Tuesday, April 30, 2019

The Body Shopi kevad

The Body Shopi valikusse lisandub pidevalt uusi tooteid, nii et seal poes käies on avastamisrõõmu alati kuhjaga. Viimaste uudistoodete hulka kuuluvad ka porgandi näohooldussari ja pruunistav palsam, mille The Body Shopi meeskond mulle testimiseks andis.

Porgandi näohooldustoodetes on kasutatud orgaaniliselt kasvatatud porgandeid, mis on müümiseks liiga kentsaka kujuga ja hästi kaubaks ei lähe. The Body Shop ei lase aga head kraami raisku minna ning on need porgandid ära kasutanud oma kreemi ja näopesuvahendi koostises.


Porgandi näopuhastusgeel



Kergelt vahutav pesugeel pakub nahale pesemise ajal ka mõnusat niisutust ja saab vaevata jagu ka tugevamast meigist. The Body Shopi kosmeetika on tuntud oma heade lõhnade poolest ja porgandi sarja õrnalt magus lõhn paitab iluprotseduuride tegemise ajal meeldivalt nina. Porgandi kõrval on toote teiseks staarkoostisosaks aaloe mahl, mis on nahka rahustava ja niisutava toimega. Hind: 14.50 EUR.

Porgandi näokreem



Porgandi näokreem on kerge koostisega, kuid pakub nahale sellest hoolimata pikaajalist niisutust. Imendub kiiresti, nii et sobib väga hästi kasutamiseks ka vahetult enne meikimist.  Nahal on peale kreemitamist täiesti puhas tunne, nii et saab kindlasti kõigi nende lemmikuks, kes ei kannata rasvast-libedat tunnet, mis mõnede rammusamate nahaniisutajate kasutamise järgselt näole jääb. Toote õrnalt magus lõhn on piisavalt kerge, et ei tohiks häirima hakata ka lõhnatundlikke kasutajaid. Minu nahk ongi just oma nõudlikult talviselt režiimilt välja tulemas ja tahab rasvaste kreemide asemel saada midagi kergemat ning porgandi kreem  sobib hetkel ideaalselt. Hind: 16.50 EUR.

Honey Bronze pruunistav palsam



Pruunistav palsam annab nahale päevitunud jume ja selle abil saab edukalt ka nägu modelleerida. Toode sisaldab ülipeeneid sädelevaid osakesi, mis päikese käes kaunilt valgust püüavad. Seda võib kanda nii puhtale nahale kui jumestuskreemi peale. Ta püsib hästi, nii et ei vaja ilmtingimata puudriga kinnitamist, aga mina olen vanast harjumusest siiski kreemi peale kerge puudrikihi pannud, et meik liiga läikima ei hakkaks. Kreem ei aja enda all olevat meigikihti paigalt ära, ja seda on päeva jooksul võimalik juurde lisada ka sel juhul, kui nahal enne juba puudrit kasutatud on.

Palsamit saab näole kanda nii sõrmede, meigikäsna kui pintsliga. Minu meelest oli teda kõige mõnusam hajutada The Body Shopi stippling pintsliga, mille kahes eri pikkuses harjased kreemi eriti loomulikult nahale sulatavad.

Toodet on saadaval vaid ühes tumedusastmes, kuid ta hajub väga hästi ja on hõlpsasti ülesehitatav, nii et sobib seega väga erinevatele nahatoonidele.


Kreem on lisaks jume andmisele ka nahka hooldavate omadustega ning sisaldab mett, mesilasvaha, maruulaõli ja sheavõid.  Hind: 19.50 EUR.

Sellel pildil kasutasin näole jume andmiseks ja modelleerimiseks Honey Bronze palsamit:


 Millised on sinu lemmiktooted The Body Shopi valikust?

No comments:

Post a Comment