Thursday, January 2, 2020

Uued tooted IDUN Mineralsilt

IDUN Minerals on enim tuntud oma nahasõbralike meigitoodete poolest, kuid tegelikult leiab nende valikust ka kõik vajaliku nii naha- kui juuksehoolduseks. Aasta lõpus sain IDUNi meeskonnalt armsa kingipaki, kust tulid välja nende niisutav päevakreem ja huulepalsam. Olen neid nüüd mõnda aega kasutada jõudnud ja saan teilegi oma esmamuljetest rääkida.


IDUN Minerals niisutav päevakreem



Kreem on mõeldud normaalsele ja kombineeritud nahale ja minu kombineeritud naha vajadused suudab ta küll igakülgselt rahuldada. Kuivad kohad saavad mõnusalt niisutust, samas ei muuda kreem näo rasuseid piirkondi veel rasusemaks. Nahk on peale kreemitamist väga pehme ja elastne ning kreem imendub kiiresti ja jätab nahapinna matiks, sobides seega hästi ka meigialuskreemiks.

Toote staarkoostisosadeks on rapsi- ja kaeraõli ning kakao- ja sheavõi. Kreem ei sisalda loomseid koostisosi ja on lõhnatu, nii et sobib nii veganitele kui lõhnade suhtes tundlikele kasutajatele. Hind: 30.29 EUR.

Huulepalsam



Sügavniisutav huulepalsam sisaldab nahka taastavaid ja ravivaid koostisosi, pakub pikaajalist niisutust ning kaitset külma ilma eest. Lisaks huultele võib seda määrida ka muudele piirkondadele, kus nahakuivus kimbutab. Toode on pakitud pigistatavasse tuubi, mis on päris suur, nii et jätkub ilmselt väga pikaks ajaks.  Hind: 13.66 EUR.

Kas oled IDUN Minerals toodetest midagi proovinud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment