Friday, August 2, 2019

Uut nahahoolduses

Ma olen näohoolduse koha pealt alati usin olnud ja puhastan-kreemitan-maskitan juba alates kahekümnendate eluaastate algusest nägu väga hoolikalt. Selleks, et igaõhtune näohooldusrutiin igavaks ei muutuks, ostan haruharva kaks korda järjest sama toodet ja proovin pidevalt midagi uut. Viimased uued tulijad mu vannitoariiulil on Itaalia apteegikosmeetikasarjalt BioNike. Olen nende valikust päris palju asju proovinud ja võrdselt rahul nii näohooldus- kui meigitoodetega.

Minu õhtuste ilulemmikute hulka lisandusid hiljuti sellised tooted:

Instant Hydra Defence Mask



Seda süganviisutavat geeljat toodet saab kasutada nii tavalise maskina, kui pikemaks ajaks näole jäetava öömaskina. Kiire niiskusesüsti saamiseks kanda nahale paks kiht kreemi ja pühkida ülejääk 10 minuti pärast maha. (Loputamine ei ole vajalik.) 1-2 korda nädalas võib toodet kasutada aga öökreemi asemel - kreemitada nägu sellega sisse nagu tavalise kreemiga ja jätta terveks ööks näole. Kiirestiimenduv geeljas kreem täidab naha ära ja hommikul ärgates on nahk niiskusest pakatav ja tundub kohe hea mitu aastat noorem. Mask on lõhnatu, nii et ei hakka magamise ajal kuidagi häirima. Hind: 19.08 EUR.

Näopuhastuspiim



Näopuhastuspiim on mõeldud kogu meigi eemaldamiseks ja saab jagu nii tugevast silma- ja huulevärvist kui näojumestusest. Mulle meeldib meiki maha võtta nii, et kõigepealt eemaldan näopuhastuspiimaga silmameigi, siis pesen näo mõne mahapestava puhastusvahendiga üle ja viimase etapina käin igaks juhuks veel puhastuspiimaga kaetud vatitupsuga naha üle, sest juuksepiirile ja kaelale kipub ka peale pesemist veel meigijääke jääma. BioNike puhastuspiim on hästi õrn ja ei pane meigieemalduse ajal silmi kipitama. Saab vaevata jagu ka veekindlast ripsmetušist ja lainerist, ning nahale jääb peale selle kasutamist täiesti puhas tunne - ei mingit tuntavat kihti. Soovitan soojalt!

Toode on väga hea hinna-kvaliteedi suhtega - suurest 400-milliliitrisest pudelist jätkub pikaks ajaks ja saadaval on see hinnaga 18.22 EUR.

Millised tooted sinu õhtustesse ilurituaalidesse kuuluvad?

No comments:

Post a Comment