Tuesday, April 30, 2019

Põhi Peal!

Aeg jälle üle vaadata viimase kuu aja jooksul otsa lõppenud kosmeetikavarud. Aprillis tuli hüvasti jätta selliste toodetega:


Turbliss sügavniisutav turbamask - Turbamaske armastan nende puhastavate omaduste pärast - maskitamise järgselt on poorid puhtad ning nahatoon kuidagi eriti kirgas ja ühtlane. Sellist niisutavat efekti nagu kreemmaskide puhul ma Turblissi tootega tähele ei pannud, nägu vajas peale maski kasutamist kohe kreemi. Aga poorid puhastas kenasti ära ja seda ma turbamaskidelt eelkõige ootangi. Toode paneb nahas käima detox protsessid ja peale esimest kasutamist võib tekitada punne, sest kogu jama aetakse pooridest välja. Siis võib maski lihtsalt sagedamini teha - kasvõi mitu päeva järjest, et puhastusprotsessi kiirendada. Peale maskitamist on nahk mõnda aega punane - see ei ole halb märk, vaid põhjustatud mikrovereringe kiirenemisest. Seetõttu on hea seda maski teha vahetult enne magamaminekut ja hommikul saab nautida klaari ja säravat jumet. 60-milliliitrisest purgist jätkus viieks korraks. Hind: 15.75 EUR.

Missha banaani ja piima kangasmask - Korea kangasmaskid on ülihead ja see magusalõhnaline banaanimask hoidis samuti lippu kõrgel. Nägu oli koheselt peale maskitamist sügavalt toidetud ja niisutatud ning hästi trimmis. Sobib väga hästi kasutamiseks enne mõnda tähtsat üritust, et nahale kiire niiskuse-värskuse süst anda. Super toode, mida kindlasti tulevikus veelgi osta plaanin. Hind: 1.90 EUR.

Batiste Cherry kuivšampoon - Batiste kuivšampoonide hinna-kvaliteedi suhtele pole võrdset. Kõige rohkem olen ostnud nende tavalist Original kuivšampooni, mis on alati kindla peale minek, aga mõnikord tahan vaheldust ja proovin erilõhnalisi Batiste juuksevärskendajaid. Kirsilõhnaline kuivšampoon ei jää kasutusmugavuselt ja tõhususelt originaalile alla, aga boonusena on tal mõnus lõhn ja lustakas pakend. Meeldis! Hind: 6.30 EUR.

Gyada tugevdav šampoon ja palsam: Gyada looduslikud juuksehooldustooted sisaldavad spirulinat, mis on mineraalsoolade rikas vetikas. Juuksed on neid kasutades kuidagi elastsemad ja tunduvad paksemad. Eriti hästi sobisid need tooted mu tütardele, kellel on värvimata lokkis juuksed. Gyada tooted muutsid need väga lihtsalt kammitavaks, nii et põhiliselt kasutasidki lapsed pudelikesed tühjaks, sest nemad on pidevalt hädas juustesse tekkivate pusadega. Šampooni hind on 16. 70 EUR ja palsam 20. 30 EUR.

Dr. Ohhira Kampuku iluseep - Kõik Dr. Ohhira tooted sisaldavad probiootikume, mis toetavad naha tervist ja tasakaalu. Seda hinnalist seepi ei raatsinud miisama käte pesuks raisata, vaid kasutasin teda näo puhastamiseks. Toode saab vaevata jagu ka tugevamast jumestusest ja nahk on peale selle kasutamist pehme ja niisutatud. Hind: 16.80 EUR.

Catrice It's Easy Tattoo lainer - Must lainer on täpse viltotsikuga, mis teeb pealekandmise lihtsaks. Laineril on sügavmust värv ja hea püsivus. Kahjuks sain seda kasutada vaid paar korda, sest ta kuivas juba mõne kuuga ära. Hind: 3.49 EUR.

Maybelline Instant Anti Age Eraser peitekreem - Üks parimaid peitekreeme, mida elus proovinud olen. Eriliselt tahan kiita nende head heledate toonide valikut. Mulle sobib Anti Age Eraseri heledatest toonidest lausa 3 tükki ja see on midagi erakordset - päris sageli olen olnud olukorras, kus ka sarja kõige heledam toon jääb minu portselanjume juures liiga tumedaks. Nii et tänud Maybellinele, kes põhjamaa naiste peale mõelnud on. Minul oli toon Fair ja uue ostsin sellest veel kraadikese heledama nimega Ivory. Mõlemad väga head. Hetkel on peitekreemid Selveris suure soodukaga ja maksavad vaid 6.99 EUR. (Tavahind 12.49.) Väga soojalt soovitan!

Artistry Hydra-V jumestuskreem - Niisutav jumestuskreem on keskmise katvusega, jääb nahal kerge ja loomulik ning püsib omal kohal terve pika päeva. Minule sobib toon Buff. Kreemil on SPF 15 päikesekaitse. Hind: 46.20 EUR.

Hemp Seed keha- ja kätekreem - Kiirestiimenduv kreem on looduslike koostisosadega ning sisaldab kanepiseemne- ja argaaniaõli, mis naha pikaks ajaks niiskusega täidavad. Ülihea lõhnaga, mis kreemitamise kohe eriti nauditavaks teeb. Hind: 19.90 EUR.

Provida avokaado kätekreem - Rasvase koostisega kätekreem suudab pehmeks ja siledaks muuta ka kõrbekuiva naha. Jätab käed mõneks ajaks libedaks, nii et põhiliselt kasutasin seda õhtul enne magamaminekut, et mitte igale poole näpujälgi jätta. Toode on pärjatud maineka Demeter ökosertifikaadiga, mis näitab, et tegu on täiesti puhastest koostisosadest valmistatud kreemiga. Hind: 8.80 EUR.

Artdeco Curling Mascara - Suur-suur lemmik! Koolutav tušš andis ripsmetele tublisti juurde nii pikkust kui tihedust. Ei määri, ei pudise. Tuubist jätkus väga pikaks ajaks ja tuši omadused ei muutunud ajas - ka siis, kui tundus, et pudelike on juba täitsa tühi, suutis tušš veel mitu head kasutamiskorda välja anda ja koostis ei olnud kuidagi kuivem ega kehvem kui alguses. Soovitan soojalt! Hind: 13.90 EUR.

Kas oled midagi neist toodetest proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment