Saturday, November 7, 2020

Leyakoreya Korea kosmeetika pood

Korea kosmeetikatööstus paistab silma oma innovatiivsusega. Paljud nahahooldus- ja meigitrendid, mida naised kogu maailmas kasutavad, pärinevadki just Koreast ning K-beauty tähelend ei näita mingeid kustumise märke. Uusi tooteid ja iluhitte tuleb sealt kui Vändrast saelaudu. Ma olen alati aldis kõike uut ja huvitavat oma nahal järgi proovima, seega olin väga rõõmus, kui sain Leyakoreya poest paki põnevate Korea ilutoodetega.

Leyakoreyas on väga lai tootevalik ning müügil on palju selliseid K-beauty brände, mida kuskil mujal Eestis ei müüda. Seega avastamisrõõmu jätkub nende lehel pikaks ajaks.

Royal Skin mikronõletega silmamaskid

Microneedling on mulle juba mõnda aega tuttav ja olen ise kodus nõelrullikut kasutanud, et ergutada kollageeni sünteesi ja aidata seerumitel-kreemidel sügamavale naha sisse minna. Sellistest sisseehitatud nõeltega silmamaskidest kuulsin aga esimest korda. Pakis on kaks maski ja neid saab kasutada üks kord. Padjakesed võib asetada silmaümbruse "kanavarvastele", aga need sobivad ka suu kõrval olevate naerukurdude mahendamiseks. Algul tundus natuke hirmutav mõte, et torkan silmaümbrusse nõelad sisse ja mõtlesin, et proovin neid naerukurdude peal. Aga kui maskid pakist välja võtsin ja nägin, et need nõelad on tõesti imepisikesed, siis lasin nad käiku ikka silmaümbruses ja need ei olnud üldse valusad. Mask on immutatud hüaluroonhappega ja nõelakesed aitavad seda sügavamale naha sisse viia.


Mask tuleb nahale jätta 3-4 tunniks või isegi terveks ööks. Peale maski eemaldamist olid silmaümbruses olevad joonekesed peaaegu märkamatuks kahanenud. Nii et toode tõesti töötab. Tulemus püsis paar päeva, nii et ühekordsel kasutamisel pikaajalist tulemust ei saa. Aga toode ongi mõeldud kasutamiseks kuurina. Leyakoreya poes müüakse neid ühekaupa  (Hetkel saadaval soodushinnaga 10.80 EUR.) või neljases pakis hinnaga 36 EUR.

Clean It Zero näopuhastusvõie



Paks rasvane võie muutub nahale kantuna õliks, mis sulatab ka kõige kauapüsivamad jumestustooted nahalt vaevata lahti, kuid on samal ajal mõnusalt niisutav. Mina olen harjunud enne näopesu kõigepealt silmameigi spetsiaalse silmameigieemaldajaga maha võtma, sest ei taha silmameigitooteid mööda nägu laiali hõõruda. Kui aga silmameigieemaldajat käepärast pole, siis saab Clean It Zero võie nii kauapüsiva laineri kui veekindla ripsmetuši eemaldamisega hakkama. Ta ei aja silmi kipitama, nii et võib julgelt seda võiet ripsmepiirile hõõruda. Korea nahahoolduses on enamasti kombeks teha topeltpuhastust, ehk siis esmalt kasutada õlibaasil näopuhastustoodet ja siis teha veel teine puhastusring mõne veebaasil oleva tootega. Clean It Zero võiet saab kasutada kaheetapilise näopuhastusrutiini esimese sammuna. Tegelikult peseb juba see naha täiesti puhtaks, nii et kes pikalt jännata ei viitsi, võibki nüüd kreemitama asuda, kuid Korea nahahooldusrutiinis on tervelt 10 etappi ja kes tahab eriti põhjalik olla, siis võib jätkata mõne veebaasil puhastajaga. Minisuuruses toote hind on 4 EUR.

Etude House Baking Powder sügavpuhastav näopesuvaht



Etude House näopesuvaht väljub tuubist tavalise valge kreemina kuid niiskele nahale kandes hakkab ta kergelt vahutama. Kreemi sees on väga pisikesed koorivad osakesed, mis aitavad poore puhastada. Sobib pigem rasusele nahale, sest peale pesu on nahk kuivavõitu ja kisub. Mul on kombineeritud nahk, nii et rasusemale laubaosale sobis puhastaja hästi, kuid ülejäänud kuivematele piirkondadele mõjus ta liiga kuivatavalt. Hind: 2.90 EUR.


