Sunday, September 2, 2018

Inshape viimistlusvahendid

Minu peeglilaua on vallutanud Inshape viimistlusvahendid. Forme ilukaubamaja saatis mulle rikkaliku valiku nende tooteid proovimiseks. Olen neid nüüd mitu nädalat usinalt kasutanud ja aeg muljetest teilegi rääkida.

Inshape on Rootsi bränd, mis pakub kõrgekvaliteedilisi juuksehooldus- ja viimistlusvahendeid. Tooted on parabeeni-, sulfaadi- ja silikoonivabad ning sisaldavad põhjamaiste taimede ekstrakte. Sarja looja Göran Grönberg on ise pikalt juuksurina töötanud, nii et kogu sari on valmistatud täitmaks professionaalsete juuksurite vajadusi. Inshape tootevaliku hulgast leiab šampoonid, palsamid, maskid ja väga hea valiku erinevaid viimistlusvahendeid.

Mina sain katsetamiseks järgmised tooted:

Juukselakk



Klassikaline tugev juukselakk fikseerib kiharad soovitud vormi, kuid ei tekita kõva kiivrilaadset tunnet. Seda saab pihustada soengu tegemise eri etappides mitmeid kordi, sest lakk laseb end hõlpsasti juustest välja kammida ja saad soengut muuta, olgugi, et lakki juba pähe lastud on. Eriliselt tahan kiita tema lõhna - lakk ei ole sellise tavapärase "laki lõhnaga", vaid lõhnab õrnalt ja värskelt, mis mulle väga meeldima hakkas. Hoiab väga hästi. Igati viis pluss toode!  Hind: 15. 90 EUR.

Juuksevaht



Keskmise tugevusega juuksevaht muudab soengu kohevaks ja pakub pikaajalist püsivust. Vaht on hästi tihke koostisega ning saad vahupalli käest kätte põrgatada, ilma, et see ära laguneks. Annab kohevust ja tuge ning sellega tehtud soeng püsib pikalt. Kui kohevus päeva jooksul kaduma kipub,  piisab vaid näppudega juuksejuuri veidi soputada ja volüüm on tagasi. Jääb juukseid katsudes kergelt tunda, aga see ei häiri.  Hind: 15.90 EUR.

Volüümisprei



Volüümisprei aitab luua kohevaid soenguid ja on oma olemuselt tegelikult vahuga päris sarnane toode. Erinevus on pihustis - kui vaht väljub pudelist palli kujul ja seda kantakse nii juuksejuurtele kui ka pikkusele, siis volüümisprei tuleb välja peenikese pihusti kaudu ja kantakse just juureosale. Mul on keskmise pikkusega juuksed ja sain nii vahu kui juuretõstespreiga üsna võrdse kohevuse, nii et selles osas ei oska üht teisele eelistada. Vahuga tehtud kohevus püsis aga minu juustel paremini, seetõttu sai neist kahest lemmikuks just vaht. Hind: 15.90 EUR.

Tekstuurisprei



Tekstuuri- ja soolaspreid on mu kõige lemmikumad viimistlusvahend üldse, sest nende abil saan oma kahustest juustest kõige kiiremini midagi soengulaadset vormida. Spreid tuleb pihustada niisketesse juustesse, kortsutada kiharaid käte vahel ja lasta lihtsalt õhu käes kuivada. Kui on vaja eriti lokilist tulemust, võib kuivatada fööniga kasutades difuuserotsikut. Mul on kerged loomulikud lokid ning tekstuurisprei abil saab neid tublisti võimendada ja eriti hea on see, et toode kaotab juuste kahususe. Inshape spreiga tehtud lained jäävad kergelt vetruvad ja käega katsudes meenutavad vahaga stiliseeritud soengut. Ei jäta juukseid kuivadeks krõbisevateks pulkadeks nagu mõned soolaspreid seda teevad. Tavaliselt kasutan tekstuurispreid peale pea pesemist rätikukuivades juustes, aga kui olen eelmisel päeval tehtud lokisoengu ära maganud, siis võib seda spreid ka kuivadesse juustesse pihustada, et eelmise päeva lained uuele elule äratada. Hind: 15. 90 EUR.

Kuivšampoon



Kuivšampoon peab mul kogu aeg riiulis olema, sest kunagi ei tea, millal juuksed väikest järeleaitamist vajavad. Ma ei kasuta seda lootusetult mustade juuste "pesemiseks", vaid enamasti leiab ta kasutust päev pärast peapesu, mil juuksed ei ole otseselt mustad, aga mitte enam ka päris värsked. Tukakandjad ilmselt teavad seda muret, et ülejäänud juuksed on täitsa tiptop, aga tukk kipub ära väsima. Siin tulebki kuivšampoon appi - paar kiiret pihustust ja soeng nagu uus. Inshape kuivšampoon teeb oma tööd väga hästi ja laseb end kiiresti juustest välja harjata, jätmata reetlikku hallikat kihti. Ta lisab tublisti kohevust ja eriliselt tahan kiita toote lõhna - meeldivalt mahe ja magus. Mitmetele kuivšampoonidele olen ette heitnud ülitugevat keemiahaisu, mis täidab terve toa ja käib pärast veel terve päeva kaasas ka. Inshape kuivšampooni lõhn on tagasihoidlik ja hajub juustest üsna ruttu. Väga meeldib! Hind: 15.90 EUR.

Kuumakaitsesprei



Kuumakaitsesprei on aerosoolpudelis ja seda on mugav ühtlaselt juustele pihustada.  Ta muudab juuksed pisut siledamaks ja libedamaks, et lokitangid või sirgendajad paremini libiseksid. Jätab juuksed kenasti läikima ja näpu all kuidagi tunda ei jää - katsudes on täiesti puhta juukse tunne. Sisaldab saialille- ja nõgeseekstrakti ja keratiini ning lisaks tangide kuumusele kaitseb juukseid ka UV kiirguse eest. Hind: 15.90 EUR.

Form Glaze viimistluskreem



See toode oli suurim üllataja ja sai kõigist proovitud viimistlusvahenditest  minu uueks lemmikuks. Niisutav ja pehmendav viimistluskreem muudab juuksed kergesti käsitletavateks ja kohevamaks. Ta sisaldab saialille- ja nõgeseekstrakti ning keratiini ja pakub lisaks viimistlemisele ka hooldust. Kannan seda rätikukuivadesse juustesse enne föönitamist ja minu kahuse juuksetüübi jaoks on see kreem otsekui taeva kingitus. Ta kaotab kahususe ja muudab juuksed mõnusalt siledaks, nii et hari käib juustest ludinal läbi, mitte ei takerdu otstesse nagu tavaliselt. Samas ei muuda ta juukseid raskeks, vaid hoopis lisab kohevust. Kreem ei jää juustes üldse tunda ja ei jäta sellist muljet nagu oleks mingit viimistlustoodet pähe pandud. Paistab nagu oleks lihtsalt üks erakordselt hea juuksepäev. Nii mõnus! Kui Inshape tooted sind huvitama hakkasid, siis see on üks toode, millest ma sarja avastamist alustada soovitan. Minu peeglilaual on see igatahes uus must-have toode, mis juuste sättimise märksa lihtsamaks teinud on. Hind: 15.90 EUR.

Kas oled Inshape sarjast midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment