Sunday, April 8, 2018

Make Up Store - Quest

Make Up Store hoiab jumestushuvilisi kogu aeg põnevil. Igal kuul pakuvad nad inspiratsiooniks välja uue meigilooki ning aprilli teema  kannab nime Quest. Quest kollektsiooni staariks on väga efektne päikesepuuder, millega saab suve lähemale meelitada ja paari minutiga nahale päevitunud välimuse anda. Sain proovimiseks nii päikesepuudri kui teisi Make Up Store uusi värve ja selles postituses vaatamegi järgi, kuidas nad jumestuses töötavad.


Päikesepuuder Turtle




Puuder on siiruviiruline ja temas on ühendatud päikesepuudri ja highlighteri parimad omadused. Ta ei sisalda sädelevaid osakesi, vaid annab nahale kuma ja seetõttu võib seda kasutada üle kogu näo. Pigment on tootel võimas, kuid ta hajub nii hästi, et ka mina, kes ma olen väga heleda nahaga, sain seda vaevata enda jaoks parajaks hajutada:


Selles jumestuses kasutasin Turtle puudrit õrna kihina kogu näol (jätsin vabaks vaid silmade aluse, et see võimalikult hele oleks) ja tugevama kihina kandsin seda sarnade alla ja näo külgedele modelleerimise eesmärgil:


Käisin päikesepuudriga üle ka kõrvad, kaela ja dekoltee, et nad näoga kokku sobiksid ja isegi kätele pidin meigikihi peale tõmbama, et jume erinevus liiga suur ei oleks. (Kehal kasutasin Vita Liberata Body Blur kreemi, mis annab kerge päevituse ja teeb üldse naha hästi ühtlaseks ja ilusaks. See ei ole isepäevituv toode, vaid töötab nagu keha jumestuskreem.) Kui vaadata ülalpool oleva värvitesti pildi pealt, kui hele mu talvine jume on, siis vahe on ikka päris suur.

Turtle päikesepuuder sai hetkega väga suureks lemmikuks ja see sobib küll igale nahatoonile. Intensiivne pigment ja väga hea hajuvus muudavad ta sobivaks nii väga heledale kui ka jumekale kasutajale. Tootes sisalduvad särapuudri viirud kingivad nahale imeilusa kuma. Super toode!

Hind 35 EUR.

Microshadow lauvärvid




Make Up Store Microshadow lauvärvid on uuenenud ja karbikesed on muutunud väiksemaks. Kui varem sisaldas Microshadow toos 4 grammi värvi ja oli suurem nii mõnegi teise tootja põsepunadest, siis nüüd on toosikesed muutunud väiksemaks, sisaldades 1,5 grammi toodet. Minu meelest väga praktiline uuendus, sest suuri karpe ei jõua tavakasutaja ilmaski tühjaks kasutada. Make Up Store lauvärve kasutavad muidugi väga palju just elukutselised jumestajad, kel lauvärve rohkem kulub, aga ilmselt võtavad ka nemad pisemad toosid ruttu omaks seetõttu, et need aitavad kohvris ruumi kokku hoida.

Mina sain uutest värvidest proovimiseks roosa tooni Romance, mis sisaldab veidi ka päikesepuudri moodi pronksjaid täppe ning lillaka tooni Mariage. Lilla sai mu eriliseks lemmikuks. Mulle meeldivad värvid, aga silmameigis kasutan neid enamasti üsna tagasihoidlikult. Nude palett on ju alati kindla peale minek ja särtsakate värvidega silmameiki tehes tundun endale sageli ülemeigituna. Suitsune lilla toon Mariage on super hea valik minusugusele, kes värve samal ajal armastab ja kardab. See värv ei mõju ka päevameigis kasutatuna ülepakutuna ning on minu jaoks lihtsalt täiuslik! Microshadow lauvärvid on hea pigmendiga, lihtsalt hajutatavad ja ei pudise pealekandmisel. Ühe tooni hind 12 EUR.

Eyedust Gold Glimmer



Eyedust pulbrilised värvid on väga praktilised ja ühe topsi näol oleks sul nagu mitu erinevat toodet. Kuiva pintsliga peale kandes annab ta vaid õrna sädeluse, mida saab kasutada kas omaette või mõne teise lauvärvi peal. Niiske pintsliga laugudele kandes saavutab temaga väga tugeva katvuse. Mina kasutan Eyeduste enamasti just märjalt. Kannan niiske pintsliga toodet kõigepealt käeseljale, hõõrun selle seal kreemjaks ja alles siis pintseldan laugudele. Muidugi võib värvi ka otse laugudele panna, aga siis võivad tükid sisse jääda. Kui värvi enne käeseljal kreemjaks segad, siis jääb tulemus kindla peale hästi siidine ja ühtlane ning ei ole ka mingit pudisemise ohtu.

Eyedust värvid sobivad väga hästi kokku kõigi teiste lauvärvidega ja ka märjalt kasutades saab neid ilma igasuguse vaevata kombineerida kuivade Microshadow lauvärvidega ning erinevate tekstuuride üleminek ei jää kuidagi paista. Hind 16.99 EUR.

Tõmbasin kõigi uute lauvärvide proovitriibud nahale ka, Gold Glimmerit katsetasin nii kuivalt kui märjalt:


Kõiki uusi tooteid kasutades tuli jumestus selline:



Kogu liikuval laul kasutasin Gold Glimmer Eyedusti. (Kandsin seda peale niiske pintsliga.) Silmanurka ja koopajoonele hajutasin Mariage lillat värvi.

Uutest huuletoodetest sain katsetamiseks Pure X-Matte huulepulga:


Pure toon on minu nahatooniga päris sarnane ja selleks ma teda ainsa tootena kasutada ei taha, sest see nagu kustutaks mu huuled ära. Selline supernude välimus on moelavadel küll väga cool, aga päriselus meeldib mulle huuli ikka just rõhutada. Nii et põhivärvina kandsin huultele hoopis Make Up Store punast huulepulka Mardi Grass ja Pure X-Matte tooni lisasin huulte keskele, et tekitada lopsakust ja anda ombre-efekti. Nende kahe huulepulga segunemisel tekkis nii hea "minu toon", et hakkan seda kindlasti sageli kandma. Huulepulga hind 16.99 EUR.

Sellised uued tooted siis täna. Mis on sinu lemmiktoode Make Up Store valikust?

No comments:

Post a Comment