Wednesday, October 28, 2020

Essence sügis/talv 2020

Essence on siiani olnud tuntud oma taskukohase hinnaga meigitoodete poolest. Nüüd proovivad nad aga jalga ukse vahele saada ka nahahoolduse vallas ja uues sügistalvises kollektsioonis leidub lisaks meigivahenditele ka nahahooldustooteid.

Essence meeskond saatis mulle karbitäie head-paremat, et saaksin blogis uuest kollektsioonist teilegi ülevaate anda. Sain katsetamiseks sellised tooted:


Hello, Good Stuff näosprei



Arbuusilõhnalist spreid saab kasutada tooniku asemel enne näo kreemitamist, või pihustada jumestuse peale, et aidata meigitoodetel paremini nahaga ühte sulada ja pikendada meigi püsivust. Spreil on hästi peenelt pihustav pump, mis vedeliku ülipisikesteks tilkadeks muudab, mida näole langemas peaaegu ei tunnegi. Ta ei tee nahka märjaks ega jäta täppe. Õrn magus arbuusilõhn on tunda vaid pihustamise ajal ja nahale pikalt püsima ei jää, seega sobib toode hästi ka lõhnade suhtes tundlikele kasutajatele. Hind: 3.39 EUR.

Hello, Good Stuff näoseerum ja toonitud ilukreem



Hüaluroonhappega näoseerum on kergelt geelja tekstuuriga vedelik, mis imendub kiiresti ja ei jäta nahale mingit tuntavat kihti. Toode lõhnab meeldivalt värske ananassi järele. Essence püüdleb uue kollekstiooniga nahasõbralikkuse, looduslikkuse ja vegan koostise poole poole ning see on neil hästi õnnestunud. Ananassiekstraktiga seerumis on näiteks lausa 97% koostisest looduslikku päritolu. Hind: 4.99 EUR. 

Toonitud ilukreemi nime järgi arvasin, et tegu on sellise vaevumärgatavalt tooni andva niisutava kreemiga, kuid kasutama hakates üllatas see mind oma hea katvusega. Ta meenutab pigem hea katvusega BB kreemi või kergema katvusega jumestuskreemi, mitte tavapärast toonivat päevakreemi. Saadaval on neid kahes toonis ja minule saadeti heledam variant Light, mis minu nahatooniga väga kenasti klapib. Kreem on kerge koostisega ja ei jäta nahale paksu tuntavat kihti. See püsib nahal hästi ja päeva jooksul ei kulu maha ega haju ära. Hea valik loomuliku päevameigi tegemiseks ja kindlasti väga sobilik esimeseks jumestuskreemiks - seda on lihtne ühtlaselt näole hajutada ja ta ei jäta maskilikku efekti.  Hind: 4.49 EUR.

Pretty Natural jumestuskreem



Keskmise katvusega jumestuskreemi on saadaval viies toonis ja minule saadeti toon nimega Neutral Champagne, mille neutraalne hele toon klapib mu nahaga täpipealt. Jumestuskreem sisaldab hüaluroonhapet ja aloe verat. Olgugi, et toode on niisutav, jääb ta nahal pigem meti efektiga ja ei hakka päeva jooksul läikima. Pretty Natural jumestuskreemiga tehtud meigipõhi püsib hästi, ei kulu maha ega hakka miimikakurdudesse kogunema. Väga meeldib! Hind: 5.59 EUR.

Siin pildil on kreemid kõrvuti, et saaks toone võrrelda. Hello, Good Stuff ilukreem tundub tuubist välja pigistades pisut tumedam ja kollakam kui Pretty Neutral, aga kuna tema katvus on kergem, siis sobivad nad mulle ikkagi mõlemad sama hästi. Esimesel päeval, kui paki kätte sain, ei suutnud otsustada, kumba kasutada ja tegin pool nägu ühe ja pool teise kreemiga ning vahe oli ainult selles, et üks oli tugevama katvusega - tooni poolest sulasid mõlemad nahaga väga ilusti ühte.


Kulmupumat



Saadaval neljas toonis ja minu oma kannab nime Ash Blonde. Kulmupumat on väga hea püsivusega - tõmbasin kõigepealt prooviks väikese triibu käeseljale, et tooni tumedust näha ja see püsis hoolimata sagedast kätepesust nahal terve päeva. Nii et tootele märgitud vee- ja puudutuskindlus sai kohe järgi testitud ning see vastab tõele :) Pumat laseb end lihtsalt hajutada ning tootega kaasas olev pintslike on hea suuruse ja kujuga, et saaks teha nii täpselt välja joonistatud kui ka pehmelt hajutatud kulmu. Hind: 3.99 EUR.

Lash Princess kunstripsmed



Lash Princess kunstripsmed on kinnitatud läbipaistvale põhjale, mis on hästi peenike ja elastne ning seetõttu mugav silmale kinnitada. Ripsmekarvad on paigutatud kimpudena, mis annab loomuliku ja kauni tulemuse ja ei mõju ka kergema meigi juures ülepakutuna. Hind: 3.09 EUR.

Defined Volume ripsmetušš



Defined Volume ripsmetušš annab minu meelest juurde rohkem pikkust kui tihedust. Ta eraldab ripsmed üksteisest väga ilusti ära ning jätab hästi puhta ja korrektse tulemuse. Mulle meeldivad tegelikult rohkem sellised XXL tušid, millel on nii tugevalt tihendav kui pikendav efekt, nii et minu jaoks jäi see tušš pisut tagasihoidlikuks. Tahaksin rohkem volüümi. 3.99 EUR.

Lainer ja huulepliiats



Essencel on alati väga hea lainerid ja ka Tiny Tip lainer hoiab lippu kõrgel. See on ülihea püsivusega ja väga peenikese otsaga, mis võimaldab teha täpset tööd. Ainus miinus on see, et imepisike otsake ei võta korraga sisse kuigi palju tinti ja lainerit tuleb vahepeal raputada, et ta jälle värvi välja andma hakkaks. Hind: 3.09 EUR.

Essence hoolepliiatseid on mul palju ja olen nendega alati väga rahul. Erand ei ole ka uus Stay 8 hour lainer. See jätab mati kauapüsiva joone ning pikendab märgatavalt ka enda peal kasutatava huulevärvi püsivust. Hind: 1.09 EUR.

Huulepulgad



Täienenud on ka Essence huulepulkade read ning uusi tulijaid leidub nii niisutavate ja läikivate kui ka kauapüsivate mattide huulevärvide hulgas. Mu lemmikuks sai punane Semi Shine huulepulk nimega Late Night. Sellega on võimalik saada üsna erinevat värvi tulemust, olenevalt pealekandmise viisist. Otse pulgast huultele kandes on ta intensiivne klassikaline punane toon, millega mine või punasele vaibale. Õhukese kihina pintsliga peale kandes annab ta roosakaspunase läbikumava efekti, mis sobib hästi igapäevaseks kandmiseks. Ühe huulepulga hind: 2.59 EUR.

Küünelakid


Shine Last & Go lakke on mul väga palju ja kasutan neid sageli, sest nad kuivavad ruttu ja püsivad hästi. Uue toonina on sügiskollektsioonis kärtsroosa toon Rock Your Body.

Maniküüri parema püsivuse tagamiseks on Essencel lai valik erinevaid pealislakke. Uudistootena on välja tulnud Extreme Gel Top Coat, mis on paksem kui tavalised pealislakid ja jätab sellise geellakitud küünte mulje ning efektse läike. Ta kiirendab enda all oleva laki kuivamist ning pikendab püsivust. Hind: 2.79 EUR.

Essence tooted on müügil suuremates Selverites. Kas oled neist midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment