Sunday, April 21, 2019

Kiirabi juustele

Avastasin T1 kaubanduskeskuses hiljuti ühe huvitava poe nimega Nordic Beauty Concept. Seal on igasugust põnevat ilukraami ja leidub mitmeid selliseid tooteid, millest varem kuulnudki ei olnud. Tänases postituses näitan ette mõned juuksehooldustooted, mis sellest poest soetatud sai. Nordic Beauty Conceptil on olemas ka e-pood, mille leiab aadressilt www.ebeauty.ee.

Color WOW juuksejuurte puuder



Color WOW puudrid on mõeldud kiireks juuksejuurte katmiseks, kui väljakasv häirima hakkab, kuid värvida pole parajasti võimalik. Saadaval on seitse tooni ja kaetud on kõik põhilised värvigrupid plaatinablondist mustani välja. Minule klapib helepruun toon.

Karbikesest leiab lisaks juuksepuudrile veel ka kahepoolse pintsli, millega on mugav värvi juustele kanda.



Minu loomulik juuksevärv on tumepruun ja värvin neid paar tooni heledamaks. Olin veidi skeptiline, et kas puuder suudab tumeda väljakasvu heledamaks teha ja päris täpselt see tal siiski ei õnnestunud. Juured jäid pikkusest pisut tumedamad, kuid üleminek oli siiski ilusam ja mahedam kui tavaline väljakasvanud juukserant. Nii et päris värskelt värvitud juuste muljet ma puudri abil ei saavutanud, kuid märgatavalt paremaks tegi ta olukorra siiski.

Juuksejuurte puudrit tuleb kasutada siis, kui soeng on valmis sätitud, sest kui juuksed pärast läbi kammida, hakkab värv kohe hajuma. Nii et kõigepealt otsustasin ära, kas tahan juuksed näiteks üle pea hobusesabasse kammida, või hoopis lahti jätta ja keskele seitli teha ning siis katsin kõik paista jäävad juuksejuured puudriga. Puuder ei jäta mingit tuntavat või ebamugavat kihti, aga päeva jooksul ei tohi väga palju juustega mässata, sest puudutuskindel ta ei ole ja kammimine või katsumine hakkab puudrit hajutama. Kui juukseid päeva jooksul ei näpi, siis püsib värv juurtel ilusti hommikust õhtuni.

Igal juhul on see päris nutikas kiirabi väljakasvanud juurte jaoks olukorras, kus värvima ei jõua minna ja väljakasv väga silma torkab. Puudri abil saab tekitada ka tihedamate juuste efekti, näiteks kui meelekohtades on juuksed hõredamad kui mujal näo ääres, siis saab puudriga kergelt peanahk üle käia umbes nii nagu kulmude täitmisel. Ja ongi kohe loodud illusioon, et juukseid kasvab tihedamalt. Puuder sobib edukalt ka kulmude värvimiseks. EBeautys on Color WOW juuksepuuder saadaval soodushinnaga 16.90 EUR.

StyleDry kuivšampooni lehed



Teise põneva juuksehooldustootena jäid mulle Nordic Beauty Conceptis silma StyleDry kuivšampoonid, mis ei ole tavalises pihustatavas vormis, vaid hoopis paberite kujul. Näole mõeldud rasu imavaid puudripabereid on mul alati pakike käekotis, sest nende abil on mugav päeva jooksul meiki värskendada - ei mingit puudriga pudistamist. Nii et kuivšampooni paberid tundusid kohe sellise tootena, mis mulle kindlasti meeldida võiksid.

StyleDry pabereid on saada kolme sorti - lõhnatud, kookoselõhnalised ja apelsinilõhnalised. Mina valisin viimased. Lõhn on neil meeldiv ja kerge ning ei jää juustesse pikalt püsima. Pakis on 11 eraldi pakendatud lehte, mida on mugav käekotti visata, sest need ei võta pea üldse ruumi.

Kasutamine on imelihtne - võta leht pakist välja ja tupsuta juuksejuuri. Puuder imab peanahalt rasu endasse ja juuksed saavad värskema mulje.



Tavalise pihustatava kuivšampooni väärilist tulemust paberid kahjuks välja ei andnud. Isegi, kui kasutada ühel korral mitu lehekest. Kui juuksed on ikka märgatavalt mustad, siis ei olnud neist mingit abi. Mul on tukk ja see kipub märksa kiiremini mustaks minema kui ülejäänud juuksed, nii et paberitest saingi abi tukaosa värskendamisel. Tavalist kuivšampooni puudripaberid mul seega asendama ei hakka. Pihustatava kuivšampooni suur pluss on see, et ta annab juustele märgatavalt kohevust juurde ja paberid seda ei suutnud, nii et ilmselt rohkem ma neid ei osta. StyleDry puudripaberite hind on 9.90 EUR.

Kas oled sellistest toodetest varem kuulnud?

No comments:

Post a Comment