Monday, November 23, 2020

ISDIN nahahooldus

ISDIN on pikaajalise kogemusega Hispaania dermakosmeetikasari, kelle valikus on tooteid nii nahaprobleemide raviks, ennetamiseks kui ka lihtsaks igapäevaseks hoolduseks. Ma olen nende reklaame tähele pannud küll, kuid omal nahal proovimiseni jõudsin alles nüüd, mil ISDINi meeskond mulle ühe armsa pakikese saatis. Kõige põnevamad tundusid mulle nende iluampullid, mida ISDINil on päris laias valikus ja oma suureks rõõmuks leidsingi pakist lisaks teistele toodetele lausa kahte eri sorti ampulle.

Aga vaatame siis järgi, mis tooted pakist välja tulid:



Öine taastav seerum



ISDINi ampullide puhul jäi kohe silma nende läbimõeldud disain - mulle ei meeldi tegelikult üldse klaasampulle lahti murda, sest minevikus on juhtunud, et murdes eraldub nende küljest väikeseid klaasikilde. ISDINi ampullikarbiga on kaasas plastmassist turvarõngas, mille sees saab pudelikaela katki murda ilma ennast vigastamata ning lisaks sellele ka pipetilaadne otsik, mille saab lahtimurtud ampulli otsa panna, et pealekandmine oleks mugavam. Pole varem selliseid kasutamist lihtsustavaid lisavidinaid näinud ning selle eest ISDINile kohe suured ja positiivsed punktid!

Flavo-C Melatonin seerum kantakse nahale ööseks, sest just magamise ajal uuenevad naharakud kõige jõudsamalt. Tootes sisalduvad toimeained on suunatud erinevate nahaprobleemide vastu võitlemiseks. Melatoniin stimuleerib naha loomulikku kaitsevõimet, mis valmistab naha ette päevaseks oksüdatiivse stressiga toimetulekuks. C-vitamiin aitab kaitsta vabade radikaalide poolt tekitatud kahjustuste eest ning aktiveerib kollageeni tootmist. Lisaks on seerumil ka kortsudevastane toime.

Karbikeses on 10 ampulli ühest ampullist jätkub kaheks kasutuskorraks. Vedelikku on piisavalt, et sellega sisse määrida ka kael ja dekolteepiirkond. Seerum imendub kiiresti ja ei jäta nahale ebameeldivat kleepuvat tunnet.  Hind: 24.59 EUR.

Instant Flash seerum



Teisena sain järgi proovida Instant Flash seerumi. Tavaliselt on nad müügil 5-ampullise komplektina ( Hind: 14.80 EUR), aga minule saadeti maitse suhu saamiseks üks tester. Mulle meeldivad alati sellised tooted, mille tulemus on kohe näha ning Instant Flash seerum teeb oma nimele au. Juba peale esimest kasutamist oli nahk rohkem pingul ja tundus ühtlasem. Pudelikesest jätkus kolmeks kasutuskorraks. Tõeliselt tõhus toode, mille kiirelt nähtav efekt teeb meele rõõmsaks. Väga hea kasutada näiteks enne mingeid tähtsaid sündmusi, kui tahad eriti hea välja näha. Peale seerumi kasutamist saab koheselt jumestama hakata ja meik jääb selle peal super ilus ning ühtlane. Väga meeldib!

Mitsellaarvesi



Super hea mitsellaarvesi, mis võtab kiiresti ja ilma hõõrumata lahti veekindla ripsmetuši ning saab jagu ka meigijääkidest näonahal. Toode on lõhnatu ja peale selle kasutamist jääb täiesti puhta naha tunne. Väga suur uus lemmik, mida ostan kindlasti ka tulevikus. Suurepärase hinna-kvaliteedi suhtega - suurest  400-milliliitruisest pudelist jätkub pikaks ajaks. Hind: 15.90 EUR.

Päikesekaitsepuuder



Päikesekaitsepuuder on ideaalne toode kõigile, kes meiki kannavad, sest selle abil saab päeva jooksul jumestust matistada, kuid samal ajal annab see näole veel ka SPF 50 päikesekaitse.

Puuder on pakitud pintsliga tuubi, mis teeb käigu pealt meigi värskendamise väga lihtsaks ja kiireks. Nutikas pakend hoiab ära ka toote igasuguse pudisemise, nii et käekott ei ole seda kaasas kandes puudripuru täis.


Pakis tundub puuder üsna tume, kuid hajub nahal läbipaistvaks, nii et ka heleda jumega inimesed saavad seda edukalt kasutada. Kuna tema pintsel on selline hästi pehme, siis ei saa seda hästi kasutada meiki tehes jumestuse kinnitamiseks, sest ta ei vajuta puudrit korralikult naha külge kinni. Nii et mina olengi seda kasutanud päeva jooksul meigi värskendamiseks ja matistamiseks. Ilmselt saab see puuder mu eriti suureks sõbraks suvel, mil SPF 50 näo kaitsmiseks kindlasti ära kulub.  Hind: 25.90 EUR.

ISDIN valikus on lisaks näohooldustoodetele veel ka kehahooldus-, päikesekaitse-, laste- ja vannitooted. Tutvu kogu tootevalikuga Apotheka Beauty kaupluses.

No comments:

Post a Comment