Monday, April 8, 2019

Uut nahahoolduses

Külastasin hiljuti Nordic Beauty Concept poodi uues T1 kaubanduskeskuses, kus mulle tutvustati nende põnevat tootevalikut ja anti proovimiseks mõned armsad pudelikesed kaasa ka. Nordic Beauty Conceptil on lisaks T1 keskuses olevale kauplusele veel e-pood, mis asub aadressil www.ebeauty.ee ja kus kogu sortiment on saadaval ka neile, kelle jaoks päris pood kaugeks jääb. 


Müügil on lai valik tuntud kaubamärkide tooteid, näiteks Tony Moly, Tangle Teezer, Beautyblender ja Invisibobble. Kõige pilkupüüdvam riiul kogu poes on kindlasti Tony Molyl, sest nende pakenditest ei saa lihtsalt mööda vaadata. Kaks toodet neist sain kodus katsetamiseks endaga kaasa.

Pandas Dream Eye Stick




Selle silmakreemi pakend on nii armas, et mu põnnid arvasid, et tegu on mänguasjaga ja pulgake oli mu meigilaualt imekombel minema kõndinud ning peale pikka otsimist avastasin ta mänguasjakastist.

Õrna piparmündilõhnaga silmakreem niisutab, leevendab turset ja vähendab silmade alust tumedust. Tal on kergelt jahutav efekt, mis on hommikuste iluprotseduuride ajal mõnusalt värskendav. Toode imendub kiiresti, jätab nahale siidise tunde ja omab matistavat efekti. Kohe peale kreemi kasutamist võib meigi tegemisega pihta hakata, sest nahale ei jää mingit tuntavat kihti, mille imendumist ootama peaks.

Tõsiselt eristuv silmakreem nii pulgakujulise vormi kui toreda pakendi koha pealt. Pandadega sarjas on Tony Molyl lisaks nahahooldustoodetele saada ka meigivahendid - huulepulgad, põsepunad, modelleerimistooted ja ripsmetušid. Need kõik võiksid olla vahva kingiidee mõnele teismelisele tüdrukule, minu väikesed neiud igatahes ei suuda sellest kreemist käsi eemal hoida.

Preagu on silmakreem saadaval soodushinnaga 9.90 EUR.

Banaani öömask



Öömaskidest kuulsin esmakordselt paar aastat tagasi ja esimene emotsioon oli, et kuidas neid küll kasutatakse - kas peab öö otsa liikumatult selili lamama, et näkku määritud maski mitte padja sisse hõõruda. Tegelikult pole öömaski tegemine muidugi üldse nii ebamugav ja tegu on rohkem nagu erakordselt rammusa öökreemiga, mis tuleb enne magama minemist naha sisse masseerida, mitte paksu kihina näole jätta nagu tavalist maski.

Tony Moly banaanikujulises pakendis olev öömask lõhnab nagu päris banaan ja selle kasutamine on lihtsalt nii mõnus! Maski põhiosa imendub üsna kiiresti, aga nägu jääb pisut läikima ja näpu all on tunda kergelt siidine kiht.



Kasutusjuhend ütleb, et hommikul tuleks nägu üle loputada ja nii ma talitanud olengi, kuid tegelikult ei ole hommikuks enam küll mingeid tuntavaid maskijääke alles. Kõik, mis naha sisse ei imendunud, on ilmselt padjapüür endasse tõmmanud. Igal juhul üks väga tore toode, mis saab minult täispunktid nii vaimuka pakendi, imelise lõhna kui tõhusalt niisutava toime eest. Hetkel saadaval soodushinnaga 12.90 EUR.

Banaani sarjas on EBeauty poes saadaval veel ka kätekreem ja huulepalsam - mõlemad samasuguse toreda banaanikujulise pakendi sees.

Beautyblender



Ilumaailmas täieliku revolutsiooni korraldanud Beautyblender ei vaja pikemat tutvustamist ja sellest munakujulisest švammist on kuulnud tõenäoliselt ka kõige meigivõõram inimene. Beautyblender tuleb enne kasutamist märjaks teha ja niiske švammi abil jääb jumestuskreem nahale erakordselt ilusa ning ühtlase kihina. Meigipõhi jääb hea katvusega, kuid siiski ülimalt loomulik. Švamm on väga pehme, naha vastas mõnus ning terve näo jumestuskreemiga katmine käib tema abil väga kiiresti. Lisaks jumestuskreemi näole kandmisele sobib švamm kõigi teiste kreemjate meigipõhjatoodete nahale hajutamiseks ja isegi puuderdamiseks. Algul tundus mulle kuidagi võõras niiske švammiga puudrit nahale kanda, aga tegelikult jääb tulemus väga püsiv ja ilus.

Beautyblendereid ja nende tarvikuid on EBeautys saadaval väga laias valikus. Kogu sortimenti näeb SIIN.

Roosa blenderi hind on 17.50, aga kellel kindlat värvieelistust ei ole ja tahab seda kiiduväärt švammi võimalikult hea hinnaga soetada, siis hetkel on valge Beautyblender saadaval soodushinnaga 12.20 EUR.

Kui oled T1 kaubanduskeskusse minemas, siis soovitan kindlasti ka Nordic Beauty Conceptist läbi astuda, sest neil on väga lahe ja eristuv kaubavalik. Paljudest toodetest on ka testrid väljas, nii et saab huvipakkuvad tooted kohe omal nahal järgi proovida ka. Ma usun, et kõik, kellele banaan maitseb, et suuda peale banaanimaski nuusutamist seda küll ostmata jätta, sest ma keeran pudeli mõnikord lahti lihtsalt selleks, et tema head lõhna tunda.

No comments:

Post a Comment