Saturday, January 26, 2019

Physicians Formula

Physicians Formula on sari, mida välismaised ilugurud ühel häälel kiidavad ja kõige rohkem tunnustust on pälvinud nende Murumuru Butter sari, mis oma väga hea hinna-kvaliteedi suhtega tuhandete meigifännide absoluutseks lemmikuks saanud on. Eestis on Physicians Formula sari müügil Ideaal Kosmeetika poodides ja mina sain neilt katsetamiseks mõned tõelised hitt-tooted.



Murumuru Butter Bronzer



Murumuru Butter Bronzer on kõige armastatum Physicians Formula toode ja juba esimesest pintslitõmbest sain aru, miks ta nii populaarseks saanud on. Päikesepuuder on pigmenteeritud, kuid ülilihtsalt hajutatav. Imelikul kombel jääb ta nahale isegi tumedamalt kui ta pakendis paistab. Pakun, et põhjus võib olla selles, et rikkumata puudri pinnalt peegeldavad tootes sisalduvad säraosakesed valgust tagasi ja seetõttu tundubki ta heledam. Kui pintsliga paar korda puudrit võetud on, siis muutub ta pind kraadivõrra tumedamaks ja tuleb õige toon välja. Esimese hooga vaatasin, et toon Sunkissed Bronzer on nii hele, et kas temaga modelleerida üldse saabki, kuid kui puudrit nahale kandsin, siis oli tal tumedust küll ja veel. Tekstuurilt on Butter Bronzer väga pehme, kreemjas ja siidine ning olgugi, et tootes sisaldub sädelevaid osakesi, ei jää ta nahal särama, vaid annab õrnalt kumava tulemuse. Kuma on hästi tagasihoidlik ja lubab toodet vabalt kasutada ka üle kogu näo, et end selle abil pisut jumekamaks toonida. Samuti võib seda kanda vaid valitud näopiirkondadele modelleerimise eesmärgil. Mõlemal juhul jääb tulemus väga ilus ja loomulik ning püsib veatult terve päeva. Päikesepuuder sisaldab murumuru- ja kakaovõid, mis toidavad ja niisutavad nahka kasulike rasvhapetega.

Puudritoosi põhjas on peidus peegel ja švammaplikaator. Kaasas olnud aplikaatoriga ei meeldinud mulle toodet peale kanda, sest see ei hajuta kuigi hästi, nii et kasutasin päikesepuudri nahale kandmiseks ikka pintslit.

Butter Bronzer sobib hästi ka silmameigis kasutamiseks ja on ideaalne üleminekutoon, millega värvilisi värve toetada. Jumestus näeb sedasi välja ilus tervik, kui näol kasutatud värv kergelt ka silmameigis kordub. Ka lauvärvina püsib Butter Bronzer väga hästi ja ei hakka päeva jooksul joonekestesse kogunema.



Murumuru Butter Bronzerit on saadaval neljas toonis ja sobiva leiab nii väga heledale kui ka jumekale nahale. Selle toote puhul on küll kõik varasemalt kuuldud kiidusõnad 100% ära teenitud ja Butter Bronzer kuulub nüüd ka minu superlemmikute ridadesse. Hind: 18.90 EUR.


Murumuru Butter põsepuna



Butter Blushi on saadaval neljas eri toonis ja mina sain järgi proovida õrna virsikukarva värvi Natural Glow. Murumuru Butter sarja pakendid on kaunistatud palmilehtedega ja nende magus kookosene lõhn viib mõtted suve ja puhkuse radadele. Minu meelest lõhnavad nii põsepuna kui päikesepuuder nagu piña colada. Tekstuuri poolest on nad kaksikud - mõlemad ühtviisi pehmed, kreemised ja lihtsalt hajutatavad. Pigmendi osas on põsepuna veidi tagasihoidlikum ja kui päikesepuuder üllatas mind sellega, et jäi nahale intensiivsemalt kui ta pakendis paistis, siis põsepuna toon jäi toosis ja nahal täpselt üks-ühele, mis teeb sobiva tooni valimise ka veebipoes eriti lihtsaks.

Natural Glow sisaldab rikkalikult kuma ja sära andvaid osakesi ning jumekale kasutajale sobiks ta lausa särapuudrina kasutamiseks. Sädelev viimistlus on küll ilus, kuid kipub naha tekstuuri rõhutama, nii et kui põsepuna alal leidub punne või mingeid muid naha ebatasasusi, siis ei ole Natural Glow hea valik, sest toob need esile. Nii et soovitada julgen seda põsepuna vaid veatus korras nahaga kasutajale. Hind: 14.90 EUR.

Uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Kas oled Physicians Formula valikust midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment