Thursday, November 26, 2020

Põhi Peal!

Novembris sai tühjaks kasutatud rekordiline hulk purke-pudeleid, nii et nad ei tahtnud isegi ühele pildile ära mahtuda. Nende seas oli nii suuri lemmikuid, mida kindlasti uuesti ostaksin, kuid leidus ka selliseid, mil minu ostukorvi enam asja ei ole. Hüvasti tuli jätta selliste toodetega:


Royal Skin mikronõletega silmamaskid -Pakis on kaks maski ja neid saab kasutada üks kord. Padjakesed võib asetada silmaümbruse "kanavarvastele", aga need sobivad ka suu kõrval olevate naerukurdude mahendamiseks. Algul tundus natuke hirmutav mõte, et torkan silmaümbrusse nõelad sisse ja mõtlesin, et proovin neid naerukurdude peal. Aga kui maskid pakist välja võtsin ja nägin, et need nõelad on tõesti imepisikesed, siis lasin nad käiku ikka silmaümbruses ja need ei olnud üldse valusad. Mask on immutatud hüaluroonhappega ja nõelakesed aitavad seda sügavamale naha sisse viia. Mask tuleb nahale jätta 3-4 tunniks või isegi terveks ööks. Peale maski eemaldamist olid silmaümbruses olevad joonekesed peaaegu märkamatuks kahanenud. Nii et toode tõesti töötab. Tulemus püsis paar päeva, nii et ühekordsel kasutamisel pikaajalist tulemust ei saa. Aga toode ongi mõeldud kasutamiseks kuurina. Ühe paki hind: 12 EUR.

23 Years Old poore ahendav mask - Mask hakkas nahal tugevalt kipitama. Ettenähtud mõjuaeg on tootel 23 minutit, aga mind pani see kipitamine muretsema ning pesin maski peale 15 minutit maha. Nahk oli mõneks ajaks kergelt roosakas, kuid see kadus kiiresti. Mõjumise ajal mõtlesin, et see kipitamine on liiga valus ja rohkem ma seda maski küll teha ei tahaks, aga kui pärast oma pooridevaba nägu vaatasin, siis mõtlesin, et ilu nõuab ohvreid ja tegelikult polnudki kipitus nii hull. Ma ei tea, mis imet see mask teeb, aga poorid olid tõesti imepisikeseks kahanenud ja järgmisel päeval jumestust peale kandes oli meigipõhi lihtsalt imeilus. Tulemus püsis 2 päeva, siis hakkasid poorid jälle oma tavapärasesse suurusesse tagasi minema. Hind: 3.90 EUR.

Inebrya Best Care palsam - Väga hea hinna-kvaliteedi suhtega palsam. Mu pikajuukselised tütred kasutavad palsamipudeleid tühjaks ülehelikiirusel, seega proovin alati leida sellised tooted, mis teeks oma töö hästi ära, kuid ei maksaks hingehinda. See liitrine palsamipudel maksab vaid 9.30, aga teeb juuksed väga mõnusalt pehmeks ja kergelt kammitavaks. Kindlasti ostan veel! 

Tilk! Nourish Me näokreem -  Vahulise koostisega kreem sisaldab hüaluroonhapet ja erinevaid väärtuslikke õlisid, mis teevad naha hästi mõnusalt pehmeks ja võitlevad vananemise vastu. Suur lemmik ja uus purk juba riiulil ootamas ka! Hind: 29.90 EUR.

Inebrya Deep Shine šampoon - See toode oli suur pettumus. See on kõige halvem šampoon, mida ma kunagi proovinud olen. Ta läheb väga halvasti vahule ja isegi suht puhtaid, näiteks eelmisel päeval pestud juukseid, on vaja sellega 2-3 korda sisse šampoonitada, et puhas tunne tekkiks. Rasuseid juukseid võib sellega šampoonitama jäädagi, sest see lihtsalt ei pese. Lõpuks kasutasin ära dušigeelina keha pesemiseks, sest nõme on ju toodet ära ka visata. Olen väga pettunud. Tundus, et seda liitrist pudelit jätkus terveks igavikuks, sest keegi peres ei tahtnud seda kasutada. Hind: 15.70 EUR.

Essence "Hello, Good Stuff "näosprei Arbuusilõhnalist spreid saab kasutada tooniku asemel enne näo kreemitamist, või pihustada jumestuse peale, et aidata meigitoodetel paremini nahaga ühte sulada ja pikendada meigi püsivust. Spreil on hästi peenelt pihustav pump, mis vedeliku ülipisikesteks tilkadeks muudab, mida näole langemas peaaegu ei tunnegi. Ta ei tee nahka märjaks ega jäta täppe. Õrn magus arbuusilõhn on tunda vaid pihustamise ajal ja nahale pikalt püsima ei jää, seega sobib toode hästi ka lõhnade suhtes tundlikele kasutajatele. Hind: 3.39 EUR.

Physicians Formula jumestuskreem - Suurepärane jumestuskreem, mis on üks mu läbi aegade lemmikuid. Katab hästi, kuid jääb nahal väga loomulik. Püsib kulumata ja miimikakurdudesse kogunemata terve päeva. Minu toon oli LN3. Hetkel saadaval soodushinnaga 13.25 EUR.

Marence kehakoorija - Üks parimaid kehakoorijaid, mida kunagi kasutanud olen! Ta on mõnusalt kleepjas ja ei pudise koorimise ajal nahalt maha. Peale koorimisprotseduuri on nahk väga mõnusalt pehme. Hea suur potsik, millest jätkub pikaks ajaks ja läbinisti looduslik koostis. Suur lemmik! Hind: 11.80 EUR.



Clean It Zero näopuhastusvõie - Paks rasvane võie muutub nahale kantuna õliks, mis sulatab ka kõige kauapüsivamad jumestustooted nahalt vaevata lahti, kuid on samal ajal mõnusalt niisutav. Mina olen harjunud enne näopesu kõigepealt silmameigi spetsiaalse silmameigieemaldajaga maha võtma, sest ei taha silmameigitooteid mööda nägu laiali hõõruda. Kui aga silmameigieemaldajat käepärast pole, siis saab Clean It Zero võie nii kauapüsiva laineri kui veekindla ripsmetuši eemaldamisega hakkama. Ta ei aja silmi kipitama, nii et võib julgelt seda võiet ripsmepiirile hõõruda. Väga meeldis ja tulevikus ostaksin seda juba suure purgi, mitte minitopsiku. Hind: 4 EUR.

Madara silmaseerum - Mu kõige lemmikum silmaseerum läbi aegade! Vähendab oluliselt silmade ümber olevaid kanavarbaid ja tulemust näeb kiiresti. Kindlasti ostan tulevikuski! Hind: 37.95 EUR.

Bodyography puuder - Ülipeen puuder, mis kinnitab meigi ja matistab selle pikaks ajaks. Jääb nahal täiesti läbipaistev, nii et sobib igale nahatoonile. Hetkel saadaval soodushinnaga 16. 20 EUR.

Detox Me turbamask - Väga hea kõik-ühes mask, mida olen ära kasutanud juba lugematu hulk purgikesi ja kavatsen seda kasutada seni, kuni seda vähegi toodetakse. Puhastab, niisutab, noorendab ja võitleb punnide vastu. Ülihea! Hind: 18.90 EUR.

Essence Lash Princess ripsmetušš - Tušš annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust ja võimaldab neid väga efektseks vormida. Püsib hästi - ei määri, ei pudise. Hind: 3.99 EUR.

Essence What The Fake ripsmetušš - Väga hästi pikendav ja tihendav tušš, aga kahjuks kippus määrima, seega lõpuni teda ei kasutanud. Hind: 3.99 EUR.

Sellised tühjad purgid-pudelid siis novembrikuus. Kas oled midagi neist kasutanud?

No comments:

Post a Comment