Monday, April 9, 2018

Superb

Ma jälgin mitut välismaist ilublogijat ja youtuberit ning neist kanalitest on kõrva jäänud mitmeid brände, mida väga soojalt soovitatakse, kuid mida Eestist siiani soetada võimalik ei olnud. Hiljuti avas uksed uus e-pood, mille põrutavalt hea kaubavalik võtab igal meigisõbral põlvist nõrgaks, sest tootevalik koosnebki just neist brändidest, mida väljamaised ilugurud ühel häälel kiidavad. Too Faced, Anastasia Beverly Hills, Huda Beauty, Becca ja mitmed teised ülihead brändid on nüüd kiirelt tellitavad kodumaisest veebipoest Superb.ee.

Superb.ee saatis mulle proovimiseks head-paremat mitme tuntud tootja valikust ja jagan nüüd oma ülimalt positiivseid esmamuljeid teiegagi.

Alustan tootest, mis mind juba esimesel kasutamiskorral täiesti pahviks lõi:

Huda Beauty Warm Brown Obsessions lauvärvipalett




Mul on palju väga häid lauvärve, aga Huda Beauty paleti pigment, ülimalt hea hajuvus ja erakordselt hästi läbimõeldud värvide valik avaldas tõsist muljet. Kõik toonid on väga tugeva pigmendiga, siidised, ei pudise pealekandmisel ja püsivad veatuna terve pika päeva. Tavaliselt on palettides ikka mõned kehvema sooritusvõimega toonid, või siis lihtsalt paar sellist värvi, mis seisma jäävad, aga Huda Beauty Warm Brown Obsessions palett on nii nutikalt kombineeritud, et kõik toonid sobivad üksteisega imeliselt kokku. Karbikeses on 8 matti ja üks sädelev toon.  Värvitüübi testi järgi olen mina sügisnaine ja tõepoolest sobivadki minu juukse ja nahatooniga kõige paremini kokku just sellised toonid, mida sügiseses looduses leida võib. Soojad pruunid, oranžikad, küpsed lillad ja kollased - kõik need ongi selles paletis olemas.

Nende värvide hajuvus on nii hea, et leidsin end mitmel korral peegli ees imestamas, et kas tõesti oskasin mina kahe minutiga nii ilusa silmameigi teha :) Tõesti imeline palett ja soovitan seda väga soojalt!

Tõmbasin mõned proovitriibud nahale ka, et teile aimu anda, kui hea nende värvide pigment on:


Kõik vajalikud värvid on paletis olemas - hele matt baastoon, helepruun üleminekuvärv ja hea valik efektivärve. Küps kuldne sädelev toon sobib ideaalselt nii lillade, punakate kui oranžide kõrvale, nii et lase vaid loovusel lennata. Huda Beauty paletid on Superb.ee poes saadaval soodushinnaga 30.10 EUR.

Glittereyes pressitud glitter




See on järgmine toode, mille headust ma ära imestada ei suuda. Glitter on oma olemuselt ju juba pudi ja mida üks pudi muud teha oskab kui pudiseda :) 

Mitte Glittereyes glitter! Seda saab pakist näpuga võtta ja laugudele vajutada täiesti puhtalt. Ei mingit laiali lendamist ega põskedele hõljumist. Päeva jooksul põgenes paar sädelusterakest laugudelt minema ja langes näole, aga tõesti vaid paar üksikut tera. Ülimalt kasutajasõbralik toode! Saadaval seitsmes kaunis toonis ja minu karbikeses peidab end Rose Gold. Hind 10 EUR.

Kutsusin endale seltsiks uusi tooteid testima jumestaja Liina Notta, kes kõik vahendid kohe oma meigis käiku lasi. Siin jumestuses on silmadel kasutatud Huda Beauty paleti oranžikaid toone ja selle peal Glittereyes glitterit:


Becca Poreless primer



Läbipaistev üsna tihke konsistentsiga kreem muudab naha siledaks ja kortsud-poorid tunduvad tänu sellele vähem märgatavad. Selle peal jääb ilus nii jumestuskreemi kui mineraalpuudriga tehtud meigipõhi. Lähedalt vaadates poorid muidugi täiesti ära ei kao, kuid kaugemalt või foto pealt paistab küll nagu oleks nahast blur filtriga üle käidud.

Poreless meigialuskreemi on saadaval kahes suuruses - 12 ja 40 ml. Hinnad 20 ja 37 EUR.


Becca särapuuder Moonstone



Särapuudrit on saada viies toonis ja mina sain katsetamiseks heleda kuldse värvi Moonstone. Puuder annab nahale kuma ja sisaldab ka ülipeeneid sädelevaid osakesi. Päeva esimeses pooles annab ta rohkem kumavat efekti ja kui see hajuma hakkab, siis jääb nahale sädelus. Pintsliga näole kandes saab temaga õrna ja loomuliku tulemuse ning näppudega peale kandes ehitab üles silmapaistva highlighti. Metallist kaanega toos näeb eriti luksuslik välja ja toode ise muidugi super hea. Olin sellest varem nii palju kuulnud ja lõpuks ise järgi proovida oli puhas rõõm :)  Hind 22 EUR.


Too Faced ripsmetušš Better Than Sex



Jällegi üks kultustoode, mille kohta olin varem palju kiidusõnu kuulnud. Ei pidanud pettuma. Esimesena jäi silma tema sügavmust toon. Kui ma oma teised tummiselt musta värvi tušid tema kõrvale panen, siis Two Faced tuši kohta saaks öelda tumemust. Alati musta värvi riideid kandvad inimesed viskavad vahest nalja, et kui leiutatakse tumedam värv kui must, siis hakkan seda kandma. Two Faced sai sellega hakkama ja leiutas tumemusta värvi :)

Better Than Sex tušš annab ripsmetele juurde nii pikkust kui tihedust ja lubab üksteise otsa panna vähemalt 3 kihti enne, kui hakkab ripsmeid kokku kleepima. Ta nagu tekitaks ripsmeid kuidagi juurde, nii et tihendav tulemus on temaga kohe ekstra hästi näha. Hind 25.50 EUR.

Liina jumestuses sai kasutatud Becca primerit, Huda Beauty lauvärve, Better Than Sex ripsmetušši ja Becca särapuudrit:


Selleks, et ilus jumestus terve päeva püsiks ja ei kardaks ei tuult ega heitlikku ilma, kasutasime viimase lihvi andmiseks meigikinnitusspreid.

Barry M matistav kinnitussprei



Kinnitusspreisid on Barry M valikus kahte sorti - kumav ja matistav. Meie proovisime järgi viimase. Sprei väljub pihustist ülikerge uduna - ei mingeid tilku ega märga tunnet. Ta aitab nahale kantud toodetel kiiremini üksteise sisse sulada ja kaotab nende puudrilise välimuse. Matt sprei aitab ära hoida näo läikimist, nii et väga praktiline toode, mida oma suvisesse meigikotti lisada. See on kõige peenemalt pihustav sprei, mida ma proovinud olen, nii et soovitan väga soojalt! Hind 13 EUR.

Kõik lauvärvipaletid on Superb.ee e-poes hetkel soodushinnaga. Saadaval on imeilusaid Too Faced palette, ekstra luksuslikke Jouer ja Anastasia Beverly Hills värve ja ka minu uusi lemmikuid - Huda Beauty üheksast toonist koosnevaid komplekte. Soovitan kindlasti juhust kasutada ja mõni neist koju tuua :)

No comments:

Post a Comment