Tuesday, September 18, 2018

Vähem kui viiekas

Odavate ja heade kosmeetikatoodete avastamine teeb meele alati nii rõõmsaks. Mõnikord näitab paarieurone toode kümme korda kallimale koha kätte, nii et soodsa hinnaga kosmeetikast ei maksa mööda vaadata. Tänases postituses näitan oma igapäevaseid ilulemmikuid, mille saab kätte vähem kui viie euro eest. Mitmeid neist olen blogis varemgi kiitnud, aga kui vaimustus kestab, siis ju on tegu erakordselt heade toodetega.


Essence Mermaid Eyesadow box - Nii ilusad ja erilised värvid, suurepärane pigment, hea püsivus ja koostis, mis pealekandmisel ei pudise. Täiuslik! Ainus värv, mis nahale sama intensiivselt ei jää kui ta karbis paistab, on kõige alumine kuldne toon - ülejäänud jäävadki peale täpselt sama särtsakalt kui nad paletis on. Kuna hajuvad väga hästi, siis saab nendega muidugi ka õrna ja tagasihoidlikku meiki teha. Kahjuks läheb  merineitsipalett kohe tootmisest välja, nii et kui mõnes poes seda veel müügil näed, siis soovitan väga soojalt see ostukorvi visata. Hind 4.49 EUR.

Essence Shine On huulepulk (Toon Rosey Glitz) - Essence huuletooted on üldse väga head, aga mõned on minu jaoks kohe eriliselt esile tõusnud. Hõbedases pulgas olev Rosey Glitz on imeline "sobib kõigega" toon, mis minuga alati käekotis kaasas käib. Mil iganes on vaja päeva jooksul natuke meiki värskendada, siis see huulepulk on hea abiline. Tagasihoidliku tooni tõttu saan seda kasutada sellistel päevadel, kui meiki üldse teinud pole, aga ta sobitub ka kõikvõimalikes värvides silmameigi juurde ja tänu sellele ongi see huulepulk mu viimase ajal lemmikuks saanud. Jätab huultele kerge läike ja läbikumava tooni ning on koostiselt nii pehme ja niisutav, et võrdleksin seda lausa huulepalsamiga. Hind: 2.59 EUR.

Essence Ultra Last huulepulk (Toon Fancy Blush) - Sügav lillakas marjatoon leiab kasutust neil päevil, kui on aega meigiga rohkem vaeva näha. Korralik meigipõhi, must lainer ja see huulepulk - tunnen end sedasi alati nagu miljon dollarit. Hind: 2.59 EUR.

Depend lõhnatu küünelakieemaldaja - Tugeva lõhnaga küünelakieemaldajad panevad mul pea valutama, niisiis on Dependi lõhnatu toode minu jaoks täielik taeva kingitus. Võtab kõik lakid kiiresti lahti, ei kuivata küüneümbrusnahka - mida enamat veel tahta? Hind: 2.99 EUR.

Artdeco kulmupuuder - Artdeco kulmupuudrid on tõusnud kultustoote staatusesse ja pole ka ime - suurepärased toonid, hea püsivus, ideaalne hajuvus! 10 punkti kümnest! Minul on olemas toonid Truffle ja Cinder Brown, kuid rohkem kasutan viimast, mis on tuhkja alatooniga keskmine pruun. Hind: 4.90 EUR.

Catrice Liquid Camouflage peitekreemToon Light Natural on piisavalt hele, et ka heledanahalisele kasutajale silmade alla märgatavalt kirkust lisada. Katab väga hästi ja püsivuse kohta samuti vaid kiidusõnad. Catrice tooted on müügil suuremates Selverites. Hind: 3.59 EUR.


Kas oled midagi neist toodetest proovinud? Millised on sinu parimad soodsa hinnaga iluleiud?

No comments:

Post a Comment