Tuesday, July 23, 2019

Biotulin vananemisvastane näohooldus

Biotulin näohooldussari loodi 2014. aastal Saksamaal ning praeguseks on see saanud paljude naiste lemmikuks üle terve maailma. Nende tuntuimad fännid on Kim Kardashian, Meghan Markle ja Michelle Obama. Biotulin toodete staarkoostisosaks on spilantool - hariliku akmella taime ekstraktist saadud looduslik tuimesti, mis lõõgastab näolihaseid ja vähendab nende kokkutõmbeid, siludes seeläbi kortse. Lihaseid lõõgastava toime tõttu kutsutakse Biotulini lausa "looduslikuks botoxiks". Eestis on Biotulin sari müügil I.L.U. kauplustes ja mulle saadeti mõned tooted nende seast proovimiseks. Olen neid nüüd kuu aega igapäevaselt kasutanud, nii et paras aeg teilegi muljetest rääkida.


Daynite24+ päeva- ja öökreem




Daynite24+ on kortsudevastane päeva- ja öökreem, mis sobib kõigile nahatüüpidele. Kerge tekstuuriga kreem imendub kiiresti ja ei jäta nahale mingit tuntavat kihti, sobides seega hästi ka meigi aluskreemiks. Lisaks Biotulin sarjas sisalduvale erilisele kortsudevastasele toimeainele spilantoolile sisaldab see ka rohkem tuntud hüaluroonhapet, viinamarjaseemneõli ja sheavõid. Spilantoolil on nahka tumestav ja lihaseid lõõgastav efekt, kuid mingit imelikku tunnet kreem nahal õnneks ei tekita ja pole vaja karta, et pärast on terve nägu tundetu nagu oleks hambaarstilt süsti saanud.

Kahest proovitud kreemist sai just Daynite24+ minu lemmikuks, sest ta pakub tugevamat niisutust ja nahal on seda kasutades hästi hea olla. Kortsudevastane toime avaldus peale paarinädalast kasutamist, kuid ilusüstidega teda siiski võrrelda ei saa - kortsud küll mahenevad, kuid päris ära nad kreemitamise tulemusel ei kao. Nii et väga hea niisutav kreem, millel on kortsudevastased omadused küll, kuid seda "loodusliku botoxi" nime ei maksa liiga tõsiselt võtta ja ootusi ebareaalselt kõrgeks ajada. Daynite24+ kreemi hind on 71.95 EUR.

Biotulin UV kaitsega päevakreem



Biotulin UV 30 kreem on tugeva päikesekaitsega ja samal ajal ka kortsudevastane. Kui Daynite24+ kreem oli rohkem niisutav ja toitev, siis UV 30 kreemi kasutamise järgselt panin rohkem tähele pingutavat efekti. Minu kuivemat sorti nahale tundus Daynite24+ rohkem sobivat ja UV 30 kreemi kasutades oli tunne, et nahk tahaks midagi veel saada. Mul on suvistes meigitoodetes tugev UV kaitse niikuinii sees, seega pole näokreemis see minu jaoks väga vajalik ja pigem ootan sellelt just rikkalikumat niisutust.

Olles nüüd mõlemat kreemi kasutanud, siis tundub mulle, et UV 30 on mõeldud pigem rasusemale nahatüübile ja kuivale nahale jääb ta natuke lahjaks ning Daynite24+ võib sobida kõigile nahatüüpidele, sest ta on tugevalt niisutav, kuid samas ikkagi piisavalt kerge, et sobida ka rasusema näonahaga kasutajale. UV 30 kreemi hinnaks on 81.95 EUR, kuid hetkel on ta I.L.U. kauplustel saadaval soodushinnaga 64.90.


Selleks, et kreemides sisalduvad toimeained sügavamale nahka tungida saaksid, on hea kasutada mikronõeltega rullikut. Koduseks kasutamiseks sobivad 0,3 millimeetriste nõeltega rullik, mida võib kasutada paar korda nädalas, või 0,5- mm nõeltega rullik, mida tohib kasutada iga paari nädala tagant. Mina olen Biotulini 0,3-millimeetriste nõeltega rullikut kasutanud umbes kord nädalas. Lisaks sellele, et mikronõelad teevad naha sisse augud, et tooted saaksid paremini mõjuda, paneb selline töötlus naha kiiremini uuenema, nii et seda kasutatakse nii aknearmide raviks kui kortsudevastases võitluses.

Kas oled Biotulin toodetest midagi kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment