Wednesday, October 17, 2018

Jowaé

Oktoobri alguses käisin restoranis Sfäär, kus iluhuvilistele korraldatud brunchil tutvustati värskelt Eestisse jõudnud nahahooldussarja Jowaé. Kirjutasin oma esmamuljetest SELLES postituses. Kõik esitlusürituselt saadud tooted meeldisid ja sobisid mulle väga hästi, niisiis oli suur rõõm Jowaé meeskonnalt järgmist pakki saada, kust seest tuli välja veelgi enam nende mõnusaid tooteid.

Jowaé on sündinud Korea ja Prantsuse kosmeetikatööstuse koostööl. Korea kosmeetika on terves maailmas väga suurt populaarsust kogunud, sest korealannade ilus nahk tekitab ka teistes naistes soovi nende ilurituaale proovida. Sageli kasutavad Korea naised näohoolduses aga kümmet või enamat toodet, nii et Jowaé ongi püüdnud seda rutiini kompaktsemaks ja euroopalikumaks muuta, et ka kiire elutempoga naised võiksid Korea nahahooldustoodete headust nautida.

Kõik Jowaé tooted sisaldavad antioksüdante nimega lumifenoolid, mis on saadud sukulentselt taimelt kaktus-mägisibulalt. See taim suudab taluda ekstreemseid tingimusi ja temalt saadud lumifenoolid aitavad nahal taastada oma loomuliku kaitsevõime.  Jowaé on apteegikosmeetikasari, nii et tooted on piisavalt õrnad, et sobida ka tundlikule nahale. Nad ei sisalda parabeene, loomseid koostisosi, mineraalõlisid ega sünteetilisi värvaineid.

Minu Jowaé kollektsioon täienes selliste toodete võrra:

Kortse siluv silmaümbruse seerum



Kreemis on kombineeritud lumifenoolid ja punane ženženn, mida on Korea traditsioonilises meditsiinis juba tuhandeid aastaid kasutatud oma stimuleerivate ja vananemisvastaste omaduste tõttu. Ta imendub kiiresti ja pakub tugevat niisutust. Kõik Jowaé tooted on sarnase magusvärske lõhnaga, nii ka see silmaseerum. Silub silmade ümber olevaid joonekesi ja tundub, et isegi vähendab silmade alust tumedust. Hind: 22.80 EUR.

Noorendav seerum



Lumifenoole ja valget teed sisaldav seerum on rikas antioksüdantide ja C-vitamiini poolest. Seerum sisaldab vitamiinide E ja B3 kompleksi. Ta näeb välja nagu kerge kreem ja pakub ka kreemi väärilist niisutust. Imendub kiiresti ning ei jäta nahka kleepuma.  Hind: 31 EUR.

Toitev kortse siluv kreem



Kuivale nahale mõeldud rikkalikult toitev kreem sai kõigist uutest toodetest minu lemmikuks. Lumifenoolid, ženženn ja hüaluroonhape pinguldavad ja siluvad nahka. Usun, et kui kasutan talvel Jowaé seerumit koos selle kreemiga, siis on ka näpistava pakasega päevadel nahk kaitstud ja piisavalt niisutatud. Hind: 25.34 EUR.

Kaitsev ja niisutav palsam




Lisaks lumifenoolidele sisaldab kreem bambusvett. Toode on mõeldud nii näole kui kehale. Purgis näeb ta välja nagu paks rasvane või, kuid nahale kandes ei ole ta üllatuslikult üldsegi mitte rasvane ja imendub päris kiiresti. Nahk jääb küll mõneks ajaks pisut libedaks, aga saab ka rikkalikult niisutatud ja toidetud. See kreem jäi öökapile ja kasutan seda neil õhtutel, mil on rohkem aega ja viitsimist kehahooldusega tegeleda ja nahka poputada. Hind: 15.83 EUR.

Kas oled  Jowaé toodetest midagi juba jõudnud proovida? Millised on sinu muljed? 

No comments:

Post a Comment