Wednesday, October 31, 2018

Balmain Paris Hair Couture

Paar nädalat tagasi käisin Desiree ilusalongis, kus tutvustati Balmain moemaja luksuslikku juuksevärvide sarja Couleurs Couture. Balmain juuksevärvid on välja töötatud selliselt, et kogu värvimise protsess oleks kliendile võimalikult meeldiv ja mugav ning juuksuritoolis veedetud aeg tunduks nagu hellitav SPA hoolitsus.

Juuksevärvid sisaldavad siidiproteiini, argaania eliksiiri, kookos- ja linaseeemneõli, mis taastavad juukseid värvimise ajal. Tulemuseks on erakordselt pehmed ja läikivad juuksed. Kõik avaüritusel osalejad said endale kinkekaardi, millega luksuslik värviprotseduur omal nahal järgi proovida.

Balmaini esindussalong Eestis on Decoris Showroom ja seal käisingi eile oma kinkekaarti realiseerimas.


Balmaini tootevalikus on 61 erinevat värvi ja mis kliendi jaoks sobiva tooni valimise eriti lihtsaks teeb, on mõnusalt suured klambriga juustesse kinnitatavad proovisalgud, mille abil saad enne värvimist näha, kuidas ihaldatud toon sulle sobida võiks:


Mina ei läinud sel korral suure muutuse jahile, vaid tahtsin lihtsalt kerget värvivärskendust ja väljakasvanud juurte katmist. Olen viimastel kuudel värvinud maheda vaskse tooniga, mis kippus kahjuks üsna ebaühtlaselt kuluma, nii et seda muret juuksur Nele mul remontida püüdiski.

Minu juuste seisukord enne värvimist:


Juustel oli paar sentimeetrit tumedat väljakasvu, kümmekond sentimeetrit sellist osa, kuhu vaskne toon eriti hästi kinnitunud oli ja helepruun üldpikkus, millel veel õrnalt vaskse tooni jääke sees. Otsad tunduvad pildil tumedamad, aga see on lihtsalt vari, tegelikult olid nad üldpikkusega sama värvi.

Valisime välja keskmise pruuni tooni, millesse sai näpuotsaga ka vaskset värvi segatud.

Balmaini juuksevärvid sisaldavad väga väikeseid värvipigmente ja tänu sellele saab kasutada madalama protsendiga vesinikku, sest pigmentide juustesse viimiseks ei ole vaja juuksesoomust palju avada. Värvid ei lõhna eriti tugevalt ja on peanaha vastu õrnad. Värvimise ajal ei olnud tunda mingit kipitavat ega ebamugavat tunnet. Pigem oli selline tunne nagu mask oleks peas.

Juuksed olid peale värvimist väga lihtsalt kammitavad. Kui tavaliselt kipub hari märgadesse juustesse ikka pisut takerduma, siis peale Balmainiga värvimist käis kamm juustest kohe ludinal läbi. Väga mõnus!

Suur pluss on veel see, et värv ei kinnitunud naha külge ja juuksepiir oli kohe peale värvi maha pesemist täiesti puhas.

Peale värvimist olid juuksed väga pehmed ja läikivad. Ka viimistlemiseks kasutati Balmaini tooteid, mis pani juuksed nii hästi lõhnama.


Pildistas Irmeli Anspal

Kõgile klientidele antakse peale värvimist kaasa voldik, kuhu saab kohe kirja panna järgmise juuksuriaja ja mille vahelt leiab pakikese Balmaini maskiga, mis aitab värvil paremini püsida.

Balmaini juuksevärvidega töötavad hetkel juuksurid kolmes Tallinna salongis: Decoris Showroomis ja Desiree salongides vanalinnas ja Hilton Park hotellis.

No comments:

Post a Comment