Wednesday, July 31, 2019

Põhi Peal!

Juulikuu saab kohe-kohe läbi ja aeg üle vaadata vahepeal otsa saanud kosmeetikavahendid. Täna saan oma lõpliku hinnangu anda selliste ilutoodete kohta:


Kontuurimispalett - See toode on täielik hiina ime, sest selle igati tiptop kvaliteediga paleti hind oli vaid paar dollarit. Kui mulle sobivad põhitoonid otsa saama hakkasid, tellisin uue samasuguse, kuid nagu nende hiinakatega teinekord juhtub, siis kvaliteet kõigub neil tugevalt. Mu esimeses paletis, mis nüüd tühjaks sai, olid kõik värvid väga hea pigmenteeritusega ning heledad toonid sobisid hästi ka näiteks silmade aluse tumeduse varjamiseks. Uues paletis on varjuvärvid oma tuntud headuses, kuid heledad jäävad veidi lahjaks ja ei kata nahavigu kuigi hästi ära. Nii et ebayst tellides ei saa iga kord toote kvaliteedis kindel olla, aga saadaval on palett näiteks SIIN hinnaga 1.86 dollarit.

Tonymoly Pandas Dream silmakreem - Armsas pandakujulises pakendis silmakreem oli meeldivalt jahutava efektiga. Niisutas mõnusalt ja tegi oma toreda vormiga hommikul lihtsalt tuju heaks :) Kahjuks päris lõpuni seda kasutada ei jõudnud, sest ta kuivas ära, olgugi, et sulgesin korgi alati korralikult. Hind: 14.90 EUR.

Beauty Blender - See meigikäsn on parimatest parim! Proovin ikka pidevalt ka odavamaid variante, kuid originaali juurde tagasi pöördudes saan aru, et paremat vahendit jumestuskreemi näole kandmiseks lihtsalt ei ole olemas. Tavahind on neil üsna krõbe, nii et jälgin alati soodukaid. Näiteks Ebeauty pood teeb sageli blenderitele sooduspakkumisi, nii et tasub silm peal hoida. Tavahind: 17.50 EUR.

Gerard's silmameigieemaldaja - Väga tõhus silmameigieemaldaja, mis sai vaevata jagu ka kõige tõrksamast veekindlast lainerist ja ripsmetušist. Silma sattudes kipitas, nii et meigieemaldamise ajal tuleb silmad hoolega kinni hoida. Hind: 22.40 EUR.

Natura Siberica astelpaju palsam - Juuksehooldustoode, mida ma kõige rohkem uuesti ostnud olen. Hea hinnaga ning teeb juuksed nii mõnusalt pehmeks ja kergelt kammitavaks. Minu jaoks on suur pluss see, et seda on enamustes supermarketites ka saada, nii et saab igapäevaseid toidukaupu ostes korvi visata. Hetkel on see Natura Siberica e-poes soodushinnaga 4.52 EUR, pean vist kohe kastiga ette ära ostma, sest palsamit kulub meie peres palju.

Keratherapy šampoon ja palsam - Hästi mõnusad taastavad juuksehooldustooted, mis suutsid ka päikese käes karedaks muutunud ja ära pleekinud juukseotsad uuesti pehmeks teha. Tekitasid suure huvi ka sarja teiste toodete vastu, nii et kindlasti ostan nende tooteid tulevikuski. Nii šampoon kui palsam maksavad 24.40 EUR.

Tilk Brighten me silmakreem - Ülimõnus vahulise tekstuuriga sügavalt niisutav silmakreem. Tegi silmaümbruse pehmeks ja muutis kortsukesed vähem märgatavaks. Suur lemmik! Hind: 32.90 EUR.

Barr kehaõli beebidele - Mu lapsed on õnneks päris hea nahaga olnud, nii et kehaõli kasutasingi nende peal vaid paar korda. Et mitte väärt kraami raisku lasta, siis kasutasin õli pärast ise ära. Barr tooteid Eestis vist enam ei müüdagi, aga hind oli 19 EUR.

Aurelia näopuhastuspalsam -  Probiootikume sisaldav puhastuskreem eemaldab näolt mustuse ja meigi ning muudab naha ülipehmeks. Peale toote maha loputamist on selline tunne, nagu oleks lisaks pesemisele juba ka kreemi näole kantud. Väga-väga mõnus toode! Sai kenasti jagu ka enamustest silmameigitoodetest ja ei pannud meigieemalduse ajal silmi kipitama. Hetkel on palsam I.L.U. ilupoes saadaval soodushinnaga 44.30 EUR.

RefectoCil kulmude püsivärv - Seda toodet olen juba aastaid kasutanud ja uus tuub juba olemas ka. Nii ilus loomulik värv ja hea püsivus! Minu helepruunide juuste juurde sobib toon Natural Brown. Hind: 5.50 EUR. (Lisaks tuleb osta ka vesinik, sest seda pakis ei ole.)

Donegal silikoonist meigiaplikaator - Silikoonist meigiaplikaatorid olid paar aastat tagasi hetkeks suur hitt, sest idee on neil iseenesest hea - libeda pinnaga aplikaator ei söö jumestuskreemi ära ja seega ei raiska toodet. Lisaks on seda ka väga kerge puhastada. Paraku võtab temaga jumestuskreemi nahale kandmine umbes 3 korda rohkem aega kui tavalise käsnaga, sest algul liigutab ta toodet lihtsalt nahal ringi ja tuleb üsna pikalt vaeva näha, et jumestuskreem nahale haakuks. Nii jäigi silikoonaplikaator mul peale paari kasutamist lihtsalt seisma. Hind: 3.50 EUR.

MAC 231 hajutuspintsel - Kui ma grimmikoolis jumestaja-grimeerija elukutset omandasin, olid MAC pintslid minu jaoks tõeline unistuste tipp. Paar tükki raatsisin endale osta ka ja tõepoolest - tegu on üliheade hajutajatega. Lootsin siiski, et need tippklassi pintslid peavad pikemalt vastu. Ta ei ole mul väga palju kasutust saanud, aga läks juba paari aastaga haraliseks kätte. Nii et väga hea pintsel, kuid lootsin, et ta kestab kauem ja krõbeda hinna tõttu ilmselt asendust ei osta. Hind: 22.99 EUR.

Dr Ohhira probiootikumid - Dr Ohhira probiootikumid on ainsad, mida võttes olen enesetundes vahet tundnud. Ja nad ei ole lihtsalt kõhuhädade vastu, nagu palju arvavad, vaid muudavad naha ilusamaks, vähendavad söögiisu, annavad energiat ja teevad üleüldiselt enesetunde paremaks. Jäin keset suve haigeks ja tegin haigusest taastumise perioodil organismi tugevdamiseks ühe kuuri. Talvel kavatsen kindlasti 2-kuuse kuuri veel teha, sest enesetunne on neid kapsleid võttes nii hea. Hind: 25.50 EUR.

Selliste toodetega tuli siis juulikuus hüvasti jätta. Kas oled midagi neist kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment