Monday, September 10, 2018

Pulanna nahahooldus

Pulanna nahahooldussari ühendab idamaade meditsiini saladused tänapäevaste kosmeetikateaduse uuendustega. Kui kaks väärt asja kokku panna, siis on tulemuseks midagi erakordselt head ning Pulanna tooted on tõepoolest erilised nii sisu kui vormi poolest.

Kõigepealt tahan kiita Pulanna e-poodi, mida on ülimalt mugav kasutada ja kus on võimalik tooteid filtreerida erinevate kategooriate alusel. Tooteid saab otsida vastavalt kasutaja vanusele, nahatüübile ja soovitud otstarbele ning kõike kolme etteantud tingimust arvesse võttes suudab otsing kliendi jaoks päris täpselt sobivaid hooldusvahendeid soovitada.

Paljud Pulanna nahahooldustooted sisaldavad väga luksuslikke toimeaineid - siid, hõbe, kaaviar, teemandipuuder ja kuld. Kõlab ju ahvatlevalt? Sain katsetamiseks valiku Pulanna tooteid ja tänases postituses nendest juttu tulebki.

Caviar & Diamond Treatment näokreem



Sisestasin kodulehele oma andmed ja 35-aastasele kuiva nahaga kasutajale, kes ootab nahahooldustoodetelt niisutust ja kortsude ennetust soovitas otsing esimesena just seda kreemi. Toode on eriline nii koostisosade kui välimuse poolest. Ta sisaldab ženšennijuure ekstrakti, kalamarja, teemandipuudrit, kofeiini ja hüaluroonhapet ning see võimas kokteil lubab aktiveerida kollageeni tootmist ja võidelda kortsude vastu.


Nimi on tal küll kreem, aga tegelikult on tegu läbipaistva geeliga, mille keskel on pehmed "kaaviaripallikesed". Sellest saan ma aru, kuidas pannakse mudellaev pudelisse, aga kuidas need pehmed geelpallikesed sinna ülejäänud geeli sisse saavad ja seal laiali valgumata püsivad, jääb mulle küll mõistatuseks. Kreemipurgi südamikus on kergelt sädelevad pallid, aga kui pakis kaasas olnud lusikas purki lüüa, siis ei saa küll aru, kus läbipaistev geel lõpeb ja pallid algavad - kõik oleks nagu samast materjalist. Pallid ja geel segunevad selliseks kergelt halliviiruliseks massiks, kus sees on ülipeeneid sädelevaid osakesi:


Geel on peaaegu lõhnatu, imendub hetkega ja tema poore ahendav ja silendav mõju on näha juba peale esimest kasutuskorda. Ta ei jäta nahka kleepuma ja kohe peale kreemitamist saab hakata meiki tegema. Jumestus jääb nahal peale selle geeli kasutamist hästi ilus, sest tänu oma poore ahendavale toimele töötab ta veidi ka praimerina. Väga lahe toode, mida kindlasti soovitan proovida! Minu kuivale nahale meeldis kõige rohkem nii, et hommikul kasutasin kerget Pulanna kreemi ja õhtul siis mingit rasvasemat öökreemi või näoõli. Tutvu tootega lähemalt SIIN.

Caviar & Diamond Treatment mitsellaarvesi



Kaaviari ja teemanti sarjast sain järgi proovida ka mitsellaarvee. Seegi näeb väga põnev välja - läbipaistva vedeliku sees hõljuvad punased pallikesed, mis nahal kerge vajutuse peale katki lähevad ja koheselt naha sisse imenduvad. Niisutava ja trimmiva toimega mitsellaarvesi sobib kasutamiseks nii näo puhastamiseks ja meigi eemaldamiseks kui ka tooniku asemel. Sarnaselt sama sarja kreemile aktiveerib mitsellaarvesi kollageeni tootmist ning aitab võidelda kortsude vastu.


Mina kasutan mitsellaarvett naha järelpuhastuseks kui olen jumestuse juba mõne pestava vahendiga maha võtnud. Tavaliselt jääb juuksepiirile või kaelale ikka veel mingeid meigijääke ja need saabki mitsellaarveega üle käies kätte. Kaaviari sarja mitsellaarvesi on õrnalt magusa lõhnaga ning jätab naha puhtaks ja värskeks. Väga meeldib! Rohkem infot leiad SIIT.

Bio-kulla toonikum




Teine tooteliin, mida Pulanna otsingumootor mulle soovitas, oli Bio-kulla sari. Toonikud on tavaliselt vesivedelad ja neid kantakse näole vatipadjaga, aga see bio-kulla toonikum tundub olevat rohkem seerumilaadne toode. Ta on piisavalt tihke, et teda näppudega nahale kanda. Toonikumi sees hõljuvad kuldsed helbed, mis nahal sulavad ja täielikult imenduvad. Toonikumil on tugevalt poore ahendav mõju ja kaaviarikreemiga koos kasutades oli nahk kohe eriti sile ja heas toonuses. Bio- kulla toonik on lõhnatu sobides seega ka lõhnade suhtes tundlikule kasutajale. Lisaks kullale annavad talle oma mõjujõu veel nõiapuu ja ženženn. Toode ei sisalda alkoholi ja sobib kõigile nahatüüpidele. Rohkem infot toonikumi kohta leiad SIIT.

Elustav mask



Maske on Pulanna valikus kaks - elustav mask küpsele nahale ja puhastav ženženni mask, mis sobib alates 18. eluaastast. Mina valisin välja elustava maski, mis tegelikult on küll mõeldud alates 40. eluaastast, kuid kuna mu kuiv nahk tootekirjelduses lubatud niisutamise ja toitmise järgi janunes, tundus see kahest variandist minu jaoks paremini sobivat. Mask viib nahast välja toksiinid, niisutab, toidab ja aktiveerib naharakkude uuenemisprotsessid. Ta omab pingutavat efekti ja tugevat kortsudevastast toimet.

Mask väljub tuubist valge kreemi kujul, kuid nahal muutub peaaegu läbipaistvaks. Mõjuaeg on tal 10-15 minutit ja üllatav oli see, et enamus maskist imendus selle aja jooksul naha sisse ning mahapesemiseks jäi vaid väga väike osa. Tänu sellele tundus nahk peale maskitamist tõesti ülimalt täidetud ja trimmis, nii et juba peale esimest kasutuskorda võis tulemust näha. Kannatamatu nagu ma olen, teeb alati väga rõõmsaks, kui näohooldustoodete headus koheselt välja paistab ja ei pea mitu nädalat kasutama enne, kui toimet näeb. Tutvu tootega lähemalt SIIN.

Pulanna veebipoes on tõesti eristuv valik nahahooldustooteid. Enamus neist on mõeldud näole, kuid leidub üht-teist ka kehahoolduse jaoks. Tänu heale otsingumootorile on sobivate toodete valimine eriti lihtsaks tehtud. Tellimused, mille hind ületab 20 eurot, saadetakse Eesti piires pakiautomaati ilma postikuluta. Mina jäin igatahes kõigi proovitud toodetega ülimalt rahule, nii et julgen Pulannat teilegi väga soojalt soovitada.

Proovige Pulanna kodulehel ise järgi - millised tooted otsingumootor teile välja valib?

10 comments:

  1. Selle postituse peale pole muud öelda, kui et otsemaid sooviksin kõiki neid asju ka ise testida. Ma ei tea, mis nõrkus on mul kuldsete kaante vastu, kuid mõjuvad ikka luksuslikult küll, kas pole? Kõige enam avaldas muljet mitsellaarvesi. Kuidas Sul kodus on - kui palju juba tütardest näovett kasutavad? Mul on üks näovesi preilile :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muidugi avaldab toote luksuslik vorm mõju :) Kullahelvestega seerumit ei lähe ühelgi õhtul ega hommikul meelest kasutada, sest see ju lausa kutsub kasutama.
      Tütred mul veel näohooldustooteid ei kasuta, aga ega see aeg enam kaugel pole. Siis tuleb hoopis uue pilguga vaadata, et mis tooteid koju soetada. Praegu kikitan kõrvu selliste sõnade peale nagu hüaluroonhape, aga eks varsti on vaja ka noorukite nahale mõeldud märksõnad selgeks saada.

      Delete
    2. Mu tütrel on Dr. Hauschka näovesi ja väheke niisutavaid kreeme, sest nah on nagu on. Käisime ka kosmeetiku juures ja seal selgus, et midagihullu pole. Samas, kui tegin tema sõbrannadele meiki, vaatas mulle vastu paberkuiv nahk, kust ei puudunud ka sügavad mustad komedoonid. Mu süda läks raskeks, kuid kuidas ma helistan lapse sõbranna emale ja ütlen, et viimane aeg laps kosmeetiku juurde viia? Eriti, kui leidub neid, kes hindavaid vaid raamatuid loe "vaimseid väärtuseid#...

      Delete
    3. Teismelised võtavad teineteiselt üle ju nii head kui halvad harjumused, nii et kui su tütar oma kosmeetikukülastusest sõbrannadele räägib, küll oskavad nemadki õige pea oma emalt seda küsida.

      Delete
  2. See kulla toonikum äratas minus ka huvi, juba pakendi pärast :)

    ReplyDelete
  3. Need tooted näevad ikka ääretult uhked välja!

    ReplyDelete
  4. Tootetutvustus ja välimus nii uhke, et ei raatsiksi kohe näppe (loe: spaatlit!) sisse pista, kuid huvi tekitasid väga. Eriti ilus ja põnev tunub see mitsellaarvesi ja väga hästi oli "kreemi" kirjeldus kirja pandud - kohe tekkis mingi kujutelm, kuidas need kaaviaripallikesed seal geelis hõljuvad :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma ka ei raatsinud kuidagi lusikat purki lüüa. Aga õnneks kui keskelt võtta, siis ei lagune need pallid ära ja kreemi äge välimus püsib päris pikalt.

      Delete
  5. Kõik tooted, kuhu peale kirjutatud ''CAVIAR'' on siiani olnud väga head. Vähemalt need, mida ise proovinud.

    Milliseid tooteid, aga ise ostaksid nendest?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulle meeldivad nad kõik, aga kõige lemmikumaks on saanud kaaviari mitsellaarvesi.

      Delete