Monday, November 2, 2020

Polli anti-pollution cosmetic system

Pulanna e-poest olen blogis korduvalt kirjutanud, sest sealt leiab väga põnevaid ja omamoodi nahahooldustooteid. Nende toodete koostisse kuuluvad erakordselt luksuslikud toimeained nagu näiteks kuld ja kaaviar ning kreemide huvitavad vormid, näiteks läbipaistva geeli sees ujuvad kreemipärlikesed, pakuvad silmailu ja huvitava kasutuskogemuse. 

Äsja täienes Pulanna e-poe valik Polli Organic Care saastevastase sarja toodetega. Need on ideaalsed linnas elavatele inimestele - aitavad nahka puhastada, taastada ja luua näole kaitsekiht, mis takistab saastunud linnaõhul nahale liiga teha. Tooted sisaldavad 98% ulatuses looduslikke koostisaineid ja on priid nahale kahjulikest sünteetilistest lisaainetest. Pulanna meeskond saatis mulle rikkaliku valiku Polli sarja tooteid, et saaksin blogis teilegi oma kasutuskogemusest rääkida. Proovisin järgi sellised tooted:

Toonikud



Toonikuid on Polli valikus kaks erinevat - Rahustav ja tasakaalustav ning niisutav. Esimese sain endale täissuuruses ja teise minipudelis.


Toonikud on pumbaga pudelis, mis pihustab vedeliku välja mõnusa ühtlase pilvena. Mõlemad imenduvad kiiresti ja pakuvad nahale mõnusat niisutust. Hüaluroonhappega toonik on lausa nii tubli niisutaja, et kreemi kasutamine polegi selle järel enam hädavajalik - nahk on juba ainult peale toonikuga üle käimist väga mõnus. Toonikutel on kerge hapukas lõhn, mis on omane kõigile Polli sarja toodetele. Lõhna on tunda vaid pihustamise ajal ja nahale ta pikalt püsima ei jää. Mõlemad toonikud said juba esimesel kasutamisel mu suureks lemmikuks!


Mitsellaarvesi



Mitsellaarvesi on tõhus puhastaja, mis võtab vaevata lahti ka kõige tõrksamad meigitooted, näiteks veekindla laineri ja ripsmetuši. Kasutan seda nii silmameigi eemaldamiseks kui näo järelpuhastuseks, kui olen jumestuskreemi näopesuvahuga eelnevalt maha pesnud. Väga mõnus toode - ainus miinus on  see, et pudelikeses on vaid 100 ml mitsellaarvett. Mulle jätkub sellest vähem kui kuuks ajaks, seega eelistan tavaliselt suuremaid pudeleid. Hind: 8.33 EUR.


Näopesuvaht



Puhastusvaht väljub pumbast vahupallina ja sellega näopesu on väga kiire ja tõhus. Vaht eemaldab näolt hõlpsalt jumestuse ja mustuse, kuid ei kuivata nahka. Ideaalne toode inimestele, kes tahavad näopuhastusega kiiresti ühele poole saada. Mul on mingi seletamatu armastus toodete vastu, mis pudelist vahuna väljuvad, nii et ka see näopesuvaht hakkas juba esimesest kasutuskorrast alates väga meeldima. Hind: 13.08 EUR.

Näokoorija



See koorija kuulub ühes Polli toonikutega kindlasti minu TOP 3 lemmiku toote hulka kõigist proovitutest. Tema sees olevad koorivad osad on nii peened, et kreemi sees neid silmaga näha ei olegi, kuid nahal ringi masseerides pakuvad nad sellest hoolimata väga tõhusat koorivat efekti. Nahk hakkab isegi kergelt kirvendama ja poorid avanevad ning puhastuvad, nii et nägu on peale koorija kasutamist erakordselt sile ja puhas. Väga meeldib! Hind: 15.46 EUR.

Päevakreem



Polli päevakreem on sügavniisutava toimega ning muudab näo mõnusalt pehmeks ja elastseks. Kreem imendub kiiresti ning sobib väga hästi ka meigialuskreemiks. Kõigil Polli sarja toodetel on kerge hapukas lõhn, mis iseenesest ei ole paha, kuid päevakreemi puhul jääb lõhn nahale veel mitmeks tunniks püsima, mis mind pisut häirima hakkas. Ühegi teise Polli toote puhul seda muret ei olnud - kõigi teiste toodete lõhn hajus kiiresti ja oli tunda vaid pealekandmise ajal. Päevakreem oli ainus, mis võib lõhnatundliku kasutaja jaoks liialt tugeva ja püsiva lõhnaga olla. Hind:19.01 EUR.

Puhastusrätik



Puhastusrätikut hetkel Pulanna e-poes müügil ei ole, aga tulevikus ehk jõuab see ka poodi. Musliinist rätike on kergelt kooriva toimega ja kui seda koos Polli puhastusvahuga kasutada, saab jumestuse nahalt veel kiiremini eemaldada kui üksnes vahu abil.

Kõigi Polli sarja toodetega saab tutvuda Pulanna e-poes. Kui kasutad ostu sooritades koodi "Penelope", on kogu e-poes olevalt kaubalt soodustus -5%. 

Millised tooted sina Polli sarjast esimesena järgi proovida tahaksid?


2 comments:

  1. Just otsisin endale uut koorijat ja näopesuvahendit. Mulle ka just vahud eriti meeldivad! Proovin järele :)

    ReplyDelete
  2. Väga mõnusad olid nii koorija kui vaht, nii et loodetavasti jääd sinagi rahule!

    ReplyDelete