Wednesday, April 7, 2021

Clochee Premium

Clochee orgaaniline kosmeetikasari kasutab taimede ja mineraalide jõudu, et looduslikult ja ohutult ilu eest hoolitseda. Clochee toodetes sisalduvad vaid parimad mahedad koostisosad ning kõik nad sobivad ka veganitele, sest ei sisalda loomset päritolu komponente. 

Värskelt on Eestisse jõudnud Clochee luksuslik Premium sari, kuhu kuuluvad päeva- ja öökreem ning kaks erineva toimega seerumit, mis kõik on tugevalt noorendava efektiga. Olen neid nüüd mõnda aega kasutanud ning paras aeg ülevaate kirjutamiseks.


Clochee Stevio Lift ilueliksiir



Stevio Lift eliksiir on paksema konsistentsiga kui tavalised seerumid ja näeb välja nagu kergemat sorti näokreem. Tootetutvustus ütleb, et seerum mõjub nagu looduslik botoks, mis vähendab näolihaste kokkutõmbeid, kuid seda efekti mina tähele ei pannud - miimika ei vähenenud seerumit kasutades mingil määral. Küll aga oli tunda, et see tõmbas naha rohkem pingule ja tekitas näol tõstetud ja toetatud efekti. Seerumis sisalduv innovatiivne aktiivaine Filmexel moodustab nahapinnale kaitsva kihi, mis juba esimesel kasutuskorral mahendab peenikesi kortse ning loob mulje siledamast nahast. Stevio Lift seerum sobib ideaalselt hommikuseks meigieelseks hoolduseks, sest Filmexel töötab ka nagu jumestuskreemi praimer ning aitab meigil ilusama ja ühtlasema kihina nahale jääda. Rasuse või kombineeritud naha puhul piisabki hommikuseks hoolduseks ainult Stevio Lift eliksiirist, kuiva naha korral on hea lisaks kasutada ka niisutavat näokreemi. Hind: 99.90 EUR.

Clochee Emblica Intense seerum



Embelica Intense seerum annab nahale kirkust, helendab pigmendilaike ja ühtlustab nahatooni. Seerum on kergelt geelja konsistentsiga ning imendub kiiresti ja täielikult, jätmata mingit tuntavat kihti. Tootes sisalduv resveratrool pikendab naharakkude elu ja stimuleerib nende uuenemist. Rikkalik looduslike antioksüdantide sisaldus pidurdab naha vananemist. Tõeline "värskus pudelis", millega kodustes tingimustes üks tõhus kevadine näohoolduskuur ette võtta. Hind: 99.90 EUR.

Clochee noorendav öökreem



Clochee Premium näokreemid on mõlemad paksu ja toitva koostisega ning pakuvad nahale rikkalikku niisutust. Kui tavaliselt on öökreem rasvasem ja aeglasema imendumisega kui päevakreem, siis Clochee omad on oma tekstuurilt ja imendumiselt täpselt ühesugused. Ka öökreem ei jäta näole läikivat kihti, vaid läheb naha sisse väga kiiresti. Kuna nii purgid kui nende sisu on hästi sarnased, siis olen mõnikord hommikul öökreemi näole määrinud ja see sobib tegelikult ilusti ka näiteks meigi all kasutamiseks ja ei pane jumestust enda peal ujuma.


Clochee öökreem pidurdab naha vananemist, rahustab ja tugevdab. Tänu prebiootikumide sisaldusele aitab kaitsta ja taasluua naha loomulikku mikrofloorat. Hind: 79.90 EUR.

Clochee vananemisvastane päevakreem



Rikkalik niisutav kreem on ideaalne kuivale ja vananevale nahale. Paks toitev koostis otsekui täidab naha ära ja peened kortsukesed tunduvad koheselt vähem märgatavad. Olgugi, et kreem on paks, imendub ta naha sisse kiiresti ja ei jäta tuntavat rasvast kihti.

Vitamiinide ja bioflavonoidide sisaldus suurendab naha vastupidavust ja pidurdab vananemisprotsesse. Taimne akaatsiakollageen ja resveratrool seovad epidermises vett ning omavad silendavat ja rahustavat efekti.


Hind: 79.90 EUR.

Postituse lõppu tulevad aga õige head uudised - Force of Beauty blogi Facebooki lehel läheb käima loosimäng, mille võitja saab endale kaks vabalt valitud toodet Clochee e-poest. Lisaks hakkab 8. aprillist kehtima sooduskood "Penelope20", millega saab kõigilt Clochee toodetelt -20% soodustust. Kood kehtib kuni 22. aprillini 2021. 

No comments:

Post a Comment