23 Years Old poore ahendav mask



Korea naistele on kinnisideeks saavutada võimalikult sile klaasjas nahk ning seega on nad välja nuputanud igasuguseid tooteid, mis aitaks poore ahendada ja neid vähem märgatavaks muuta. 23 Years Old sarjas on saadaval näiteks selline ühekordne poore ahendav mask. Pakis on ninale ja põskedele sobituv kangasmask, mille peale tuleb enne kasutamist vajutada süstlas olev toimeaine. 

Mask hakkas nahal tugevalt kipitama. Ettenähtud mõjuaeg on tootel 23 minutit, aga mind pani see kipitamine muretsema ning pesin maski peale 15 minutit maha. Nahk oli mõneks ajaks kergelt roosakas, kuid see kadus kiiresti. Mõjumise ajal mõtlesin, et see kipitamine on liiga valus ja rohkem ma seda maski küll teha ei tahaks, aga kui pärast oma pooridevaba nägu vaatasin, siis mõtlesin, et ilu nõuab ohvreid ja tegelikult polnudki kipitus nii hull :D Ma ei tea, mis imet see mask teeb, aga poorid olid tõesti imepisikeseks kahanenud ja järgmisel päeval jumestust peale kandes oli meigipõhi lihtsalt imeilus. Tulemus püsis 2 päeva, siis hakkasid poorid jälle oma tavapärasesse suurusesse tagasi minema.. Hind: 3.90 EUR.

23 Years Old seerum



23 Years Old toodetel on eristuvad pakendid ja ka see seerum on pakitud süstlakujulisse aplikaatorisse. Pakis on üks seerumiga täidetud süstal ja üks täitesisu. 


Kiirestiimenduv läbipaistev seerum sisaldab AHA happeid ning ta on nahka kirgastav, pigmendilaike helendav, aknevastane ja kortse mahendav. Hapetega tooteid kasutades peab nahka hoolikalt päikese eest kaitsma, sest nad koorivad maha naha pindmise kihi, seega on nägu päikesepõletusele vastuvõtlikum kui tavaliselt. Talveperiood on seetõttu hea aeg happekoorijate ja seerumite kasutamiseks. Hetkel saadaval soodushinnaga 20.90 EUR.

YayJun näokreem



Aasias on linnaõhu kvaliteediga probleeme, nii et kreeme luues on nad mõelnud selle peale, kuidas nahka õhus hõljuva saaste eest kaitsta. YayJun anti-dust kreem niisutab ja rahustab nahka ja moodustab näole kaitsekihi kahjulike osakeste tõkestamiseks. Kreem tundub näpu all siidine ja silikoonine nagu meigi all kasutatavad praimerid. Ta imendub kiiresti, ei ole üldse rasvane ning peale kreemitamist on tunda, et näole jääb õhuke nähtamatu kiht nagu peale silikooniga meigialuskreemi kasutamist. Jumestus jääb selle peale väga ilusti ja ühtlaselt, püsib hästi ning ei hakka läikima. Nii et ongi selline 2in1 toode, mis lisaks naha niisutamisele ka praimeri töö ära teeb. 

Minu nägu ei talu kahjuks silikooniga praimereid ja kui neid mitu päeva järjest kasutan, tekivad punnid. Nii oli ka selle kreemiga - peale kolmandat kasutamispäeva hakkas näole vistrikke tekkima, nii et pidin kreemi kasutamise pooleli jätma. Kreemi koostises on kolmandal kohal dimethicone, mis minu nahale ei sobi ja kipub punne tekitama, millest on väga kahju, sest kreem oli muidu väga mõnus. Mul on kombineeritud nahk ja laup kipub kiiresti läikima hakkama - see kreem hoidis rasuerituse ilusti kontrolli all ja häirivat läikimist ei tekkinud. Nii et kellele silikooni sisaldusega tooted sobivad ja on liigse rasususega probleeme, siis võib  YayJun anti-dust kreem väga hea leid olla.  Hetkel saadaval soodushinnaga 27.90 EUR.

WellDerma käteessents



WellDerma käteessentsi pakendis on kaks pudelikest - must spreipudel on juba eeltäidetud ja valge lisaampull on täitesisu, mille saab pudelisse sisse pista, kui esimene ports otsa saab.


Käteessents on valge piimjas vedelik, mis ei ole üldse rasvane, imendub hetkega, kuid suudab siiski nahale väga efektiivset niisutust pakkuda. Niisutatud tulemus püsib pikka aega. Hind: 9.90 EUR.

Millised on sinu parimad avastused K-beauty vallas? Tutvu Leyakoreya tootevalikuga SIIN.

No comments:

Post a Comment