Tuesday, July 30, 2019

Pulanna

Esimest korda Pulanna veebipoodi külastades võtab nende põnev tootevalik silme eest kirjuks. Nende kreemid-seerumid ei ole lihtsalt tavapärast valget värvi, vaid hästi huvitava välimusega - geeli sees hõljuvad kreemipallid, kullahelbed ja kaaviariterad, lisaks veel erakordselt luksuslikud toimeained - kuld, hõbe, siid ja kalamari. Olen nende tooteid päris palju kasutanud ja ära tüdinenud neist ei ole, sest Pulannal on pidevalt midagi uut ja huvitavat varuks.

Kõige värskemad uudistooted nende näohooldussarjas on kollageeniga kreem ja seerum:




Kollageenipõhine sari on mõeldud küpsele nahale. Tooted sisaldavad siidivalku, merekollageeni ja elastiini, mis tugevdavad nahastruktuuri ja omavad pinguldavat efekti. Helesinine seerum on kiire imenduvusega ja mõnusalt niisutav. Suvisel ajal hoian kreeme-seerumeid külmkapis ja soojal hommikul jahedat geeli näole kanda on nii mõnus ja värskendav. Seerumi hind: 12.92 EUR.


Kollageenikreemi sees hõljuvad valged kreemipallid. Pakis on kaasas väike lusikas, millega vajalik kogus kreemi purgist kätte saada. Ma ei saa aru, kuidas need kreemipallid nii hästi geeli sees oma vormi hoiavad. Lusikaga võttes on need nii pehmed, et ei saa arugi, millal võtad geeli ja millal kreemi, aga ometi püsivad nad nii hästi ja ei muutu purgis ühtlaseks massiks. Nahal segunevad kreem ja geel aga hetkega ning imenduvad väga kiiresti. Kreem niisutab tõhusalt, kuid ei jäta nahka rasvaseks ja sobib ilmselt hästi kõigile nahatüüpidele. Kreemi hind: 15.50 EUR.

Lisaks uutele näohooldustoodetele saatis Pulanna meeskond mulle proovimiseks ka nende Perfect Body sarja tooted:



Makadaamiaõliga niisutav dušigeel sisaldab koorivaid osakesi, mis pesemise ajal surnud naharakke eemaldavad ja keha järgnevaks hoolduseks ette valmistavad. Perfect Body modelleeriv kreem aitab aga nahka pinguldada ja tselluliidi vastu võidelda.

Esimesel paaril kasutuskorral pani Perfect Body kreem naha tugevalt tulitama ja punetama, aga iga järgneva korraga paistis nahk kreemiga harjuvat, nii et peale nädalast kasutamist tunneb vaid veidi soojendavat efekti ja nahk enam punaseks ei lähe. Tselluliidivastane mõju ilmneb kiiresti ja juba peale esimest kasutamist vaatasin, et nahk nägi siledam välja, nii et kuigi algul ehmatas see tulitav tunne ära, siis kreemi tõhusus oli kohe näha ja see andis motivatsiooni kreemi kasutamist jätkata. Kooriva dušigeeli hind on 9.29 ja modelleeriv kreem maksab 11.39 EUR.


Pulanna e-pood on hästi kasutajasõbralik ja kui tundub, et ei oskagi kohe nende laia valiku seast enda jaoks sobivaimat sarja välja valida, siis nende tõhus otsingumootor teeb valimisprotsessi palju lihtsamaks. Saad otsingusse sisestada oma vanuse, nahaüübi ja toote otstarbe ning süsteem sõelub sulle kohe parimad tooted välja.

Pulanna andis mu lugejate jaoks sooduskoodi, mida kasutades saab 5% hinnast alla. Sisesta ostu sooritades sooduskood "penelope", et allahindlus rakenduks. Sooduskoodil ei ole piiranguid ja see kehtib tähtajatult.

No comments:

Post a Comment