Thursday, October 18, 2018

Catrice sügis/talv 2018

Catrice on taskukohase hinnaga meigisari, millega tegin esimest korda tutvust sel suvel. Ostsin nende palju kiitust kogunud peitekreemi, mis hetkega minugi lemmikuks sai ning olen seda nüüd lugematu hulk kordi teistelegi soovitanud. Peitekreem maksab vähem kui 4 eurot ning on ülihea katvuse ja püsivusega ning valikus on sobivad toonid ka väga heledale nahale. Positiivne esmatutvus tekitas huvi ka sarja ülejäänud toodete vastu.

Catrice saatis mulle hiljuti paki uue sügistalvise kollektsiooni toodetega, nii et sain tänu sellele sarjast põhjalikuma ülevaate. Ma ei leidnud netist toodete täpseid hindu, aga minu meelest ei ole Catrice letis midagi üle 10 euro, nii et kõik jääb väga sõbralikku hinnaklassi.

Sain järgi proovida sellised tooted:

Peel Off Glam küünelakid



Mahakooritavatest küünelakkidest kuulsin esimest korda alles paar nädalat tagasi, kui ühe sellise Essence pressipakist leidsin. Tundub, et tegu on uue trendiga, sest ka Catrice valikus on sellised uudsed lakid esindatud. Küünte täielikult sädeluse alla matmiseks läheb vaja kolme kihti lakki ja kõigi glitterifännide rõõmuks on sädeluse eemaldamine nüüdsest imelihtne - natuke ääre kallal nokitsemist ja lakk koorub küüntelt kenasti ühes tükis maha. Küüneplaat jääb pärast lakieemaldust täiesti puhas ja sile. Ülimugav! Pigem on tegu selliste värvidega, mida üheks õhtuks peale kanda, sest igapäevatoimetustele ei pruugi nad väga hästi vastu pidada. Majapidamistöid tehes võib lakk küüneservast lahti tulla ja siis pole muud teha, kui see tervelt küünelt maha tõmmata. Aga üheks õhtuks väga hea valik, sest eemaldamine käib ilma igasuguse vaevata. Väga meeldivad! Tulevad maha puhtamalt kui Essence peel off lakid, nii et Catrice omad hakkasid mulle isegi rohkem meeldima.

Värvi muutev huulepulk



Helelilla huulepulk muutub peale kandes roosakaks ja annab huvitava holograafilise efektiga läike. Koostiselt on ta niisutav ja huultel mugav. Püsivuselt selline keskmine ning vajab iga paari tunni järel kohendamist.

Värv huultel:


Goodbye Pores praimer



Klassikalise siidise tekstuuriga praimer muutis näo koheselt matiks ja mul olid seda kasutama asudes ootused päris kõrgel, sest ainult praimeriga kaetud nägu oli küll kenasti matt ning ühtlane ja tundus, et see tekitas väga hea sileda põhja, kuhu jumestuskreem saaks eriti veatult peale jääda. Paraku ei märganud ma jumestuskreemi püsimises mingit vahet. Proovisin teda koos mitme erineva jumestuskreemiga ja ei pannud küll tähele, et ta oleks meigipõhja püsivust parandanud või naha tekstuuri silunud.  Nii et selle toote puhul ei saanud mu ootused täidetud. Mul on varasemast ajast olemas Catrice Prime and Fine Pore Refining Anti-shine Base, mis minu nahal märksa paremini töötas.

Põsepuna Glistening Pink



Väga ilusa tooniga põsepuna, mis sobib küll peaaegu kõigile. Sisaldab veidike kuldset sädelust, mis nahal kaunilt valgust püüab. Pigmendilt on ta keskmine, aga lubab tooni kenasti üles ehitada, nii et soovi korral saab temaga tekitada ka väga tugeva puna. Hajuvus ei ole tal eriti hea ja käisin seda kasutades ääred alati puudrise pintsliga üle, et põsepuna servi mahendada. Püsivus on aga jälle suurepärane ning ka õhtu lõpuks on värv kenasti alles.

Glowdoscope särapalett




Esmapilgul paistavad paletis olevad heledad kreemvärvid kõik sarnased, aga valgust püüdes lööb neil karakter välja. Üks on hõbedane, teine lillakas ja kolmas roheka läikega. Rohekas highlight pole ilmselt kellegi igapäevane must have meigitoode, kuid kui mõni jumestuskunstnik plaanib halloweeniks näiteks merineitsiteemalisi meike teha, siis selle juurde sobiks toon nagu rusikas silmaauku. Särakreemid on hea pigmendi ja püsivusega. Eriti efektselt jääb peale hõbedane, mis annab tõesti pimestava highlighti. Värvid on kreemjad ja ei saa puudriliste toodetega kuigi hästi läbi, nii et neid kasutades on hea valida juurde ka näiteks kreemjas põsepuna, et kahe toote üleminek kena ja sujuv oleks.

Arctic Glow särapuuder




Toon Jupiter's Glow on väga ilus lillakas-hõbedane värv. Ta on tugevalt pigmenteeritud ja hea püsivusega. Sai hetkega suureks lemmikuks!  Puudri pind on marmorjas ning erinevate külmatooniliste viirgudega - lihtsalt nii ilus nii toosis kui ka näol. Puuder ei sisalda sädelevaid osakesi, vaid annab kauni karge kuma.

Jupiter's Glow nahal:



Glitterizer lauvärvipalett




Glitterizer palett sisaldab kolme sorti värve - Kõige vasakpoolsed hallid/hõbedased toonid on mõeldud baasiks ja sügavuse andmiseks. Keskmised neli värvilist tooni põhitoonideks ja parempoolsed heledad ekstra sädeluse andmiseks. Mulle meeldivad selles paletis eriti kõik neli värvilist põhitooni, mis on hea pigmendi ning püsivusega ja olgugi, et sisaldavad rikkalikult säraosakesi, pudisevad pealekandmisel minimaalselt.

Keskmised neli tooni nahal:



Tumedate ja heledate karbi äärtes olevate toonidega ma sama rahul ei ole. Paleti kaane sisemisel küljel on õpetus, kuidas värve kasutada võiks. Esimesena soovitatakse laugudele kanda tume baasvärv. Kahjuks ei haju kumbki neist hästi. Kasutusjuhend soovitab nende peale kanda veel erksad efektvärvid, aga ikkagi oleks ju ilusam, kui ka baas kenasti ühtlane oleks. Need tumedad värvid naksavad kohe nii tugevalt lau külge kinni ja kui proovisin ääri pehmemaks hajutada, siis jäi ääreala kuidagi hästi ebaühtlane ja auguline. Kui sinna peale erksaid värve kanda, siis sai selle segaduse muidugi ära peita, aga esimese hooga oli paras ehmatus ja kaalusin juba meigieemaldaja järgi haarata kui need tumedad värvid kuidagi kaasa töötada ei tahtnud.

Värvilised efektsed toonid esinesid kõik superhästi ja nendega olen 100% rahul. Ilusad toonid, hea hajuvus ning püsivus. Päeva jooksul lendles natuke glitterit põskedele, aga see on nii tugevalt sädelevatel värvidel üsna tavaline.

Paletis olevad kõige parempoolsemad heledad värvid on mõeldud lisasädeluse andmiseks. Üks neist on kuldse sädelusega toon ja teine roosakas kumav värv. Roosakas pärlmutrine toon on väga ilus ja sellega saab meigile ruumilisust lisada. Samuti on see väga kena toon kulmu alla efektse highlighti andmiseks.

Kuldne aga valmistas paraja pettumuse, sest pudises tugevalt nii pealekandmisel kui ka päeva jooksul, nii et esimene kord seda kanda jääb ka viimaseks.

Selles paletis jäin rahule poolte värvidega ja ülejäänud jäävad kahjuks seisma.

Veekindel lauvärvipulk



Veekindel kreemjas lauvärv lubab olla higistamiskindel ja püsida 12 tundi. Esimese hooga proovisin seda käeseljal, et toonist aimu saada ja kui käsi pesema läksin, siis ei tulnud värvitriip isegi seebiga pestes maha. Nii et paistis, et veekindlus ja kauapüsivus ei ole selle toote puhul tühi sõnakõlks. Paraku ei suutnud ta laugudel sama hästi vastu pidada ja hakkas juba poolest päevas lauvakku kogunema, olgugi, et kandsin seda väga rahulikul kodusel päeval, kus meik ei pidanud trotsima heitlikke ilmastikutingimusi ega higistamist. Nii et sellele lauvärvile ma oma õnnistust anda ei saa.

Brow Colorist kulmutušš



Kulmutušil on väga mugav pisike hari, mis võimaldab teha täpset täitmistööd. Värv püsib hästi ja tušš kinnitab kenasti kõik kulmukarvad omale kohale, nii et meik püsib veatuna terve päeva. Kasutusjuhend ütleb, et igapäevasel kasutamisel omab tušš ka kerget püsivärvi efekti ja muudab kulmukarvad tumedamaks. Mina seda tähele ei pannud, aga mul on ka kulmud värskelt püsivärvitud ja seetõttu niigi tumedad. Ilmselt avaldub see püsivärvi efekt paremini heledatel kulmudel. Minul on toon Medium, mis on sooja alatooniga keskmine pruun ja klapib kenasti mu soojatooniliste juuste juurde.

The Little Black One ripsmetušš



Veekindel tušš annab ripsmetele tihedust, kuid pikkust oluliselt ei lisa. Mitme kihi lisamisel kipub ripsmeid kokku kleepima, nii et mõeldud ilmselt kasutajale, kellel looduse poolt juba pikad-tihedad ripsmed olemas ja tahaks neid vaid tumedamaks toonida. Tušš püsib hästi, ei pudise ega määri.

Uusi tooteid kasutades tuli jumestus välja selline:


Uue kollektsiooni toodetest said minu lemmikuks peel off küünelakid ja Arctic Glow särapuuder. Endiselt olen väga rahul juba pikemalt Catrice valikusse kuulunud peitekreemiga. Catrice letid on olemas kõigis suuremates Selverites.

Kas oled mõnda Catrice toodetest proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment