Wednesday, January 2, 2019

Biosolis

Käes on aeg, mil enamus eestlasi unistab puhkusest palmi all. Mina käisin sel aastal patareisid laadimas Tais ja Biosolis Organic Suncare   varustas mind kõige vajalikuga, et sealne päike mu heledale nahale liiga ei teeks.

Tavapoes müüdavad päikesekaitsetooted sisaldavad üldiselt keemilisi päikesekaitsefiltreid, mis ei ole head ei inimeste organismile ega ka loodusele. Eelistada tasuks hoopis päikesekaitsekreeme, mis sisaldavad mineraalseid filtreid. Need ei imendu naha sisse, vaid peegeldavad päikest nahapinnalt tagasi. Biosolis tooted on kõik mineraalsete filtritega ja läbinisti loodusliku koostisega. Nende valikust leiab tooteid faktoriga 15-50. Tai tulise päikese käes vajab põhjamaine nahk eriti tõhusat kaitset, nii et minuga rändasid kaasa SPF 50 kreemid.


Päevitussprei SPF 50+



Spreipudelist on vedelamat sorti päikesekaitsepiima mugav nahale pihustada. See imendub kiiresti, ei muuda nahka kleepuvaks ega jäta heledat kihti. Kasutasin seda igapäevaselt ja nahk oli kaitstud ka siis, kui pikalt järjest lauspäikese käes viibisin. Paljud inimesed ei taha tugeva faktoriga kreemi kasutada, kartes, et siis ei saa pruuniks. See ei vasta tõele - päevitus tekib küll aeglasemalt, aga jume saab peale ka tugeva faktoriga kreeme kasutades. Hind: 29.85 EUR.

Laste päevituspiim



Biosolisel on ka spetsiaalselt lastele mõeldud tugeva kaitsega päevituskreem, mis on loodud just pere pisemate õrna naha vajadusi silmas pidades. Kõik koostisosad on looduslikud ja SPF 50 pakub tõhusat kaitset ka lõunamaa päikese eest. Kreem on paksemat sorti ja imendub aeglaselt, seega ta minu lemmikuks ei saanud. Kuna spreipudelis olev päevituspiim on sama tugeva kaitsega, kuid hoopis kiiremini imenduv, siis kasutasin enamasti ka lastel just eelmisel pildil olevat kreemi. Hind: 28.40 EUR.

Isepruunistav sprei



Pruuniks saamisega tegin algust juba enne reisile sõitmist ja selles osas abistas mind Biosolise isepruunistav sprei. Vedel sprei imendub hetkega ja seda on lihtne ühtlaselt nahale kanda. (Mina kasutan kiirema pealekandmise huvides aplikaatorkinnast.) Isepruunistaja ei kinnitu kuivemate kehapiirkondade külge tugevamalt kui mujale, nii et pole ohtu, et põlvede või küünarnukkide juurest laiguline jääks. Korralik suvine jume tekkis peale teist kasutuskorda. Päevitus näeb välja väga loomulik ning püsib umbes nädala. Maha kulumine toimus märkamatult ja järkjärgult ning jume oli igas kulumisetapis ilus.

Päevituse tekkimise ajal on tunda spetsiifilist isepäevitaja lõhna, mis ei ole õnneks nii tugev, et häirima hakkaks. Hind: 18 EUR.

Kas oled ka sel talvel kuhugi soojale maale sõitmas? Kas jumeka naha saamiseks eelistad päevitamist või isepruunistavaid tooteid?

No comments:

Post a Comment