Saturday, October 6, 2018

Jowaé nahahooldus

Sel nädalal jõudis Eestisse uus nahahooldussari Jowaé. Jowaé on sündinud Korea ja Prantsuse kosmeetikatööstuse koostööna ja selles on kombineeritud Korea ravimtaimed antioksüdantidega nimega lumifenoolid. Lumifenoolid on saadud kaktus-mägisibulalt. See on sukulentne ravimtaim, mis talub ka kõige ekstreemsemaid tingimusi. Selleks, et aidata nahal taastada oma loomulik tasakaal ja kaitsevõime on see komponent lisatud kõigi Jowaé toodete koostisse. Jowaé tähendab harmooniat ja kogu sarja eesmärk ongi aidata taastada naha tasakaal.

Uut sarja tutvustati iluhuvilistele restoranis Sfäär, kus saime kõiki tooteid omal nahal järgi proovida, head-paremat süüa ja isegi väikese joogatunni, et oma sisemine harmoonia taastada. Mõned pildid sellelt toredalt ürituselt:









Lahkusime esitluselt kõik kinkekottidega ja minu omast tulid välja sellised tooted:


Kerge kortse siluv kreem



Kerge kortse siluv kreem on elujõudu taastav nahahooldustoode normaalsele ja segatüüpi nahale. Mul on kombineeritud nahk, mis kaldub rohkem kuivuse poole ja minu naha vajadused suutis kreem kenasti täita. Ta on kiiresti imenduv ja sobib seega hästi ka meigialuskreemiks. Kreemis on kombineeritud lumifenoolid ja punane ženženn, mida on Korea traditsioonilises meditsiinis juba tuhandeid aastaid kasutatud oma stimuleerivate ja vananemisvastaste omaduste tõttu. Toode sisaldab ka hüaluroonhapet. Hind: 25.34 EUR.

Mitsellaarvesi



Nagu kõik Jowaé tooted sisaldab ka mitsellaarvesi lumifenoole. Lisaks sellele kuulub tema koostisse rahustavate omaduste poolest tuntud pojeng. Enamasti kasutan ma mitsellaarvett naha järelpuhastuseks, kui olen meigi juba spetsiaalse silmameigieemaldaja ja mõne pestava vahendiga maha võtnud, aga see mitsellaarvesi on kohe erakordselt tõhus ja saab hästi jagu ka tugevamast silmameigist. Ta võtab hõõrumata lahti nii veekindla laineri kui ripsmetuši ja on silmade vastu väga õrn, nii et ei põhjusta kipitamist. Väga meeldib! Pudel on mõnusalt suur ja sisaldab tervelt  400 ml toodet, nii et jätkub ilmselt väga kauaks. Hind: 14.90 EUR.

Niisutav veesprei



Seda spreid me ülalpool olevatel piltidel endale parajasti näole pihustamegi. Veesprei niisutab ja toniseerib ning sobib kasutamiseks nii puhtal nahal kui ka jumestuse peal. Ta väljub pihustist kerge ühtlase uduna, sobides seetõttu hästi jumestuse kinnitamiseks-värskendamiseks. Sprei sisaldab jaapani kirsi õie vett ja on meeldiva rahustava lõhnaga. Hind: 10.37 EUR.

Jowaé tooted on müügil Apotheka Beauty e-poes. Kuna tegu on apteegikosmeetikasarjaga, siis on kõik tooted dermatoloogiliselt testitud ja õrnade lõhnadega. Tooted ei sisalda parabeene, silikoone, mineraalõlisid, sünteetilisi värvaineid ega loomset päritolu koostisosi, nii et sobivad ka veganitele ja tundliku nahaga kasutajatele.

2 comments:

  1. Ma ostsin lisaks ka kätekreemi ja ka see on väga mõnus - kerge lilleline lõhn nagu teistel toodetel ning minu väga nõudliku nahaga kätele tundub, et on suureks abiks :)

    ReplyDelete
  2. Ma väga rahul kortsudevastase näokreemiga ja seerum on eriti mõnus. Tundlikule nahale väga sobivad tooted. Kätekreem läks kontoris ühiskasutusse toakaaslastega.

    ReplyDelete