Wednesday, April 11, 2018

Uued huulevärvid

Hiljuti avas virtuaalsed uksed veebipood Superb.ee, kus on müügil jumestustooted maailma tippbrändidelt. Mitmeid nendest kaubamärkidest olin ma pikisilmi Eestisse oodanud. Superb.ee meeskond saatis mulle proovimiseks head-paremat nende mõnusate toodete hulgast ning näo ja silmameigist kirjutatud ülevaadet saab lugeda SIIN. Pakist leidsin ka mõned huulevärvid ja nendest tänases postituses juttu tulebki.

Colourpop vedelad huulepulgad



Sain proovimiseks kaks tooni - Ultra Matte huulepulga Viper ja Ultra Satin huulepulga Baracuda.

Ultra Matte huulepulk on efektne tumelilla värv, mis kuivab huultel täiesti matiks. Selle pigment on ülimalt tugev ja püsivus väga hea. Pead ikka täiesti kindel olema, et seda värvi täna kanda tahad, sest eemaldamiseks tuleb teda korralikult meigieemaldajaga maha võtta, niisama salvrätiga pühkimine sellest jagu ei saa. Toode elab kulumata üle kergema söömise-joomise. Peale tugevamat toidukorda hakkab see keskelt hajuma ja vajab parandamist. Huultel jääb Viper väga cool ja on lausa aksessuaari eest:


Modell ja MUAH: Liina Notta

Esimesed paar tundi on Ultra Matte huulepulk väga mugav kanda ja seda peaaegu ei olegi huultel tunda. Umbes kahe tunni pärast hakkab tekkima kuivatav tunne, nii et tervet päeva ma teda järjest kanda ei tahtnud. 

Näidismeigi tänases postituses kirjeldatud toodetega tegi endale jumestaja Liina Notta. Pildistasime väga tuulisel päeval ning juuksed olid pidevalt näo ees ja huultel, aga Viper on rasketes tingimustes ustav kaaslane - vahet pole, et tuul juukseid huultele lennutab - värv püsib sellest hoolimata ideaalselt. Hind 8.50 EUR.

Colourpop huulevärvid nahal: (Ülemine lillakas on Viper, alumine pruunikaslilla Baracuda.)


Ultra Satin huulepulk Baracuda jätab poolmati viimistluse. Värv on ülipigmenteeritud ja tema püsivuse kohta jätkub vaid kiidusõnu. Ta ei kuivata huuli ja seda on väga mugav kanda. Kohendamata püsis ta ilusti 4-5 tundi ja elas üle ka kergemad näksimised. Umbes poolest päevast hakkas värv huulte keskel pisut liikuma ja vajas parandamist, aga kuivatavat või ebamugavat tunnet seda kandes ei tekkinud. Kahest proovitud Colourpop toonist sai just Baracuda minu lemmikuks. Hind 8.50 EUR.

Baracuda huultel:


Becca Liquid Crystal huuleläige



Becca Lip Topperite kohta  olin välismaa ilugurudelt kuulnud palju kiidusõnu. Superb.ee poes on läikeid saada viies eri toonis ja minule saadeti proovimiseks Rose Quartz x Seashell. Lip Topperit saab kasutada nii eraldi kui mõne teise huulepulga peal. Mina eelistasin just viimast varianti, sest ainsa tootena kasutades kipub läige kleepuma. Teise huulepulga peal aga kaob see kleepiv tunne ära ja läige on palju mugavam.

Rose Quartz x Seashell on läbipaistev, kuid sisaldab rikkalikult heleroosasid sädelevaid osakesi, nii et huultele annab ta heleroosa ja intensiivselt sädeleva tooni:


See on kõige püsivam huuleläige, mida ma proovinud olen. Isegi kui läige päeva jooksul kaob, siis sädelevad osakesed kinnituvad huulte külge nii hästi, et neid on alles ka õhtu lõpuks. Becca Lip Topper on paksu konsistentsiga ja ei aja enda all olevat huulepulka laiali, nii et seda saab kasutada igasuguste teiste huulevärvide peal, et neile kauapüsiv sära juurde anda. Hind 25 EUR.

Siin on huultel Colourpop matt huulepulk Viper, mis parajasti endale läikivat lõppviimistlust saab:


Superb.ee on meigifännide paradiis. Becca, Colourpop, Two Faced, Tarte, Huda Beauty ja teised ülihead kaubamärgid on nüüd kiiresti tellitavad kodumaisest veebipoest. Hetkel on kõigile lauvärvipalettidele eriti magusad hinnad, nii et soovitan kindlasti nende lehte külastada!

No comments:

Post a Comment