Saturday, February 20, 2021

Green Peel

Külastasin hiljuti MilMil ilusalongi, kus mulle tutvustati looduslikku Green Peel koorimishooldust. Spetsiaalne koorimissegu sisaldab seitset sorti ürte ja kolme liiki vetikaid, mis aitavad kaasa naha uuenemisele ja võitlevad mitmete nahaprobleemide vastu näiteks nagu vistrikud, halb jume, aknearmid, enneaegne vananemine ja pigmendilaigud. 

Dr. med. Christine Schrammek sarja tooted ja näohooldused on välja töötatud nahaarstide poolt ning kasutusel juba rohkem kui 50. riigis üle maailma. 


Green Peel protseduuri tehakse kolme eri tugevusega:

Classic hooldus sobib suuremate nahaprobleemide raviks, Energy keskmises korras nahale ja Fresh Up näole värskuse andmiseks ning esimeste vananemismärkide tõrjumiseks.  

Minule tehti kõige kergem Fresh Up protseduur, mis kestab umbes tund aega, ei tekita punetust ja annab kohese efekti. (Hoolduse hind 50 EUR.)

Green Peel hoolduse kõige kergem versioon koosneb rohelise seguga koorimisest ja sellele järgnevast maskist ning kreemitamisest. Kõik etapid viiakse läbi rahustava näomassaaži saatel, nii et kogu protseduur on mõnus ja lõõgastav. Koorimine ei tekita kipitust ega punetust ja soovi korral võib kohe peale seda jumestust kasutada. 

Fresh Up hooldus on hea valik enne mõnd tähtsat üritust, mil tahad eriti värske välja näha. Koorimine silendas nahatekstuuri, helendas pigmendilaike ja kaotas pea täielikult ära silmanurkades olevad peened "kanavarbad". Tõeline kiirabi talvest väsinud jume turgutamiseks, sest tulemust näeb kohe kosmeetikutoolist tõustes. Kui nahatekstuuri ühtlustumist oskasin oodata, siis seda, et üksainus protseduur silmanurga kortsud ära kaotada suutis, oli küll väga meeldiv üllatus. Fresh Up on selle kohta väga sobiv nimi, sest nahk on peale hooldust tõesti värskusest pakatav.


26.02. kell 11.00 toimub Tartu mnt 32 asuvas MilMil salongis Green Peel koolitus. Nii et kui mu lugejate seas on kosmeetikuid, kes tahaksid sellest hooldusest rohkem teada saada, siis juba õige pea on see võimalus tulemas.

Lisaks salongihooldusele pakub Dr. med. Christine Schrammek nahahooldustooteid ka koduseks kasutamiseks ning neid on võimalik osta nii MilMil salongist kohapealt kui ka nende veebipoest. Kui ise ei oska oma naha seisukorda täpselt hinnata ja sobivaid tooteid valida, saab salongis broneerida konsultatsiooniaja, kus kosmeetik määrab ära su nahatüübi ning soovitab täpselt sinu vajadusetele vastavad tooted. Konsultatsioon on tasuta ja sellega ei kaasne mingit kohustust tooteid osta. Online registreerimisvorm on SIIN.

Minule valis kosmeetik koduseks kasutamiseks kaasa sellised Dr. med. Christine Schrammek näohooldustooted:

Daily Hydra Maximum päevakreem



Päevakreem on kiirelt imenduv ja tõhusalt niisutav. See sisaldab päikesekaitset SPF 20, mida võiks ka Eestis talvisel ajal naha kaitsmiseks kasutada. Tänu kiirele imendumisele sobib kreem ideaalselt ka meigi all kasutamiseks. Hind: 40.20 EUR.

Special Care näokreem



See kreem on praeguse külmalaine ajal olnud mu naha tõeline päästeingel. Seda kasutades on tunne, et nahk muutub hästi tugevaks, vastupidavaks ja elastseks. Väga tõhus kreem külma eest kaitsmiseks, mis tänu eriti nahasõbralikule koostisele sobib hästi ka lastele enne kelgumäele minekut näole määrida. See sai kõigist proovitud toodetest mu lemmikuks- täpselt see, mida mu nahk hetkel vajab. Ei jäta näole rasvast kihti nagu mõned kaitsekreemid seda tegema kipuvad, nii et võib kasutada igahommikuse näoniisutajana ja ka meigialuskreemina. Hind: 32.50 EUR.

Hüaluroonhappega seerum



Hüaluroonhappe seerum aitab juba olemasolevaid kortse täita ja uute tekkimist ennetada. Lõhnatu läbipaistev seerum imendub hetkega ja jätab näole täiesti puhta tunde - ei kleebi ega tekita mingit tuntavat kihti. Tugevalt vananemisvastase toimega seerum aitab pikendada Green Peel koorimisega saavutatud efekti. Hind: 48 EUR.

Millal sa viimati näohoolduses käisid ja milline on sinu lemmikprotseduur kosmeetiku juures?

No comments:

Post a Comment