Saturday, September 15, 2018

Spoil Me!

Saaremaalt pärit Tilk! on tänu oma rikkalikult niisutavatele vahuse tekstuuriga kreemidele end minu nahahoolduse pärlite nimekirjas aukohale kinnitanud. Talvisel perioodil olin varem hädas sobivate nahahooldustoodete leidmisega, aga nüüd tean, et kui pakane paugub ja miski muu enam mu kuiva naha janu kustutada ei suuda, siis on olemas Tilk! Spoon Me öökreem, mis mu naha kapriisid kindla peale täidab. Nii et kui kõik teised kreemid lahjaks jäävad, siis Tilk! päästab päeva.

Tilk! tootevalik on aga pidevas arengus ja jälle on nad välja toonud midagi eriliselt head, mis eriti just kuiva naha omanikke rõõmustada võiks. Sain hiljuti paki, kust leidsin uue Spoil Me seerumi ja veel paar toodet, mis juba pikemalt nende valikus olnud on, aga mida ma veel proovinud ei olnud. Tänases postituses neid kõiki teile näitangi.

Spoil Me näoseerum




Spoil Me on vananemisvastane näoseerum, mis on väga toitev ja niisutav. Tema koostisse kuuluvad nurmenuku, saialille, kibuvitsa ja kummeli õli, mis puhastavad, rahustavad ja niisutavad nahka. Jojoba-, nisuidu- ja kookoseõlis sisalduv E vitamiin mõjub noorendavalt ning koensüüm Q10 seob vabu radikaale, aidates naharakkudel uueneda.

Koostises on küll rida õlisid, kuid sellest hoolimata on toote nimeks seerum mitte näoõli ja minu meelest on see täiesti õigustatud, sest ta imendub naha sisse palju kiiremini kui kõik teised näoõlid, mida ma siiani kasutanud olen ja imelikul kombel ei tundugi väga õline. Mugavast pipetiga pudelist saab toodet ilusti vaid paari tilga kaupa doseerida ja seerum imendub õli kohta muljetavaldava kiirusega. Tal on rahustav mõrkjas ravimtaimede lõhn, mis kasutamise eriliselt nauditavaks teeb.

Minu kuivale nahale sobib Spoil Me väga hästi ja tean juba ette, et erilist rõõmu hakkan temast tundma siis, kui külmad ilmad saabuvad ja nahk oma talviselt nõudlikule režiimile läheb. Olen näohoolduse koha pealt hoolikas ning niisutan nägu nii hommikul kui õhtul. Haruharva juhtub, et mõni päev see protseduur vahele jääb. Kui õhtul olen Spoil Me seerumit näole kandnud, siis on hommikulgi veel nahk hästi toidetud ja heas toonuses ja see on minu kuiva naha puhul kõva sõna.

Näoseerumi kõik koostisosad on looduslikku päritolu ja vegan. Hind: 29.90 EUR.

Smooch Me kaitsev ürdipalsam



Huulepalsameid on mul alati korraga mitu tükki kasutusel. Üks on käekotis, teine lauasahtlis ja kolmas öökapi peal - et kohe võtta oleks, kui kuiv tunne kimbutab. Seega oskan heast palsamist lugu pidada. Smooch Me koostisse kuuluvad mesilasvaha, nurmenukk, sheavõi ja mesi, nii et täitsa söödav teine :) Muudab huuled mõnusalt pehmeks ja niisutatud tunne püsib pikalt. Lõhn on palsamil kerge ja magus ning koostis täpselt paras, et õrnalt huultele libiseda, kuid mitte liiga paksu rasvast kihti jätta. Väga meeldib!  Hind: 5.95 EUR.

Power Me meestekreem



Oma pakist leidsin veel ka reisisuuruses Power Me meestekreemi. Muidugi ei ole mingit põhjust miks naised ei võiks seda rikkalikult niisutavat vahulist kreemi kasutada, aga meestele meeldib ta ilmselt seetõttu, et sisaldab aloe verat ja kummelit, mis nahka rahustavad ja seega peale habemeajamist eriti hästi mõjub. Kreem on peaaegu lõhnatu ning sobib ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Ta on tõesti tugevalt niisutav ja minu kuiv nahk sai temaga kohe sõbraks. Reisisuuruses toote hind on 4.90 ja täissuuruses kreem maksab 22.10 EUR.

Kas oled mõnda Tilk! toodet kasutanud? Millised on sinu muljed?

Force of Beauty Facebooki lehel läheb käima auhinnamäng, mille võitja saab endale uue Spoil Me seerumi. Võta kindlasti osa!

3 comments:

  1. Mul tekkis seoses seerumiga üks lisaküsimus - on sellele ka täpsem märge kuskile tehtud, mis vanusest see võiks sobida? Kirjelduse järgi võiks oletada nii pigem 35+ vanusest alates?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pakendil ei olnud sellele küsimusele vastust, nii et uurisin otse tootjalt järgi ja sain vastuseks, et: "Kui nahk on kuiv ja vajab toitmist, siis on täiesti õigustatud seda seerumit ka varem kasutada. Eriti just talvisel perioodil on see kuiva naha puhul vajalik. Kindlasti tasuks kasutajal oma nahka kuulata ja kui nahk saab oma boosti seerumist kätte, siis pole seda vaja iga päev kasutada vaid vastavalt naha vajadusele."

      Delete
  2. Mul oli nende huulepalsam. See nägi välja nii, et mu tütar krabas selle endale, kiitis, et on väga hea ja noh... Ma ei ole tavaliselt teiste huulepulki, läikeid ega muud siis ise proovinud ja nii see talle jäi. Tilk! puhul on ka nimi mu meelest täiesti ideaalne. Mulle nii meeldivad need Eesti firmad, mis suudavad ikka meie eesti keelsete sõnadega imesid teha.

    ReplyDelete