Wednesday, April 14, 2021

Leyakoreya

Korea kosmeetika võlub oma eriliste pakendite ja innovaatiliste koostisosadega. Leyakoreya e-poest leiab laia valiku erinevaid Korea kosmeetika pärle. Sain neilt pakikese mõnede uute toodetega ja tänases postituses jagangi oma esmamuljeid.


Missha Cotton Mix põsepuna



Missha Cotton Mix põsepunad on tõelised pilgupüüdjad. Ma olen üleüldse suur ombre fänn - olgu juuksed, kangad või kosmeetika - ombre- efekt teeb kõik huvitavamaks. Iga põsepuna koosneb kolmest toonist, mis õrnalt üksteise sisse hajuvad. Saadaval on neid kolm erinevat - kaks erineva tumedusega virsikutooni ning õrn roosakas-lillakas trio. Mina valisingi endale viimase, mis kannab nime Melted Marshmellow. Täismatt põsepuna hajub imelihtsalt, püsib hästi ja annab kerge blur efekti, mis hajutab poore ja kortsukesi ning muudab naha hästi siledaks. Roosakaslilla värv on värske ja tütarlapselik. See sobib väga hästi ka esimeseks põsepunaks, sest toon on hele ja õrn ning sellega ei ole võimalik üle pingutada - värv jääb alati maitsekas ning tagasihoidlikult kaunis. Hind: 13.50 EUR.

Egg Planet kätekreem



Neid armsas pakendis kätekreeme on saadaval nelja erineva lõhnaga. Olin tõsiselt üllatunud, et see kreem nii hea hinnaga on - tuub maksab vaid 1.50 ja kreem on väga mõnus nahaniisutaja, mis imendub hetkega ja ei jäta kätele mingit tuntavat kihti. Parima hinna-kvaliteedi suhtega kätekreem, mida kunagi proovinud olen. Hind: 1.50 EUR.

Jayjun kirgastav öömask



Jayjun maske saab osta ükshaaval või kolmekümnest maskist koosneva suure pakina. Toote nimi on küll öömask, kuid selle kasutamine ei erine eriti öökreemi kasutamisest - läbipaistev geel imendub ilusti naha sisse. Kasutusjuhendis on kirjas, et hommikul peaks maski ülejäägid nahalt maha pesema, kuid seda tuleb küll teha ainult moepärast, sest tegelikult ei ole hommikuks nahal mingit tuntavat või märgatavat kihti. Pakikesest jätkub kaheks kasutuskorraks ja mask on kirgastavate, nahatooni ühtlustavate ja niisutavate omadustega.  Ühe maski hind: 1.50 EUR.

Kas oled Korea kosmeetikatooteid kasutanud? Millised on olnud sinu parimad leiud?

No comments:

Post a Comment