Monday, April 5, 2021

Wibo

Wibo on alles veidi üle aasta Eesti turul tegutsenud, kuid iluhuviliste südamed on nende tõhusad imelise hinna-kvaliteedi suhtega tooted juba jäädavalt võitnud. Wibo tootevalik uueneb pidevalt ja lisaks püsikollektsioonile tuleb mitu korda aastas välja ka eriteemalisi kollektsioone, mis võluvad oma pilkupüüdvate pakendite ja lõhnadega ning teevad jumestamise kohe eriti lõbusaks. Sain Wibolt paki nii lahedate meigitoodetega, et neid kasutades tuleb naeratus automaatselt näole:


Forever Better Skin peitekreem



Forever Better Skin peitekreeme on saadaval neljas toonis. Minu nahale on täpne klapp toon nr 2, aga kui tahaksin seda kasutada ainult silmade all, et sinna heledust lisada, siis selleks otstarbeks oleks ideaalne toon nr 1. 

Peitekreemil on ühe kihina peale kandes keskmine katvus, aga ta jääb peale mõnusalt õhukese kihina, nii et tugevama katvuse vajaduse korral saab katvust kasvatada ning peitekreem ei jää ka mitme kihina peale kandes liiga paks. Kreemi koostis on meeldivalt niisutav ja see ei hakka päeva jooksul silmaümbrust kuivatama või kortse rõhutama. Hind: 10:90 EUR.


Doll Skin tolmpuuder



Ülipeeneks jahvatatud Doll Skin puuder annab nahale hästi kerge kuma ja tänu sellele valgustpeegeldavale efektile tekitab veatu portselannuku naha mulje. Puudri sees ei ole sädelevaid osakesi, vaid see annab hoopis hästi kerge siidise läikeefekti. Kuiva naha puhul sobib see ilmselt üle kogu näo kasutamiseks. Minul on kombineeritud nahk ning laup kipub päeva jooksul liigselt läikima hakkama, seega mina seda laubale ei pane, vaid kasutan silmade all, põskedel ja lõual. Puuder aitab nahatekstuuri siluda ja hajutab kortsukesi ning poore. Boonusena on tal meeldivalt mahe magus vaniljelõhn.


Nahk jääb seda kasutades väga ilus ja ühtlane, nii et see puuder saigi kõigist proovitud uutest Wibo toodetest mu lemmikuks! Sellega saab hästi teha ka baking-tehnikat - vajutada nendesse kohtadesse, kuhu tahad nahale ekstra kirkust lisada niiske meigikäsna abil paks puudrikiht (mina kasutan seda tehnikat enamasti silmade all) ja lasta sellel pikemat aega näol settida. (Näiteks seni, kuni tegeled silmade ja kulmude värvimisega.) Kui siis pärast liigse puudrikihi koheva pintsliga minema tolmutad, on silmaalune piirkond ekstra kirgas ja meik püsib sedasi eriti hästi. Siiani olen baking tehnika jaoks kasutanud matte puudreid, aga Wibo kerge kumaga variant jätab isegi ilusama tulemuse, nii et edaspidi kasutangi beking tehnika jaoks just seda.  Hind: 13.90 EUR.

Lovely sarja puudrid



Wibo annab mitu korda aastas välja ekstra pilkupüüdvates pakendites erikollektsioone. Lovely kollektsioon on näiteks maiustusteteemaline ja sealt leiab muuhulgas kuues erinevas tumeduses puudreid - osad mõeldud üle kogu näo kasutamiseks, teised kontuurimiseks. Mina valisin endale välja Banana Chocolate ja Creamy Chocolate puudrid. Puudreid avades lööb ninna õrn magus šokolaadilõhn. Lõhn hajub ajaga ära, nii et umbes peale nädalast kasutamist on seda tunda üsna vähe, nii et nad sobivad ka lõhnatundlikele kasutajatele.  

