nahka toonuses ja kirkana. Kõik Mossa tooted sisaldavad erinevate põhjamaiste marjade ekstrakte ja V lift kreemile on oma väe andnud toompihlakas, mis sisaldab lausa 21 vananemisvastast elementi. Hind: 16.49 EUR.

Tilk! Scrub Me näokoorija - Tilk valikus on 3 erineva lõhnaga näokoorijat ja see sidrunilõhnaline on neist minu lemmik. Koorivate osadena sisaldab kreem aprikoosituuma pulbrit, mis ei sula nahal ära ja võimaldab koorida nii kaua kui viitsimist on. Lisaks sellele sisaldub tootes ka erinevaid niisutavaid õlisid, mis koorimise ajal selle eest hoolitsevad, et nahk protseduuri järgselt ebamugavalt ei kisuks. Hind: 17.90 EUR.

Tilk! Smooch Me huulepalsam - Seda palsamit olen lõpuni kasutanud juba nii palju kordi, et lugemine läheb sassi ja uus juba olemas ka. Lihtsalt täiuslik - täiesti söödavatest looduslikest koostisosadest palsam, mis ei tekita huultel sõltuvust, niisutab, kaitseb ja rahustab. Väga meeldib! Hind: 6.95 EUR.

Beauty Blender - See meigišvamm ei vaja ilmselt pikka tutvustamist, sest sellest kuulsamat jumestuskreemi aplikaatorit lihtsalt ei ole olemas. Kannab meigi näole erakordselt ilusa ja ühtlase kihina, nii et ostan neid ikka ja jälle. Uus juba meigikotis olemas ka. Hind: 17.50 EUR.

Isdin taastavad seerumiampullid - Spetsiaalselt öiseks kasutamiseks mõeldud seerum stimuleerib naha kaitsemehhanisme ja valmistab selle ette päevaseks oksüdatiivse stressiga toimetulekuks. Pakendis on 10 ampulli ja ühest ampullist jätkub 2-3 kasutuskorraks, nii et karbikesega saab teha umbes kuuajase kuuri. Seerum niisutab ja pinguldab nahka ja tulemust on näha juba paaripäevase kasutamise järel.  Hind: 24.59 EUR.

Morphe E29 kulmupintslid - Nende pintslitega oli mul selline love-hate suhe. Esimese pintsliga olin ülirahul ja kui see hakkas väsimuse märke näitama, tellisin uue samasuguse. Paraku ei olnud uus pintsel üldse sama hea ja täpne kui esimene - harjased ei hoidnud sama tihedalt ja ma ei saanud sellega soovitud täpset tulemust. Pintsli disain oli pisut muutunud ja uue versiooni harjased ei hoidnud sama hästi vormi. Esimene pintsel oli väga hea ja teine sama koodiga täielik pettumus. Praegu on mul kasutusel Morphe R44 pintsel, millega olen väga rahul ja loodan, et kui see kunagi ära kulub, siis ma jälle uut tellides pettuma ei pea. Hind: 6 EUR.

Selliste toodetega tuli siis märtsikuus hüvasti jätta. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment