Monday, April 26, 2021

Lovely - Pastel Tropics kollektsioon

Kõik suuremad meigihuvilised on ilmselt juba tuttavad Poolas toodetud Wibo kosmeetikasarjaga, mis pakub väga hea kvaliteediga meigitooteid ülimalt mõistlike hindadega. Wibol on aga ka väike sõsarsari Lovely, mis oma lustakate pakendikujunduste ja värvidega on suunatud eelkõige noorematele kasutajatele. Lovely tooted on müügil Wibo e-poes omaette kategooria all.

Värskelt on kohale jõudnud nende uus ja värvikas Pastel Tropics kollektsioon, mis viib mõtted hetkega suvisele lainele. Wibo meeskond saatis uued tooted mulle kingituseks ja tänases postituses räägingi oma esmamuljetest.


Päikesepuudri/põsepuna duo



Näopalett koosneb päikesepuudrist ja põsepunast, mis mõlemad on matid, lihtsalt hajutatavad, tugeva pigmendiga ja kauapüsivad. Päikesepuuder on neutraalse alatooniga, mis ei jää nahal liiga kollakas ega oranžikas, vaid ilusa loomuliku päevituse moodi. Ta on üsna tume, nii et minu heleda naha jaoks jääb ta hetkel liiga tumedaks ning panen ta suve ootama, mil nahk pisut päevitunum on. Põsepuna see-eest hakkab kohe tihedalt kasutust saama, sest selline universaalne sobib-kõigega roosa toon on just see, mida ma igapäevaselt heameelega kasutan. Põsepuna intensiivsust saab hõlpsalt üles ehitada ja anda sellega kas vaevumärgatavalt kerge õhetuse, või julge ja pilkupüüdva värvi. Väga praktiline ja ilus!  Hind: 13.90 EUR.

Särapuuder



Särapuudreid on Pastel Tropic sarjas kaks erinevat - roosa ja kuldne. Minule saadeti kuldne toon, milles šampanjatoonis kumav puuder on segunenud kuldsete imepisikeste säraosakestega. Toode sulab nahaga väga ilusti üheks jätmata konkreetset puudritriipu. Annab intenstiivse helgi ja püsib hästi. Säraosakesed on nii väikesed, et peab silma tõsiselt pingutama, et neid näha - pigem annab puuder just kumava tulemuse, mitte glitteri moodi sära ja selline efekt ongi minu lemmik, sest sobib võrdselt hästi nii kerge meigi juurde kui ka tugevama jumestuse saatjaks. Hind: 10.90 EUR.

Pastel Tropics lauvärvipalett



Üheksast matist toonist koosnev lauvärvipalett sisaldab ootamatuid ja harvaesinevaid värve, milliseid minu väga suures lauvärvide kollektsioonis veel ei olnudki. Julged sinised ja roheline toon võimaldavad teha väga efektse silmameigi. Kui on aga soov rahuliku nude meigi järgi, siis selleks tarbeks on paletis ka pruunikad, roosa ja mahelilla toon.

Kõik lauvärvid on matid, hea pigmendiga ja lihtsalt hajutatavad, nii et meigi tegemine on nendega lihtne. Kahjuks ei ole ma rahul nende püsivusega. Proovisin paletti kasutada koos spetsiaalse lauvärvipraimeriga, tegin silmameigi baasi peitekreemi ja puudriga ja katsetasin neid ka puhtal nahal - vahet ei ole, kuidas silmalaud ette valmistasin, alati hakkasid värvid kuskil poolest päevast lauvakku kogunema. Nii et mina selle paletiga sõbraks ei saanud, millest on tõesti kahju, sest need toonid meeldivad mulle väga. Samas nahatüübid on erinevad ja seega ka meigitoodete püsivus individuaalne. See, et minul Pastel Tropics paleti värvid hästi ei püsinud, ei tähenda, et teistel samuti nii läheb. Mul on kombineeritud nahk ning laubal, ninal ja silmade ümbruses ongi rasusemad piirkonnad, mis põhjustab mõnikord meigitoodete nahal "ujuma" hakkamist.



Kuma andev puuder



Selle karbikese peale on kirjutatud brightening powder ja seda avades olin hetkeks nõutu - et kas midagi on sassi läinud - puuder on ju üsna tume ja siiani on brightening puudrid, mida ma näinud olen, peaaegu valget värvi, et saaks nendega nahale kirkust lisada. Lovely brightening powder näeb toosis välja nagu heledamat sorti päikesepuuder. Nahale kantuna aga hajub ta läbipaistvaks ja annab valgustpeegeldava, kumava ja natuke nagu wet-look efekti. Nii et see ei ole klassikaline heledust andev puuder, mida näo modelleerimiseks kasutada, vaid kuulub pigem särapuudrite perekonda, mida kantakse näo kõrgematele osadele, et sinna kumavat efekti lisada. Ta on aga õrnem kui teised särapuudrid, nii et seda võib kasutada suurematel näo aladel wet-looki andmiseks. Jääb väga ilus - õrn ja värske. Hind: 12.90 EUR.

Silmapliiatsid



Pastel Tropics silmapliiatsid olid minu jaoks kollektsiooni suurimad üllatajad. Arvasin, et nii heledad toonid jäävad nahale läbikumavalt ja vaevumärgatavalt, kuid nende pliiatsite pigment on tõeliselt võimas. Nad on pehme kreemise koostisega, mis libiseb laugude juba kerge tõmbega ja ei pea ühte kohta mitu korda üle tegema, et täielikult katvat joont saada.  Sellega tehtud lainerijoon jääb täpselt sama intensiivne kui värv pliiatsis paistab. Tänu pehmele koostisele on neid aga lihtne hajutada, kui tahad õrnemat tooni. Pliiatsid püsivad ülihästi ja on ka õhtul täpselt sama ilusti omal kohal kui hommikul peale kantuna.  Nendega on väga lihtne jumestusse värvi lisada - värviline pliiatsijoon muudab iga jumestuse huvitavamaks ja pilkupüüdvamaks.

Värv jääb hästi peale ka limaskestale ja püsib sealgi hästi. Valget pliiatsit alumise lau limaskestal kasutades annab see silmadele kirkust ja tekitab suurema silma efekti. Ühe pliiatsi hind: 5.90 EUR.

Tutvu kogu Pastel Tropics sarjaga SIIN. Hetkel kehtib Wibo e-poes ka 10% sooduskood, mille saad aktiveerida, kui pop-up aknas "Aktiveeri kood" nuppu vajutad.

No comments:

Post a Comment