Banana Chocolate puuder



Puuder on pakis üsna hele ja kergelt kollaka alatooniga, kuid nahal hajub läbipaistvaks ja jumestusele märgatavat värvi juurde ei anna. Puuder kinnitab jumestuse tõhusalt, annab kauakestva mati tulemuse ja muudab naha siidiselt pehmeks. Sobib väga hästi koos Doll Skin puudriga kasutamiseks - Banana Chocolate üle kogu näo, et meik kinnitada ja matistada ning Doll Skin puuder nendesse kohtadesse, kuhu tahaks natuke kuma lisada, või baking-tehnikat kasutada. Hind: 9.90 EUR.

Creamy Chocolate päikesepuuder



Helepruun päikesepuuder on matt ja maheda neutraalse alatooniga, nii et sobib loomulike modelleeringute tegemiseks ka kõige heledama nahaga kasutajale. Puuder on väga kõvaks pressitud ja ei anna korraga palju toodet pintslile, nii et sobibki rohkem neile, kes tahavad modelleeringuid kergete kihtidena üles ehitada. Puuder hajub hästi ja annab kerge blur-efekti, mis teeb jume väga ilusaks. Hind: 9.90 EUR.

Flawless Goddess särapuuder



Flawless Goddess on üks Wibo hitt-tooteid, mis 2021 aastal sai ka Anne&Stiil auhindade jagamisel ilulemmiku tiitliga pärjatud.  Puudritoos on mõnusalt suur ja sisaldab rikkalikult toodet, nii et karbikesest jätkub väga pikaks ajaks.  


Flawless Goddess särapuuder ühendab endas hõbeda ja kulla, nii et sobib tänu sellele igasuguse meigi juurde nagu rusikas silmaauku. Põhiline osa on kuldse alatooniga kumav puuder, aga tootes sisaldub ka rikkalikult hõbedasi säraosakesi, mis valguse käes jälle külma tooni viskavad. Highlighter annab intensiivse sädeluse ja sobib pigem tugevama meigi juurde. Hind:13.90 EUR.

Lovely Lip Scrub Can huulekoorija



Lovely Lip Scrub huulekoorijad on jõuluhõngulised ja neid on saadaval kaks erinevat - minul on kaneeli-šololaadilõhnaline variant, aga samas sarjas on olemas ka piparkoogilõhnaline koorija. Koorija näeb väga efektne välja - punane suhkruteradega pasta sisaldab rikkalikult kuldseid säraosakesi ja purki avades lööb ninna mõnus magus lõhn. Koorija muudab huuled siledamaks ja aitab vabaneda narmendavast nahast. Eriti vajalik on see neile, kes armastavad matte kauapüsivaid huulevärve kasutada, sest need toovad kõik huulte ebatasasused esile ja kipuvad kuivatama. Peale koorija kasutamist jääb huulevärv peale ilusama ja ühtlasema kihina ning huuled on niisutatud nagu peale palsami kasutamist. Hind: 6.90 EUR.

Lash Maker ripsmeseerum



Mul on lühikesed ripsmed ja lootsin, et Wibo seerumi abil saan neid natuke pikemaks kasvatada. Seerum on pakitud laineri-laadse aplikaatoriga tuubi, mille abil on lihtne toodet peale kanda ja tema konsistents on piisavalt paks, et vedelik ei hakka ripsmepiirilt alla silma voolama. 

Kahjuks aga tekkis mul seerumit kasutades silmade ümbrusse kipitav-sügelev tunne. See ei ole esimene kord, kus ripsmekasvu soodustavad seerumid mul sellise reaktsiooni esile kutsuvad, ka teiste firmade seerumitega on varem sama probleemi esinenud - ju on siis nendes sageli kasutatud mingit kompnenti, mille vastu mul ülitundlikkus on. Nii et seda ma kasutada ei saagi, millest on väga kahju. Hind: 17.90 EUR.

Kas oled mõnda Wibo toodet kasutanud? Mis on sinu lemmik?

No comments:

Post a Comment