Sunday, October 4, 2020

Youngblood mineraalkosmeetika

Youngblood on luksuslik mineraalmeigisari, mis Eestis on saadaval www.sicare.ee poes.  Esimesed tooted lõi firma asutaja, kosmeetik Pauline Youngblood, oma klientidele, kes soovisid peale laserprotseduure ja keemilist koorimist võimalikult nahasõbralikke ja mitteärritavaid meigitooteid kasutada. Nüüdseks on Youngbloodide pereettevõte puhast mineraalkosmeetikat tootnud üle 20 aasta ja nende valikust leiab lisaks meigipõhjatoodetele ka kõik muu vajaliku, et jumestuse otsast lõpuni tehtud saaks.

Sain Sicare. ee poest paki mõnede Youngblood toodetega ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.

Youngblood mineraalpuuder 



Iga mineraalmeigibrändi au ja uhkus on nende mineraalne baaspuuder, sest üldiselt ongi just multifunktsionaalsed ja nahasõbralikud meigipõhjatooted need, mis inimesi mineraalmeigimaailma meelitavad. Väga mugav ju, kui üks toode teeb ära nii jumestuskreemi, peitekreemi kui puudri töö.

Puuder on valmistatud ülipeeneks jahvatatud looduslikest mineraalidest ning ei sisalda mingeid täite- ega lisaaineid, mis võiksid nahka ärritada. Puudrikihte lisades saab katvust reguleerida ja vastavalt oma eelistustele kanda peale kerge ning läbikumava kihi, või hoopis ehitada mitme puudrikihiga üles 100% kattev meigipõhi. Mineraalpuuder ei ummista poore ja laseb nahal hingata.


Netist õiget tooni puudri valimine on veidi keeruline, sest toonierinevused on pildil nii väikesed, et ei oskagi 100% kindlusega väita, milline võiks täpne klapp olla. Mina valisin endale välja tooni Soft Beige, mis on mu jaoks küll täpselt õige tumedusega, kuid nagu esimesel proovimisel selgus, tooni poolest pisut kollakam kui ma tavaliselt harjunud olen. Nii et päris täiskatvat meiki ma seetõttu temaga teha ei taha - jääb liiga kollane. Kuid kui kannan näole vaid ühe kihi puudrit, mis annab sellise katvuse nagu kergem jumestuskreem, ühtlustub puuder mu nahatooniga kenasti ja igapäevaseks kandmiseks on see katvus minu jaoks ka täiesti paras. Mul ei ole suuri nahatoonierinevusi, nii et vajangi kerget ühtlustamist ja matistust ning üks kiht baaspuudrit teeb selle töö hästi ära. Puudrit kulub väga vähe - alumisel pildil kaane sisse pandud kogusega saab kenasti kogu näo kaetud:


Youngblood baaspuudri puhul on üllatav see, kui vähe seda nahal tunda on. Jääb täiesti puhta naha tunne ja mugav niisutatud olek. Polegi vist teist nii kerget meigipõhja proovinud, mille näol olemise täiesti ära unustan.

Ainus miinus, mida ma Youngblood puudri puhul välja oskan tuua on tema pakend. Puudritoos on kaetud sileda kaanega, mille ümber ei ole kõrgemaid ääri nagu enamasti teistel puudritel on. Nii et kaane sisse tuleb koputada täpselt paras kogus - kui võtad välja liiga palju, siis kuhugi tagasi raputada seda ei saa.  Hind: 39.72 EUR.

Weekender lauvärvi- ja näopalett



Kunstnahast kaantega luksuslik Weekender palett on mõlemalt poolt avatav. Ühel küljel on tooted põskede, teisel silmade jaoks:


Põsepunade poolelt leiab kaks põsepuna - matt roosa värv First Class ja satiinläikene virsikutoon Yacht Club. Alumises reas on särapuudrid. Toon Boarding Pass on tegelikult selline vahepealne - ta on roosaka alatooniga ja minu heleda jume juures sobib hoopis kergeks põsepunaks. Jumekamale kasutajale on ta jälle särapuuder.

Neljast värvist kõige heledam Bon Voyage on klassikaline šampanjatoonis särapuuder, mis jätab väga ilusa kuma ja sulab nahaga erakordselt hästi üheks, nii et ei jää mingit konkreetset joonistatud highlighteri triipu, vaid selline mulje nagu nahk ise kumaks ja pakataks värskusest. Väga meeldib!

Siin pildil on põskedel kasutatud matti tooni First Class:


Paleti teisel pool on 9 lauvärvi, mille seast leiab nii matte kui sädelevaid toone. Väga hästi läbi mõeldud värvivalik võimaldab teha nii kergeid päeva- kui tugevaid õhtumeike. Kõik toonid on omavahel imelihtsalt kombineeritavad, nii et ükskõik milliseid värve sa koos kasutad - tulemus on alati kena ja maitsekas. Must matt värv Adventure on väga tugeva pigmendiga ning märja pintsliga peale kandes saab temaga teha sügavmusta lainerijoone.

Lauvärvid pudisevad peale kandes minimaalselt, on lihtsalt hajutatavad ja püsivad ilma lauvakku kogunemata terve pika päeva.



Weekender paleti kõik toonid - nii lauvärvid, põsepunad kui highlighter on hästi huvitavad selles osas, et mida pikemalt nad näol on, seda ilusamaks nad muutuvad. Nahaniiskusega sulavad nad nahaga hästi ilusti ühte ja õhtul oli kahju meiki maha võttagi, sest jumestus oli pikast kandmisest hoolimata ilusamgi kui hommikul peale kandes. Värvid ei haju ega hakka nahakurdudesse ujuma, nii et kes otsib tõsiselt kauapüsivaid tooteid, siis Weekender paletti julgen väga soojalt soovitada.

Kõigist proovitud toodetest saigi see palett mu lemmikuks ja tundub, et see on ka kõigi teiste lemmik,sest hetkel on ta Sicare poes läbi müüdud, kuid loodetavasti jõuab uus kogus palette lattu õige pea, et kõik huvilised saaksid ta endalegi soetada. Hind: 67. 44 EUR.

Liquid Lip Creme kauapüsiv huulevärv



Saadaval kolmes toonis ja mina sain endale maheda roosaka variandi nimega Cashmere. Huulevärv jätab poolmati lõpptulemuse, katab 100% ja püsib väga hästi. Peale kergemat einet või tassi kohvi on värv endiselt täiesti kulumata. Suurema söömise järel hakkab kergelt hajuma ja vajab kohendamist. Lip Creme on talle väga kohane nimi - huultele kandes tundub ta pehme ja niisutav ning boonusena on värvil ka väga meeldiv magus lõhn. Toode ei kuivata huuli ning seda saab muretult mitu päeva järjest kanda, ilma, et huultel ebamugavustunne tekiks. Hind: 16.80 EUR.

Minerals in the Mist näosprei



Näospreid võib kasutada toonikuna peale näo pesemist ja enne kreemitamist, või pihustada seda meigi peale, et aidata jumestusel paremini nahaga ühte sulada ja kauem püsida. Tõhusalt niisutav sprei sisaldab eksootilisi õlisid, mis on eriti sobivad just kuiva ja vananeva naha hoolduseks ning annavad koheselt tuntava niiskusesüsti. 

Mulle meeldib seda rohkem kasutada nahahooldustootena, sest pihusti on pudelil üsna agressiivne ja viskab vedeliku näole tuntavate pritsetena, mis näo märjaks teevad ja kui liiga lähedalt lasta, siis jäävad meigi peale märjad täpid. Kui jälle kaugemalt lasta, siis lendab vedelikku ka igale poole mujale kui näole, mis raiskab toodet ja kuna tooniku mõju mulle väga meeldib, siis ei taha seda lihtsalt õhku lasta. Niisiis mina hakkan seda kasutama nahahooldustootena enne kreemitamist, mitte meigikinnitusspreina. Hind: 23.47 EUR.

Esmatutvus Youngblood sarjaga oli väga positiivne ning kõik proovitud tooted sobivad mu nahale hästi. Kas oled Youngbloodist varem kuulnud? Millised tooted sina esimesena järgi proovida tahaksid? Tutvu kogu Eestis saada oleva tootevalikuga SIIN.


No comments:

Post a Comment