Saturday, August 31, 2019

Põhi Peal!

Augustis otsa saanud iluvidinate seas oli nii suuri lemmikuid kui ka täielikke pettumusi. Oma lõpliku hinnangu saan täna anda selliste toodete kohta:



Kortsudevastased plaastrid - Sotsiaalmeedia reklaamimootorid on aru saanud, et igasugused ilutooted minu huviorbiiti kuuluvad ja seega vilgub mu uudistevoos pidevalt jumestus- ja nahahooldustoodete reklaame. Kortsudevastastesse plaastritesse mul suuremat usku ei olnud, kuid kuna nad olid väga odavad, siis sai uudishimu võitu ja panin tellimuse teele. Ostsin suuremad kolmnurksed plaastrid laubale ja väiksemad suunurkade "naeratusekurdude" jaoks. Läbipaistvad plaastrid kleepuvad tugevalt nahale ja need tuleb peale jätta terveks ööks. Nad peaksid toimima umbes nagu breketid, et hoiavad nahka öö otsa pingul ja päeval peaks nahk siis "mäletama", kuidas ta olema peab. Plaastrid kleepuvad hästi ja öösel maha ei tule. Lauba oma oli võrdlemisi mugav ja vähe tunda, nii et selle paki kasutasin ma lõpuni. Suunurga omad aga häirisid tugevalt - ei saanud rääkida ega haigutada ja üldse olid nad kogu aeg tunda ja segasid magamist, nii et see pakk jäi poolikuna seisma. Mingi väike kortsudevastane efekt neil oli, aga see oli vaevumärgatav. Ilmselt peaks parema tulemuse saamiseks neid plaastreid kasutamagi elupäevade lõpuni ja minu jaoks kaalub mõnusa puhta näoga magamine igatahes nende plaastrite vähese kortsudevastase efekti üle. Nii et rohkem ei osta ja teile ka ei soovita. Ühe paki hind oli Aliexpressis umbes 1 euro.

Pulanna Perfect Body modelleeriv kreem ja dušigeel - Pulanna keha modelleeriv ja tselluliidivastane kreem tekitas esimestel kasutuskordadel tugevalt tulitava tunde ja pani naha punetama. See ehmatas algul päris ära, aga kuna nahka siluv efekt oli juba peale esimest kasutamist näha, siis motiveeris see kreemi kasutamist jätkama ja igal kasutuskorral paistis nahk kreemiga harjuvat, nii et peale nädalast kasutamist oli tunda vaid kerget soojendavat tunnet. 150-milliliitrisest tuubist jätkus igapäevasel kasutamisel kaheks nädalaks, nii et korraliku tselluliidivastase kuuri jaoks oleks hea osta kohe 2 tuubi. Nahk nägi peale kahenädalast kasutamist siledam ja pringim välja, nii et julgen seda kreemi soovitada küll. Pulanna Perfect Body sarja kuulub ka kooriv dušigeel, mis aitab nahka kreemi jaoks ette valmistada. Mõlemad tooted meeldisid väga. Pulanna e-poes kehtib sooduskood "penelope", mis annab igalt ostult 5% soodustust.  Perfect Body kreemi hind on 11.38 ja dušigeel maksab 9.29 EUR.

CHI juuksemask - CHI argaaniaõliga šampoon ja palsam meeldisid mulle väga ja neid ostan kindlasti uuesti. Sama sarja mask ei olnud ka iseenesest paha, aga mingit WOW efekti ta ei tekitanud. Niisutas ja pehmendas küll, aga väga suurt muutust paremuse poole ma oma juustel ei täheldanud. Nii et olen kohanud paremaid maske ja seda uuesti ei osta. Hind: 22 EUR.

Alterna Caviar taastav proteiinikreem - Selle tootega oli mul täielik love-hate suhe. Kui ta töötas, siis olid juuksed imeilusad, aga paraku ei suvatsenud ta alati oma tööd teha ja ma ei saanudki aru, miks ta sedasi jupsis. Esimesed paar kasutuskorda ei teinud ta midagi, aga kuna ta peakski hakkama juukseid järk-järgult üles ehitama, siis andsin tootele aega ja peale paarinädalast kasutamist hakkas tema toime avalduma ning juuksed olid tõesti hästi ilusad - tugevamad, elastsemad ja kahuvabad. Kuskil kuu aega sai tulemust nautida ja siis hakkas see kaduma. Ei olnud ma vahetanud juuksehooldustooteid ega teinud muid muudatusi oma peapesurutiinis, aga edaspidi lihtsustas Alterna kreem vaid pisut kammimist ja sama efekti saab iga odava spreipalsami või otsaõliga kätte, nii et kokkuvõttes oli see Alterna kreem suur pettumus, sest hind on tal ikka päris krõbe. Nii et rohkem kindlasti ei osta. Hind: 42.90 EUR.

Marrakesh Kahm silendav juuksesprei - Kerge silendav juuksesprei parandas kammitavust ja silus kahusust. Ainsa hooldustootena jäi temast mu kuivavõitu juustele väheks ja otsi ta pehmeks teha ei suutnud, nii et kasutasin kõigepealt juukseotstes õli ja Kahm spreid siis ülejäänud juuksepikkusel kammimise lihtsustamiseks ja kahususe silumiseks. Marralesh tooted on kõik super hea idamaise viirukise lõhnaga, mis nende kasutamise kohe eriliselt nauditavaks teeb. Hind: 22.90 EUR.

Artdeco Ultra Deep Black ripsmetušš - Väga hea ripsmetušš, mis andis tublisti juurde nii pikkust kui tihedust. Püsis hästi, ei pudisenud ega määrinud. Õigustab igati oma nime Ultra Deep Black ja on tõesti hästi sügavmust toon. Kui on olemas selline asi nagu "tumemust", siis see Artdeco tušš just see ongi. Hind: 13.90 EUR.

Kas oled mõnda nendest toodetest kasutanud? Millised on sinu muljed?

No comments:

Post a Comment