Wednesday, October 14, 2020

Catrice sügis/talv 2020

Catrice on väga hea hinna-kvaliteedi suhtega meigisari, mis on müügil suuremates Selverites. Olen nende valikust leidnud palju lemmikuid ning ootan igal kevadel ja sügisel nende uut kollektsiooni, sest iga kord avastan uudistoodete hulgast mõne sellise, mis minu superlemmikute nimekirja pikaks ajaks püsima jääb.

Catrice meeskond saatis mulle pakikese äsja välja tulnud uudistoodetega ja tänases postituses nendest juttu tulebki.

True Skin kauapüsiv niisutav jumestuskreem


Mul olid kunagi suured eelarvamused soodsate jumestuskreemide osas ja ostsin alati pigem keskmisse hinnaklassi kuuluvaid kreeme, sest paar halba kogemust olid minus tekitanud usu, et odavad jumestuskreemid jäävad peale ebaühtlaselt ja rõhutavad nahal olevaid kuivi kohti ning tekstuuri. Catrice on suutnud selle eelarvamuse kummutada, sest nende jumestuskreemid on alati väga head ja neil ei esine ühtegi eelpoolmainitud puudustest. True Skin jumestuskreem on üsna vedel ja esimest pumbatäit pudelist välja vajutades arvasin, et tegu on kerge või keskmise katvusega tootega, kuid kreem on tõeline üllataja - tänu vedelale koostisele jääb ta nahale väga õhukse kihina, kuid suudab sellest hoolimata pakkuda täiskatvat meigipõhja, mis püsib kulumata ja nahakurdudesse kogunemata terve päeva. Väga meeldib! Mu lemmik siiani proovitud Catrice jumestuskreemidest. Boonusena sisaldab ta hüaluroonhapet, mis aitab nahka niisutatuna hoida. Hind: 7.29 EUR.

Poreless Perfection puuder




Poreless Perfection powder hajub nahal läbipaistvaks, nii et üks toon peaks sobima kõigile.  Puuder on tõhus meigi kinnitaja ning tal on poore ja kortsukesi hajutavad omadused. Värskelt peale kantuna jääb meigipõhi matt, kuid umbes tunni aja pärast hakkab vähemalt minu kombineeritud naha puhul matistav efekt kaduma. Meigipõhja osas on inimeste maitsed erinevad - mina eelistan matti meigipõhja ja kuma lisan särapuudriga vaid väikestele aladele. Teised aga eelistavadki kergelt läikivat jumestust, nii et kui sulle dewy meigipõhi meeldib, siis on Poreless Perfection just õige puuder, mida selle efekti saamiseks kasutada, aga kui tahad kaua kestvat matti tulemust, siis ei ole Catrice uus puuder sulle. Hind: 5.19 EUR.

More Than Glow särapuuder



Catrice särapuudrid on minu jaoks alati olnud täielik hitt - neil on highlightereid niigi juba väga lai valik, aga iga kollektsiooniga tuleb mõni juurde ja alati on nad super head. Mina sain endale More Then Glow särapuudri toonis Supreme Rose Beam ja see sai hetkega üheks mu kõige lemmikumaks highlighteriks üldse! Ta laseb end super hästi üles ehitada ja temaga on võimalik saada nii väga kerget kuma kui ka täiesti silmipimestavat efekti. Ta püsib hästi ja sulab nahaga imeilusalt ühte. Särapuudri hind on vaid 4.19 EUR - ma tõesti ei tea parema hinna-kvaliteedi suhtega highlighterit. Väga soojalt soovitan!

The Coral Nude lauvärvipalett




Lauvärvikarbi peal on märge, et Catrice on oma lauvärvide tekstuuri uuendanud ning vahet on tunda küll. Lauvärvid on varasemast tugevama pigmendiga (seda on eriti tähele panna just heledate toonide puhul) ja püsivus on samuti paranenud. The Coral Nude paletis on nii matte kui sädelevaid värve. Enamus paletist on rahulikud nude toonid, kuid väikese särtsu lisamiseks on nende seas ka oranžikas värv, millega meigile põnevust lisada. Lauvärvid jäävad peale ülisileda ja ilusa kihina ning püsivus on neil samuti super. Hind on paletil 5.19 EUR, mis selle kvaliteedi eest on lihtsalt ulme odav. Kindlasti soovitan!

Kauapüsiv lainer



Catrice on oma lati heade lainerite koha pealt ikka väga kõrgele tõstnud, sest just nende valikust pärinebki mu läbi aegade lemmikuim lainer nimega Brush Ink Liner, mille püsivusele võin alati kindel olla ning mis on lisaks ka väga mugava ja täpse peenikese vildika moodi otsaga. Uus 24h Brush Liner ei valmistanud samuti pettumust. See püsib väga hästi ja mingit hajumist ega laiali minemist ei esine isegi silma sisenurgas, mis muidu on alati selline kriitiline koht, kus lainerid päeva lõpuks veidi jooksma hakkavad. Väga meeldib! Mu vana lemmikut Brush Inki ta siiski troonilt ei tõuganud, sest mulle meeldib lihtsalt vildika moodi otsaga laineriga rohkem töötada kui pintslikesega. Aga igal juhul on tegu esmaklassiliselt hea laineriga, mis mul kindlasti palju kasutust saama hakkab. Hind: 3.49 EUR.

Icon Nails küünelakk



Viimase aja lemmik avastus küünelakkide maailmas. Selline rahulik roosa toon sobib ideaalselt igapäevaseks kandmiseks, aga tänu metallikhelgile pole ta mingi igav ja tähelepandamatu nude värv vaid ikka parajalt iseloomuga toon. Lakk kuivab meeldivalt kiiresti ja püsib väga hästi. Ainult kiidusõnad! Väga soojalt soovitan ja lähen Selverisse vaatama, mis toone neid veel saada on, sest kiiresti kuivavaid kauapüsivaid lakke pole kunagi liiga palju. Hind: 2.89 EUR.

Plumping huulepliiats



Väga omamoodi toode - plumping huulepliiats lubab huuli lopsakamaks muuta. Enamasti kiitlevad selle omadusega huuleläiked ja huulepliiatsi pealt polegi sellist lubadust varem lugeda saanud. Plumping pliiats tekitab kergelt piparmündise õhetava tunde, aga mingid lopsakuse lisamist ma tähele ei pannud. Muidu on igati hea huulepliiats - paraja tugevusega, et oleks mugav ja täpne peale kanda ning püsib pikalt. Pliiatsi sabas on teritaja ka, et enne kasutamist ots jälle teravaks teha. Toon What A Doll on rahulik nude, mis sobib kokku väga paljude roosakamat sorti huulepulkade või läigetega Meeldib! Hind: 2.59 EUR.

Volumizing Lip Booster



Volumizing Lip Booster on klassikaline pisut õhetama panev huuleläige, mis annab kergelt läbikumava tooni, pakub mõnusat niisutust ja ei jäta huuli kleepuma. Püsivus on nagu huuleläigetel ikka - iga paari tunni tagant või peale söömist-joomist vajab uuendamist. Toon Rosewood Hills sobib täpselt kokku eelmisel pildil oleva huulepliiatsiga ja kui läike all pliiatsit kasutada, siis saab tooni püsivust oluliselt pikendada. Hind: 3.59 EUR.

Uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


 

No comments:

Post a Comment