Wednesday, October 3, 2018

Artdeco erilised

Artdeco valikus leidub tooteid igaks elujuhtumiks. Lisaks tavalistele lauvärvidele-huulepulkadele-põsepunadele on neil olemas palju igasuguseid põnevaid kosmeetikatooteid, mida võibolla iga päev vaja ei lähe, aga mis teinekord elu siiski palju lihtsamaks teha võivad.

Rosalind e-pood saatis mulle testimiseks mõned erilisemad Artdeco tooted ja tänases postituses nendest juttu tulebki.

Läbipaistev kulmugeel



Peale kulmude puudriga täitmist fikseerin tulemuse alati veel geeliga. Läbipaistev geel on hea selleks, et ei lisa tumedust, vaid ainult kinnitab kulmukarvad soovitud kohta. Minu jaoks on kulmutušist saanud täielik must have toode, sest mu kulmud kasvavad üsna erineva kujuga ja ainult värvimisest jääb väheks, kui tahan neid sarnasemaks vormida. Selleks, et värviga tehtud tulemus terve päeva püsiks, on kulmugeeliga kinnitamine hädavajalik lisasamm. Artdeco tuši hari võtab korraga külge päris palju geeli, nii et pühin seda enne kulmudele kandmist alati natuke kuivemaks, et kulmud märjaks ei jääks. Tänu sellele tušile püsib kulmumeik veatuna terve päeva. Lopsakate kulmude omanikud võivad seda muidugi ka ainsa tootena kasutada, et kulme ilma tumedamaks muutmata lihtsalt pisut taltsutada. Hind: 7.50 EUR.

Mineraalviil



Sellisest asjast nagu mineraalviil kuulsin esimest korda. Infolehel on kirjas, et temaga viilimisel eralduvad mikropeened kristallid, mis täidavad väikesed lõhed ja ebatasasused küünetipus ning muudavad seeläbi küüned tugevamaks. Viil on väga tõhus ja teeb vaid paari tõmbega sileda töö, nii et kindel uus lemmik koduse maniküüri tegemisel! Hind: 10.80 EUR.

Meigikinnitaja



Meigikinnitussprei sisaldab nahka toitvaid ja hooldavaid komponente, nii et seda võib pihustada ka puhtale nahale, et enne jumestuse tegemist nahale kerget värskendust pakkuda. Meigi peal kasutades parandab ta jumestuse püsivust, aitab erinevatel meigikihtidel üksteise sisse sulada ja kaotab jumestuse puudrilise välimuse. Spreil on õrn ja meeldiv lõhn ning ta jätab nahale mõnusa värske tunde. Ainus asi, mida ma tema puhul muudaksin on pihusti, millest toode väljub väikeste piiskadena - mulle meeldivad rohkem sellised spreid, mis pihustavad peenemalt, nii et näole jõuab vaid õrn udu. Hind: 15.95 EUR.

Peitekreemi fikseerimispuuder




Tolmpuudrid paistavad peale vaadates kõik päris ühesugused, kuid nahale kandes ei pruugi nad sugugi ühtemoodi käituda. Jumestusele ülima püsivuse andmiseks kasutatakse baking tehnikat, mille käigus jäetakse paks puudrikiht näole "küpsema". Nii muutub puudri all olev peitekreemikiht niiskus- ja puudutuskindlaks. Baking tehnika kohta leiab internetist palju õpetusi ja kui sa sellega veel tuttav ei ole, siis soovitan neid kindlasti vaadata. Hästi põhjaliku ja lihtsalt järgi tehtava video on sellele teemale pühendanud näiteks Jaclyn Hill. (Vaata videot SIIT.

Kõik tolmpuudrid ei ole baking tehnika jaoks ühtmoodi head, aga Artdeco peitekreemi fikseerimispuuder on selleks otstarbeks just loodudki ja muudab peitekreemi väga püsivaks ning silmaalused värskeks ja kirkaks. Sobib kenasti ka ülejäänud näo jumestuse kinnitamiseks - matistamiseks. Hind: 11 EUR.

Puudripaber




Puudripaberid on super head abilised päeva jooksul meigi korrigeerimiseks ja ma ei saa aru, miks iga brändi valikus neid veel ei ole. Õhukesed paberilehed imavad näolt rasu ja kui jumestus läikima hakkab, pole muud vaja teha, kui leheke läikiva koha vastu vajutada ja ongi olukord jälle kontrolli all. Väike pakk ei võta käekotis palju ruumi ning ei pudise, nii et ei määri kotti ega ole ka ohtu, et meigi remontimise käigus riided puudriseks teed. Paberid ei lisa näole uut meigikihti ja neid võib päeva jooksul korduvalt kasutada, kartmata, et meik lõpuks paksu maski meenutama hakkab. Väga meeldivad! Hind: 8.90 EUR.

Küünelaki kiirkuivataja



Artdeco kiirkuivatuslakk on mu elu palju lihtsamaks teinud, sest ma ei malda kunagi oodata, et küünelakk kuivaks ja kipun alati liiga kiiresti toimetama asuma, mis pea iga kord lõppeb sellega, et värske lakk saab kuskilt rikutud. Peale kiirkuivatuslaki avastamist saan lõpuks ilusat maniküüri nautida, sest lakk muutub puudutuskindlaks juba 60 eskundiga. Kiirkuivatuslaki kõrval on Artdeco valikus olemas ka kiirkuivatussprei, mille kasutamine on veel kiirem - lihtsalt pihusta seda värvitud küüntele ja lakk kuivab umbes minutiga. Päris muretult muidugi askeldada ei saa, sest tugevalt surudes on ikka oht lakki vigastada, kuid suureks abiks on see ikka. Sprei eelis kiirkuivatuslaki ees on see, et teda on kiirem kasutada. Kiirkuivatuslaki kasuks räägib jälle fakt, et ta pikendab värvilise laki püsivust, nii et omad plussid on mõlemal tootel. Hind: 5.69 EUR.

Skin Yoga värskendav näosprei



Ergutavat ja toitvat näospreid võib kasutada nii puhtal kui jumestatud nahal. Toode parandab naharakkude hapnikuvahetust ja omab taastavat ning kaitsvat mõju. Sprei väljub pihustist hästi õrna uduna ja ei pritsi mingeid tuntavaid piisakesi, nii et seetõttu on ta ideaalne meigi kinnitamiseks ja värskendamiseks. Niisutus aitab meigikihtidel paremini üheks sulada ning jätab eriti ühtlase ja veatu tulemuse. Kerge meeldiv aroom teeb kasutamise veel eriti mõnusaks. Olen hea lõhna ja peenemalt pritsiva pihusti tõttu seda isegi spetsiaalsele meigikinnitusspreile eelistanud. Hetkel saadaval soodushinnaga 6.93 EUR.

Õliga silmameigieemalduspadjad



Õli baasil meigieemaldajad on mu suured lemmikud, sest eemaldavad jumestuse hästi kiiresti, nahka samal ajal niisutades. Pakendis on 60 õliga immutatud padjakest, mis tõesti tõhusalt kogu silmameigi lahti sulatavad - ei ole vaja mingit hõõrumist! Toode on nii õrn, et võib silmad meigieemaldamise ajal julgelt lahti teha ja ta ei tekita kipitust ka siis, kui juhtub silma minema. Suur lemmik! Võtab lahti ka kõige tõrksama veekindla ripsmetuši ja laineri ning saab jagu isegi kunstripsmete liimist. Hetkel saadaval soodushinnaga 5.90 EUR.

Kas oled Artdeco toodetest midagi proovinud? Kuidas on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment