Saturday, October 31, 2020

Tilk! uudistooted

Eelmisel aastal tuli kodumaine looduskosmeetikafirma Tilk! turule oma esimese deodorantkreemiga. See sai koheselt väga populaarseks ning pärjati lausa Buduaari ilulemmiku tiitliga. Esimene deodorantkreem oli patšuli- ja lavendlilõhnaline ning nüüd lisandusid tootevalikusse ka teepuu-piparmündi ja sidrunheina-lavendli lõhnaga deodorandid, nii et valida on kolme eri lõhna vahel.

 
Deodorantide kõik koostisosad on looduslikku päritolu ja vegan. Nad ei sisalda alumiiniumi ja tegelikult on koostisosade nimekiri päris söödav - sooda, sheavõi ja kookosõli näiteks. Higistamise eest kaitsevad nad aga väga edukalt, nii et pole enam mingit põhjust endale higihaisu peletamiseks hullu keemiat peale määrida.


Deodorandid on kreemi kujul - ühel kasutuskorral tuleb kaenla alla määrida näpuotsatäis kreemi ja see kaitseb higistamise eest terve päeva. 


Kõik kolm deodoranti on sarnase koostisega, ainus erinevus on lõhnas. Samas on lõhna tunda vaid toodet peale kandes ja pikalt see sind saatma ei jää. Ühe deodorandi hind: 12.99 EUR.

Lisaks deodorantidele saatis Tilk! meeskond mulle ka Spray Me värskendava sprei, mis samuti on mulle juba tuttav toode, kuid lihtsalt uue lõhnaga. Sidrunheina ja aloe veraga spreil on mitmeid kasutusvõimalusi. Minul läheb ta käiku niisutava näoveena, kuid tegelikult saab seda kasutada ka akne ja psoriaasi leevedamiseks, sääsetõrjeks, nahaärrituste ja põletuste raviks ning ebameeldiva lõhna eemaldamiseks.


Spreisid on saadaval kahte sorti - üks teepuuõli- ja teine sidrunheina lõhnaga. Hind: 17.90 EUR.

Tilk! saab sel aastal juba 5 aastaseks ja on selle aja jooksul saanud minu nahahooldusrutiinis küll täiesti asendamatuks. Tutvu kogu Tilk! tootevalikuga nende e-poes: tilk.bio/et/pood/

No comments:

Post a Comment