Thursday, January 16, 2020

Fix + vs All Nighter

Meigikinnitusspreid, mis algselt olid vaid elukutseliste jumestajate töövahenditeks, on praeguseks saanud ka kodukasutajate meigirutiinis igapäevaseks tooteks. Pea kõigi brändide valikust leiab mõne viimistlussprei, nii et valik võtab silme eest kirjuks. On siiski kaks kultustoodet, mis on ajaproovile vastu pidanud ning iluhuviliste suureks lemmikuks juba aastaid ja nendeks on MAC Fix+ ja Urban Decay All Nighter. Minu wishlistis on mõlemad neist juba pikalt olnud ja eelmise aasta lõpus Malaga lennujaamas aega parajaks tehes rändasid nad lõpuks ostukorvi, sest lennujaamapoes olid nad parema hinnaga saadaval kui mujal. Võtsin mõlemad just sel eesmärgil, et saaks neid vaheldumisi kasutada ja välja selgitada, kumb neist ikkagi parem on, sest palju kiidusõnu olen kuulnud mõlema toote kohta.


Urban Decay All Nighter



Urban Decay All Nighter spreid on saadaval kahes suuruses. 30- milliliitrise pudeli hinnaks on 14.99 EUR ja 118 ml sisaldava täissuuruses toote eest tuleb välja käia 34.99 EUR. Mina ostsin lennujaamapoest väikese pudeli, mille hinnaks seal oli 9.60 EUR.

Vedelik väljub pihustist mõnusa peene uduna, see niisutab meigikihi ühtlaselt ära, aitab puudrilistel toodetel paremini üksteise sisse sulada, pikendab jumestuse püsivust ja kaotab meigi puudrilise välimuse. Kõik lubadused, mida pakendilt lugeda võib, saavad täidetud. Tegu on tõesti esmaklassilise tootega ja saan väga hästi aru, miks seda nii palavalt armastatakse.

Tegelikult lubab tootekirjeldus lausa 16-tunnilist püsivust, aga nii kaua pole ma järjest kunagi meiki kandnud. Ma teen tavaliselt näo pähe hommikul 9 paiku ja õhtul 21-22 vahel saab kõik maha pestud, nii et üle 12-13 tunni ma järjest meiki ei kanna. Kindlasti ei ole meigikinnitussprei aga mingi võluvits, mis igast jumestuskreemist kauapüsiva toote teeb. Kergema koostisega kreemid, mis ei ole puudutuskindlad, või poolest päevast ära hajuma kipuvad, ei püsi ka vaatamata All Nighteri kasutamisele tervet päeva. Nii et ennekõike tuleb kauapüsiva jumestuse saamiseks siiski hea jumestuskreem leida ja kinnitussprei on lihtsalt viimase lihvi andja. All Nighter meeldib mulle väga ja kõik selle kohta kuuldud kiidusõnad on öeldud talle asja eest.

MAC Fix+



MAC Fix+ oli üldse esimene meigikinnitussprei, millest ma kuulsin, aga minu meigilauale jõudis ta alles nüüd. Seda on saadaval mitut erinevat - klassikaline, sädelev ning roosi-, kookose-, ja lavendlilõhnaline variant. Lennujaamapoes olid vaid täissuuruses pudelid, nii et kuigi oleksin esmaseks testimiseks eelistanud samuti pisikest, siis võtsin 100-milliliitrise, mis maksis seal 18.95 EUR. Eestis on MAC tooted saadaval näiteks Kaubamaja ilumaailmas ja Douglas kaupluses - viimases on saadaval ka reisisuuruses 30-ml pudelid.

MAC Fix+ spreid soovitatakse kasutada meigi all, et nahale enne jumestuse peale kandmist väike lisaniisutus anda ja samuti meigi peal, kus ta teeb kõike sedasama, mis just All Nighteri kirjelduses üles loetud sai, ehk aitab meigitoodetel paremini üheks sulada, kaotab puudrilise välimuse ja pikendab püsivust.

See on samuti suurepärane sprei, mis pihustab peenelt ja ühtlaselt. Kui olla väga kriitiline, siis on All Nighteri sprei siiski pisut peenem, kui Fix+ oma, kuid vahe on tõesti väike.

Lootsin kahte kultustoodet paralleelselt kasutades välja selgitada, kumb neist parem on, kuid kahjuks jäin hätta - minu meelest on nad üsna võrdsed ja pimetestis ei saaks ma parema tahtmisegi juures aru, kumba spreiga jumestus kinnitatud on. Mõlemaga näeb meik väga hea välja ja püsib samuti pikalt.

Kui uue ostmiseks läheb, siis otsustan vaid hinna alusel, seega saab MAC Fix+ boonuspunkti soodsama hinna eest. Eestis leidsin Fix+i kõige soodsamalt Douglasest - täissuuruses pudel maksab seal 20 EUR, samal ajal kui kõige soodsam All Nighter, mille leidsin Kaubamajast, on 34.99.

Kas oled kumbagi neist spreidest kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment