Monday, February 22, 2021

Artdeco kevadkollektsioon

Talv ei näita veel taganemise märke, kuid minule jõudis kevadine meeleolu tänu Artdeco uuele Feel This Bloom Obsession sarjale juba kohale. Nii lustakat ja lillelist pakendidisaini pole varem nähtud. Seda lilleilu vaadates läheb tuju automaatselt heaks ja isegi akna all laiutavad lumehunnikud ununevad korraks ära.


Blossom Duo põsepuna



Kahest erinevast roosast toonist koosnev põsepuna on väga praktiline, sest toone omavahel segades saab alati täpselt sobiva intensiivsusega värvi üles ehitada. Põsepuna ei sisalda sädelevaid osakesi, vaid annab nahale hoopis kerge kuma ja õrna läike. Värv on väga tugeva pigmendiga, kuid lihtsalt hajutatav ning püsib kulumata terve päeva. Sellised värsked roosad toonid on minu jumega alati kindla peale minek ning kõik mu lemmikpõsepunad ongi siiani olnud sellisest värviperekonnast. Roosa toon kingib näole värskust ja puhanud ilme ning kustutab vanusest vähemalt viis aastat maha. Väga meeldib!!! Hind: 22.90 EUR

Põsepuna peale kandmiseks on uues kollektsioonis olemas ka spetsiaalne pintsel. Viltuse otsaga väiksemat sorti pintsel on piisavalt pisike, et saaks võtta värvi ainult ühest põsepunasektorist. Ülipehmed kitsekarvad tunduvad näo vastas nagu õrn pai. Pintsel ei ole väga tihe, nii et sobibki hästi just tugevalt pigmenteeritud värvidega kasutamiseks - õrna pigmendiga põsepunad hajuvad sellega peale kandes liiga ära, sest pintsel ei võta korraga palju värvi külge. Hind: 13.90 EUR

Lauvärvid



Iga Artdeco erikollektsiooni hulka kuulub ka magnetpõhjaga ilukarp, kuhu saab täpselt oma maitse järgi paleti ise kokku panna, sest Artdeco monolauvärvid on nutika magnetkinnitusega pakendites. Feel This Bloom Obsession lauvärvikarpi mahub 3 värvi. Uusi lauvärvitoone lisandus Artdeco niigi juba väga laia värvivalikusse 4 tükki. 3 neist roosakad ja üks sinine.Tühja ilukarbi hinnaks on 9.90 EUR ja iga lauvärv maksab 5.40.

Alumisel pildil olevad jumestuses kasutasin kõiki kolme roosat värvi. Kõige heledam matt õrnroosa toon on minu oma nahatooniga nii sarnane, et see minu laugudel praktiliselt välja ei paistnudki - nagu oleks oma nahatooni juurde lisanud. Aga kasutasin tumedamat matti tooni koopajoonel ja silma välisnurgas ning pärlendavat heleroosat kogu liikuval laul.



Perfect Color huulepulgad



Perfect Color huulepulgad on poolmatid ja kauapüsivad. Nad ei kuivata huuli ning jäävad peale õhukese mugava kihina, mida huultel praktiliselt ei tunnegi. Värv elab üle ka söömise-joomise ning on ilus igas kulumisetapis. Minu eriliseks lemmikuks sai erksam punakasroosa toon Pink Petal, mis on kasutusel ka ülevalpool oleval pildil. Ühe huulepulga hind on 12.50 EUR.

Meigipliiatsid



Uuest kollektsioonist leiab ka mõned pliiatsid nii silmadele kui huultele. Kõik nad on väljakeeratavad ning pliiatsi sabas on teritaja, mille abil tippu enne kasutamist uuesti teravaks teha. Rahulik vanaroosa huulepliiats sobib kokku kõigi mu nude toonis huulepulkadega ja on väga hea klapp sama kollektsiooni Make It Bloom huulepulgaga. 

Artdeco silmapliiatseid olen aja jooksul ära kasutanud juba mitmeid ning nende hea püsivuse kohta jätkub mul vaid kiidusõnu. Pliiatsid on tugeva pigmendiga ja püsivad veatult terve päeva. Mulle meeldivad väga nende suitsused toonid. Ma olen pigem nude-lauvärvide kasutaja ning erksad värvid mul silmameigis enamasti kasutust ei leia. Uue kollektsiooni rahulik suitsune sinine toon, ei ehmata ära ka selliseid inimesi, kes muidu sinist värvi silmameigis ei kasuta. Pliiatsite hinnaks on 8.90 EUR.

Volume Supreme ripsmetušš



Volume Supreme ripsmetušš annab tublisti juurde nii pikkust kui tihedust. Keskmise suurusega harjaga saab ripsmeid ilusti koolutada ja pääseb hästi ligi ka silmanurkadele. Püsivus on tal keskmine - tušš ei pudise ning ei lähe laiali, kuid määrib pisut - ripsmete otsad, mis üles kulmuluu vastu puutuvad, kannavad sinna kergeid hallikaid laike. Nii et mulle on rohkem meeldinud Artdeco Volume Sensation tušš, mis on sama heade pikendavate-tihendavate omadustega, kuid ei määri. Hind: 14.90 EUR.


Art Couture küünelakk



Selline õrnroosa nude küünelakk oli mul kevadeks niikuinii osta plaanis, seega oli täitsa naelapea pihta, et Artdecol kevadkollektsioonis selline toon välja tuli. Hästi ilus rahulik sobib-kõigega küünelakk, mis annab kätele hoolitsetud mulje, kuid mille värv ei tõmba liialt tähelepanu. Laki püsivus on väga hea - saab ilusti 4-5 päeva kanda, enne, kui see mõranema hakkab. Hind: 8.50 EUR.

Eye Designer



Eye designer on selline omamoodi lauvärvikomplekt, mis ei vaja pealekandmiseks pintsleid. Eraldi on müügil kahepoolne aplikaator, mille mõlemas otsas on teravatipuline švammike ja selle juurde saab osta laias valikus lauvärvikassette, mis keermega aplikaatori otsa kinnitatakse. Väga kompaktne lahendus, mis ei võta meigikotis palju ruumi. Eye Designer aplikaatori hinnaks on 9.90 ja iga värvikassett maksab 7.90

Sellised tooted siis Artdeco uues kollektsioonis. Kas oled midagi neist juba proovinud? Millised on sinu muljed?


No comments:

Post a Comment