Thursday, October 25, 2018

Benecos

Soodne looduskosmeetika? See pole sõnapaar, mida just sageli kuuleb. Benecos on toodetud Saksamaal ja omab BDIH sertifikaati. Nende toodetes ei kasutata kahjulikke aineid nagu mineraalõlid, silikoonid, sünteetilised lõhna- ja värvained. Laia tootevaliku hulgast leiab kõik vajaliku nii nahahoolduseks kui ka meigi tegemiseks. Rosalind e-pood saatis mulle hulga Benecos jumestustooteid ja tänu sellele saan teile täna sarjast kohe põhjaliku ülevaate anda. Hetkel on kõik Benecos tooted Rosalindis -20%, nii et hea võimalus soodsalt meigikotti täiendada.

Proovisin järgi sellised tooted:

CC peitekreemide palett




CC tähendab color correction ja need võrdlemisi ootamatud värvid on mõeldud nahatooni ühtlustamiseks ja soovimatute toonide neutraliseerimiseks. Hele beežikas toon on nagu tavaline peitekreem, mida on hea kasutada silmaümbrustes või pigmendilaikude katmiseks. Roosa värv lisab kirkust ja sobib samuti hästi silmade aluse tumeduse varjamiseks. Lilla neutraliseerib kollast tooni ja roheline on mõeldud punetuse varjamiseks, nii et sellega saab katta vistrikke, kuperoosat või muid punaseid kohti.

Kreemid on üsna paksu konsistentsiga, kuid hajuvad nahale lihtsalt. Roheline on ainus, mille hajutamisele tuleb pikemalt aega pühendada. Kui peitekreemid on nahale hajutatud, piisab nende peale vaid õhukesest jumestuskreemikihist, et luua kaunis ja ühtlane meigipõhi. Algul kartsin, et nii põhjalik näo katmine annab maskiliku efekti ja ei sobi igapäevaseks kandmiseks, kuid tulemus jäi üllatavalt kerge ja naturaalne. Kuna peitekreemid olid näo juba nii kenasti ära ühtlustanud, siis kulus jumestuskreemi tavapärasest vähem, nii et meigipõhi ei jäänud paksem kui tavaliselt. Üldiselt ei võta ma eriti lihtsalt omaks tooteid, mis jumestamise aeganõudvamaks teevad, kuid CC paleti poolt antud värske ja ühtlane tulemus hakkas mulle sedavõrd meeldima, et need lisaminutid, mis eri värvi peitekreemide kasutamisele lähevad, on seda väärt. Kiiretel päevadel võib kasutada ainult kõige tavalisemat beežikat peitekreemi, kuid kui on aega meigiga rohkem mängida, siis on mõtet kanda näole ka kõiki teisi.   Hetkel on palett saadaval soodushinnaga 5.56 EUR.

Mineraalpuuder



Toon Light Sand on ilus hele neutraalne toon, mis minu nahatooniga kenasti klappis. Puudrit saab kasutada nii jumestuskreemi kinnitamiseks-matistamiseks kui ka omaette. Tiheda kabukipintsliga nahale kandes annab ta kerge kuni keskmise katvuse ja jumestuskreemi pole alla vajagi. Päris nii tugevat katvust kui kallimat sorti mineraalpuudrid ta välja ei anna, kuid kerge päevameigi saab temaga kenasti tehtud. Hind: 5.56 EUR.


Läbipaistev kinnituspuuder



Valget värvi puuder on hästi kõvaks pressitud ja pintslile jääb korraga küllalt vähe toodet, nii et temaga ei ole ülepuuderdamise ohtu. Kinnitab ja matistab meigi, kuid jääb ise täiesti märkamatuks. Kui kanda puudrit nahale tiheda pintsliga tugevalt vajutades, siis saab temaga anda ka pisut heledust, mis näiteks silmade aluse ilusti kirkaks lööb. Hajutab pisut poore ja kortsukesi, nii et nahk näeb seda kasutades väga hea välja. Hind: 5.56 EUR.

BB kreem



BB kreem on päris hea katvusega meenutades kergemat jumestuskreemi. Ta sisaldab hüaluroonhapet, mis aitab hoida naha noorust ning jojobaõli ja sheavõid, mis on niisutavate omadustega. Kreemil on kerge ravimtaimede lõhn, mis kuidagi eriti rõhutab tema looduslikku päritolu. Toon Beige jääb minu heleda jume juures liiga tumedaks, nii et seetõttu ma seda püsivalt kasutama ei hakka, aga nahal oli temaga mõnus ja kerge tunne, nii et olgugi, et toon ei sobinud, meeldis kreem mulle iseenesest täitsa hästi. Hind: 7.16 EUR.

Peitekreem



Benecose peitekreem ei ole väga tugeva katvusega, nii et silmaaluse tumeduse varjamiseks jääb ta liiga lahjaks. Kreem on natuke nakkuva koostisega, niisiis proovisin teda kasutada hoopis lauvärvi praimerina ja selleks otstarbeks meeldis ta mulle rohkem. Peitekreem annab hea baasi, mille peal lauvärvid paremini püsivad ja erksamalt peale jäävad. Hind: 5.56 EUR.

Põsepunatrio Fall In Love




Mõnus praktiline karbike, mis kolme tooni segamisel annab erineva tumedusega tulemusi. Kõik sektorid sisaldavad säraosakesi, mis nahal kaunilt valgust püüavad. Põsepuna hajub ja püsib hästi. Minu lemmikuks sai erksa roosa ja heleda keskmise tooni combo, mis annab ilusa värske õhetuse. Värvid sobivad hästi ka silmameigi tegemiseks, nii et tõesti väga mitmeotstarbeline trio. Hind: 4.56 EUR.

Lauvärvid




Benecosel on hea valik pastelseid lauvärve ja mina sain järgi proovida kaks - roosakas Rose Quartz ja rohekashall Cosmic Moon. Mõlemad on hea pigmendiga ja sisaldavad sädelevaid osakesi. Värve on mugav kasutada, sest nad hajuvad hästi ja ei pudise pealekandmisel. Päeva jooksul kippusid vaid säraosakesed lendu minema ja põskedele maanduma. Minu lemmikuks sai heledam Rose Quartz toon, mis juba üksinda kasutades andis ilusa tagasihoidliku ja väga värske muljega silmameigi. Ühe tooni hind: 3.60 EUR.

Huulepulk Pink Rose



Särtsakas roosa toon lööb näo särama ja annab ka kehva jume päevadel koheselt värske välimuse. Mõnusalt kreemja koostisega huulepulk sisaldab hooldavaid taimeõlisid, mis huuli niisutavad ja värvi kandmise mugavaks teevad. Ilus värv, mis sobib väga hästi nii tagasihoidliku nude meigi kui julge tumeda suitsusilma juurde. Hind: 5.56 EUR.

Silma- ja huulepliiats



Pink Rose huulepulga juurde on Benecosel olemas ka ideaalselt sobiv huulepliiats toonis Pink. Esimesel kasutamisel tundus ta mulle kõvavõitu ja ühtlase joone saamiseks pidin mitu korda üle tegema, kuid see muutus peale teritamist. Ilmselt oli välimine kiht lihtsalt ära kuivanud ja kui teritajaga paar keerdu peale teha, sai pehme ja kreemja osa ligi, mis vaevata huultele libises. Pliiats on väga hea püsivusega ja võimaldab ka natuke huulekontuuri muuta. Kõigi huulepliiatsitega ei saa hästi huulekontuurist väljapoole joonistada, sest nad võivad hajuda või nahakurdudesse valguda, aga see pliiats püsib nii hästi, et ei reeda, kui oled huuli natuke suuremaks "valetanud". Hind: 2.88 EUR.

Klassikaline must silmapliiats toonis Black on keskmiselt kõva ja ühtlase tugeva joone saamiseks on vaja teda korduvalt üle joonistada. Ta ei jää päris sitikmust, vaid pigem tumedam hall. Püsivus on tal üldiselt hea, aga silma sisenurgas kipub päeva jooksul laiali minema, nii et seda kasutades lõpetasin joone paar millimeetrit enne sisenurka - siis püsis pliiats veatult. Hind: 2.88 EUR.

Ripsmetušš



Tušš annab ripsmetele juurde mõõdukalt tihedust, kuid ei pikenda, nii et minu lühikeste ripsmete jaoks jäi ta liialt tagasihoidlikuks. Püsivus on tal hea - ei pudise ega määri. Hind: 6.40 EUR.

Küünelakk Wild Orchid



Küünelakid on kosmeetikatoodetest enamasti kõige mürgisemate koostisosadega ja Benecos on näinud vaeva, et oma lakid võimalikult sõbraliku koostisega hoida. Wild Orchid on hea pigmendiga lakk, mis kuivab rõõmustavalt kiiresti ja jätab küüntele väga ilusa ühtlaselt sileda kihi. Ta on üsna pehme koostisega ja kipub küüneotstest kiiresti kuluma, nii et parema püsivuse huvides soovitan tema peal kindlasti ka pealislakki kasutada. Hind: 4.32 EUR.

Huuleläige Pink Blossom



Läbi tuubi paistab Pink Blossom päris sarnane Pink Rose huulepulgaga, kuid tulemus jääb temaga kergem ja läbikumav. Läige ei kleepu, vaid jäätab huultele meeldiva kreemise tunde. Püsivuselt on ta nagu klassikalised huuleläiked ikka ja vajab iga paari tunni tagant värskendamist. Hind: 4.76 EUR.

Benecos tooteid tuli mulle seltsiks testima jumestaja Anna Murulauk, kes uued värvid enda meigis kohe ka käiku lasi. Silmadel sai kasutatud lauvärvitooni Cosmic Moon ja huultel on Pink Rose huulepulk.

Benecose tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:



Benecos meigitooted on Rosalind e-poes oktoobri lõpuni soodushinnaga -20%, nii et kui mõni neist toodetest sulle silma jäi, siis hetkel on hea aeg need ostukorvi lisada.

No comments:

Post a Comment