Saturday, September 29, 2018

Trussardi Sound of Donna

Käisin eile Kaubamajas Trussardi uue lõhna Sound of Donna esitlusel. Lõhnad on juba müügil nii Ilumaailmas kui Kaubamaja e-poes, nii et kes uue sügisese parfüümi jahil on, siis tasub minna nuusutama.


Üritusele oli esinema kutsutud Sissi. Hoidsin talle Superstaarisaates pöialt, niisiis oli suur rõõm teda päriselus kuulda, mis oli veel palju ägedam kui teleekraani vahendusel. Üsna uskumatu, et sagimist täis Kaubamajas võib sellise muusikaelamuse saada. Sissi on võimas!


Lõhna iseloomustatakse nii:

"Kontsad klõbisemas trepil, tuul puhumas juustes, siid libisemas nahkpükstel: need helid kuuluvad naiseliku, mässumeelse, iroonilise ja šiki, ikoonilise ning modernse naise juurde. Üle kõige kõlab tema hääl. See on õrn, samas võimas, õnnelik ja ihast vibreeriv. Sound of Donna on uus naistelõhn Trussardi Parfums`ilt. Elegantne, aga ebatavaline Sound of Donna on lõhn, mis ei jäta kedagi ükskõikseks.

Säravas tipunoodis flirdib mandariinimahl kargete roheliste mandlitega ja võrratu värske magnooliaga. Südamenoodis täiustab tuberoosi hüpnootilist sensuaalsust roosi vaieldamatu naiselikkus ja heliotroobi paitav pehmus. Alusnoodis on sobiv taskaaal kolme elemendi vahel, mis tavaliselt on kontrastsed: sandlipuu, patšuli ja Mont Blanc akord. Neist viimane on kogu kollektsiooni tõeline staar."

Kaubamajas parfüümidega tutvudes jääb esimesena alati silma reklaamiplakat ja minule maalib see lõhnast juba enne nuusutamist mingi kujutluspildi, vastavalt sellele, milline on reklaami jaoks valitud modell ja stilistika. Sound of Donna plakatilt vastu vaatav moodne ja mässumeelne kaunitar pani mind arvama, et lõhn võiks olla midagi värsket ja vürtsist. Seekord ei suutnud ma aga reklaami vaadates õigesti ennustada ja iseloomustaksin Sound of Donnat hoopis sügava, küpse ja magusana.

Minu meelest sobiks seda lõhna reklaamima hoopis mõni stiilne,  enesekindel ja daamilik naine - näiteks Amal Clooney:


Sellelt pildilt lausa õhkub minu jaoks Sound of Donnat. Kui ma endale seda peale pihustasin, siis tekkis kohe tunne, et ilma elegantse kübarata on seda lõhna võimatu välja kanda.

Sain esitluselt kingituseks Sound of Donna kinkekomplekti, kuhu kuulusid nii parfüüm kui ka seda toetav kehakreem:



Kreem annab Sound of Donna parfüümi edasi pisut õrnemalt ja ilma tugeva tipunoodita, mis teeb ta kergemaks ja mahedamaks ning sobib ka ilma kübarata kanda :)


Ma olen rohkem värskete ja puuviljaste lõhnade austaja, nii et Sound of Donnat kasutades ei tunne ma end päris omas elemendis. Aga kes hindab sügavat, magusat ja daamilikku parfüümi, siis Sound of Donna võibki olla teie uus lemmik!

No comments:

Post a Comment