Friday, November 27, 2020

Mask ja nahahooldus

Nüüd, mil väljas käies on soovituslik kanda maski, puutume kokku uutmoodi nahamuredega. Läbi maski hingamine tekitab maski alla niiske keskkonna ja kanga pidev näo vastu hõõrdumine võib põhjustada ärritust. Nende faktorite koosmõjul võivad tekkida maskialusesse piirkonda vistrikud või lööve ning ägeneda rosaatsea. 

Tugevalt lõhnastatud ja sünteetiliste koostisosadega näohooldustooted kipuvad probleeme veelgi süvendama, seega on nahamurede tekkides oluline üle vaadata, et kõik, mida näole määrid, oleks ikka nahasõbralikest komponentidest valmistatud. Itaalia apteegikosmeetikasari BioNike varustas mind toodetega, mis kõik on lõhnatud, rahustava toimega ja aitavad maskikandmisest tekkinud nahamuresid ennetada või leevendada.


Tundliku naha puhastusvesi ja Defence Boost seerum



See on üks huvitav toode, millesarnast ma varem näinud ei olegi. Nimi on tal küll puhastusvesi ja kasutatakse seda ka nagu tavalist mitsellaarvett, kuid vormilt on ta hoopis läbipaistev geel. Sellega saab eemaldada kogu jumestuse nii silmadelt, huultelt kui näolt. Ta ei sisalda mingeid agressiivseid pindaktiivseid aineid, seega ei riku ta naha hüdrolipiidset kihti. Kasutusjuhendis on küll kirjas, et geel ei vaja maha loputamist, kuid ta jätab naha peale puhastamist kergelt kleepuma, nii et mina olen eelistanud peale sellega näo puhastamist siiski veel ka veega loputada. Hind: 13.74 EUR.

Defence Boost probiootikumidega seerumit olen jõudnud ühe pudelikese juba ära kasutada ja see meeldis mulle väga, seega olin väga rõõmus, kui BioNike meeskond mulle uue pudelikese saatis. Kiirestiimenduvas seerumis sisalduvad probiootikumid aitavad kaitsta ja taasluua naha loomulikku mikrofloorat. Seerumi igapäevane kasutamine tugevdab naha loomulikku kaitsekihti ja muudab ta vastupidavamaks välistele ärritajatele. Hind: 33.38 EUR.

Proxera Lipogeel



See rasvane võie on tõeline kuiva naha päästja, mis aitab taastada naha hüdrolipiidkihti. See leevendab kuivusest või lõhedest põhjustatud ebamugavustunnet ja pakub kiiret leevendust erinevatele nahaprobleemidele. Kui maskikandmisest on kõrvade tagused ära hõõrdunud, siis näiteks selle tohderdamiseks on BioNike lipogeel väga hea.

Lipogeel sobib ka kõige tundlikumale kasutajale, sealhulgas väikelastele. Näiteks võib pakase korral seda enne õue minekut näole määrida, et nahka karmide ilmastikuolude eest kaitsta. Salv on paks ja rasvane, nii et kui mingeid nahaprobleeme ei esine, siis niisama igapäevaseks näokreemiks on ta liiga rammus. Kreemi imendumine võtab pikalt aega ning nahk jääb tükiks ajaks peale kasutamist läikima. Samas erinevate nahamurede korral aitab ta kiiresti taastada naha heaolutunde. Hind: 18.37 EUR.

Defence Skinergy näokreem



Tõhusalt niisutav kiire imenduvusega kreem sobib suurepäraselt igapäevaseks näohoolduseks või meigialuskreemiks. Ta on peaaegu lõhnatu ning sobib seetõttu ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Kreem suurendab naha vastupanuvõimet stressi tekitavatele teguritele. Samuti ergutab ta rakkude ainevahetust, mis soodustab epidermise kiiremat uuenemist. Muudab naha hästi pehmeks ja siidiseks. Väga meeldib! Hind: 32.46 EUR.

Proxera huulepalsam



Toitvatest ja niisutavatest õlidest kokku segatud palsam pakub huultele kiiret niisutust. Ta lõhnab mõnusalt ja söödavalt, kõige rohkem annab lõhnas tooni sheavõi magus aroom, aga natuke tunneb ka vaniljelõhna. Taastava toimega huulepalsam pehmendab ja niisutab huuli ning ei tekita huultel sõltuvust. Hind: 7.12 EUR.

BioNike tooted on saadaval Apotheka Beauty poes ja e-poes. 

Hetkel on kõik tooted kliendikaardiga -25% soodsamad, nii et kui maskikandmine su nahale liiga teinud on, siis BioNike nahasõbralik apteegikosmeetikasari aitab kindlasti olukorda parandada.

No comments:

Post a Comment