Tuesday, May 26, 2020

Rohelise muda võlujõud - Marence

Mõni aeg tagasi võttis minuga ühendust Läti looduskosmeetikafirma Marence esindaja ja palus mul Eesti iluhuvilistele nende rohelisel mudal põhinevat sarja tutvustada. Marence brändi valikust leiab tooteid nii näo-, keha- kui juuksehoolduseks. Sarja staarkoostisosaks on Läti puhtast loodusest saadud roheline järvemuda, millel on võimas ja tervendav mõju kogu kehale.

Järvemuda
● parandab vere- ja lümfiringet ning tugevdab kapillaaride seinu
● stimuleerib ainevahetusprotsesse kudedes, parandades hapniku vahetust
● sellel on tugev antibakteriaalne toime
● on nahka pinguldava ja vananemisvastase toimega
● aitab aktiveerida keha immuunreaktsioone ja suurendab vastupanuvõimet haigustele
● kõrvaldab põletikulised protsessid, kahjustamata kasulikku mikrofloorat
● rikastab organismi makro- ja mikroelementidega, vitamiinide ja aminohapetega
● on tselluliidivastane

Mulle saadeti erinevaid Marence tooteid nii keha- kui näohoolduse vallast ja tänases postituses jagan oma esmamuljeid.

Marence roheline muda



Kõige lihtsam Marence toode on nende 100% puhas järvemuda, mida on saada nii 500-grammises kui 75-grammises pakendis. Minule saadeti suurem purk. Muda nimi on küll roheline, kuid värvuselt on ta hoopis tumepruun. Muda on täiesti lõhnatu ning tekstuurilt selline paks ja geeljas.


Järvemuda võib kasutada näo- või juuksemaskide tegemiseks. Juustele ei ole ma seda määrinud, kuid näomaskide tegemiseks on see üks erakordselt mõnus toode. Näole tuleb määrida paks kiht muda ja lasta sel 10-15 minutit mõjuda. Muda ei tohi näol ära kuivada - kui kuskilt kuivama hakkab, siis tekib kiskuv tunne ja seda kohta tuleb märgade kätega üle patsutada, et mask kogu aeg niiske oleks ja toimida saaks. Mudamaskil on nahka puhastav ja pinguldav toime. Samuti sobib see tänu antibakteriaalsetele omadusetele hästi aknega naha hoolduseks ja võitleb punnide vastu.

Mask puhastab poore ja nahk näeb seda kasutades värske ja kirgas välja. Ta ei aja nägu punetama ja sobib kõigile nahatüüpidele. Hetkel saadaval soodushinnaga 12.50 EUR.

Rohelise muda seep



Enamasti ei ole mul vahet, millist seepi kasutada, kuid praegu, mil kätepesu on eriti tihe, on niisutavate ja nahka kaitsvate omadustega seep väga hinnas. Marence valikus on kahe lõhnaga seepe - bergamot/patšuli ja sidrunhein. Mina sain endale viimase ja see lõhnab lihtsalt taevalikult. Seep ei kuivata nahka ja lisaks käte või keha pesule sobib see hästi ka näo pesemiseks ja jumestuse eemaldamiseks. Ta võtab kergesti maha ka kauapüsivad ja veekindlad meigipõhjatooted ning nägu ei karju pärast kreemi järgi, vaid nahk on niisutatud ja mõnus. Pakis sisaldub kaks seebitükki. Hetkel saadaval soodushinnaga 5.40 EUR.

Kehakoorija



Marence Body Scrub sisaldab koorivate osadena suhkrut ja mandlikoore tükikesi, mis pakuvad tõhusat ja tugevat koorimist, nii et nahk pärast mõnusalt suriseb. Koorija on paks ning kleepjas ja ei pudise masseerimise ajal maha. Ta sisaldab nahka toitvaid õlisid ning peale koorimist on keha mõnusalt niisutatud ja nahk hästi elastne ning pehme. Praegu saadaval hinnaga 12.53 EUR.

Kehaõlid



Kehaõlisid on Marencel kaks erinevat - klassikaline ja tselluliidivastane. Mõlemad on kiiresti imenduvad ja pakuvad nahale võrdselt tõhusat niisutust. Passion õlil on kerge mandlite ja lillede lõhn ning tselluliidivastane õli lõhnab apelsini järgi. Ma olen üsna laisk keha kreemitaja ja regulaarselt kreemitangi vaid siis, kui mõni kreem või kehaõli oma lõhnaga mind nii ära võlub, et lihtsalt meelitab mind iga päev end kasutama. Marence tselluliidivastase õli lõhn ongi nii hea, et kunagi ei teki tahtmist õhtune naha niisutamine vahele jätta, nii et see saigi kahest proovitud õlist minu lemmikuks. Sooduskampaania raames on tselluliidivastane õli saadaval hinnaga 17.43 ja Passion õli hinnaga 9.80 EUR.

Kätekreem



Marence kätekreem sisaldab lisaks rohelise muda ekstraktile veel aaloemahla ja erinevaid õlisid, et kätele igakülgset hoolitsust pakkuda. Kreem niisutab tõhusalt, imendub kiiresti ja on käte vastu hästi õrn. Mul oli tihedast kätepesust sõrmenukkidel nahk narmendav ning ei saanud kõiki kreeme kasutada, sest katkised kohad hakkasid mõne kreemiga tulitama. Marence kätekreem on väga õrn ja remontis katkised ja ülikuivad kohad kiiresti ära ilma ärritust põhjustamata. Hind: 5.40 EUR.

Näohooldustooted



Pinguldav silmaümbruskreem on pakitud luksuslikku pumbaga klaaspudelisse. See on täpselt selline nagu üks hea silmakreem olema peab - kerge koostisega, kiire imendumisega, kuid samal ajal tõhusalt niisutav. Regulaarsel kasutamisel silub kreem silmaümbruse kortsukesi ja vähendab tumedaid ringe. Väga meeldib! Hind praegu 25. 20 EUR.

Vananemisvastane näokreem sisaldab kolme erineva molekulaarmassiga hüaluroonhapet, väärtuslikke õlisid ja erinevaid taimeekstrakte.


Kreem imendub kiiresti, kuid jätab näo mõneks ajaks läikima, mistõttu eelistan seda kasutada õhtuti. Näokreem on praegu saadaval hinnaga 23.52 EUR.

Vananemisvastane eliksiir



Marence vananemisvastane eliksiir on kokku segatud erinevatest väärtuslikest õlidest. Jojoba-, viinamarjaseemne-,  mustsõstraseemne- ja muud õlid koos rohelise muda ekstraktiga hoolitsevad igakülgselt naha vajaduste eest, varustavad seda rasvhapetega, niisutavad ja pinguldavad. Juba peale esimest kasutamist panin tähele, et nahk oli erakordselt elastne ja trimmis. Õli imendub kiiresti ja sobib kasutamiseks ka enne jumestamist. Väga meeldib! Hetkel saadaval soodushinnaga 35.40 EUR.

Jäin kõigi proovitud Marence sarja toodetega väga rahule. Kolm suurimat lemmikut on minu jaoks nende kehakoorija, tselluliidivastane õli ja rohelise muda seep.

Kuni 1. juunini on Marence e-poes käimas suured soodukad ja tooted on kuni 40% odavamad. Üle 12-eurosed tellimused saadetakse Omniva pakiautomaati ilma postikuluta, nii et kelle kosmeetikariiul täiendamist vajab, siis soovitan soojalt head võimalust kasutada ning Marence tooted järgi proovida.

No comments:

Post a Comment