Saturday, April 13, 2019

Oh Wow! Box

Üllatuskarpide populaarsus aina kasvab ja uusi pakkujaid lisandub Eesti turule pidevalt. Olen pead murdnud, mis võiks olla üllatuskarpide edu saladus ajal, mil kõike on laias valikus saadaval ning pigem ohkavad kõik, et asju on liiga palju. Äkki on põhjus selles, et üllatusi on elus väheks jäänud? Kui varem tehti sünnipäevaks või muudeks tähtpäevadeks kingitusi, siis nüüd on tavaks saanud rahatäht ümbrikusse pista, või etteantud nimekirja järgi kingitust valida. Nii jääbki igasugune ootusärevus ja kingipaki avamise põnevus ära. Erinevad boxid toovadki selle üllatusmomendi jälle tagasi ja kuna neid on saadaval nii erinevates teemades, siis ei ole tegu päris põrsas kotis olukorraga, vaid saad boxi sisu suuna ise valida.

Oh Wow! Boxe on saadaval 6 erinevat: Alfa box meestele, Ilubox, Mini Ilubox, Tea time box, Teen girl box ja midagi täiesti uut ja värsket, millesarnast varem polegi kohanud - Witchcraft box kõigile maagia ja esoteerikahuvilistele. Vaata kogu valikut Oh Wow! Boxi kodulehelt.

Uue sisuga boxid tulevad müüki kord kuus ja tooteid on karbikestes alati tunduvalt suurema summa eest kui boxi enda hind.

Minule saatis Oh Wow! Boxi meeskond suure iluboxi, mille hind on 24.90, aga tooteid on selle sees 95 euro väärtuses.


Kergitangi siis nüüd saladuseloori ja näitan, mida põnevat ilukarbist leida võis. Aprillikuu karbi teema on "Kariibi mere hommik" ja boxis leiduvad tooted viivadki oma toonide ja lõhnadega mõtted suve ja ranna juurde.




Bambusest taaskasutatav termo-kohvitops tundub olevat viimasel ajal must-have aksessuaar, sest milleks tekitada tarbetut prügi, kui on võimalik kohvi oma tassi serveerida lasta. Mina küll eriti tihti takeaway kohvi ei joo, kuid roheline maailmavaade on mulle südamelähedane, seega kiitus kõigile, kes korduvkasutatavaid topse kasutavad ja kaasas kannavad.


Ananassilõhnaline kehasprei lõhnab lausa suud vett jooksma panevalt hästi. Tipunoodis on tunda värske ja hapukas ananass ning selle hajudes jääb nahale kerge ja magus aroom. Lõhn püsib nahal paar tundi ja on selline mõnus ning tütarlapselik. Ideaalne valik kõigile neile, kelle jaoks tavalised parfüümid liiga intensiivsed tunduvad.


Glow-Getter Shimmer palett on kasutusjuhendi kohaselt küll mõeldud näo jumestamiseks, kuid minu meelest sobivad need tugevalt sädelevad toonid paremini hoopis lauvärvideks. Näol kipuvad sädelevad tooted liialt naha tekstuuri rõhutama ja ei mõju loomulikult. Paletis on 5 tooni, mis hajuvad hästi ja ei hakka päeva jooksul lauvakku kogunema, nii et tore igapäevane lauvärvikvintett.

L'oreal Lip Paint matt huulevärv on kreemine ja hea katvusega ning jätab pigem poolmati lõppviimistluse. "Hollywood beige" on rahulik roosakasnude toon, mis sobib igasuguse meigi juurde ja väga erineva nahatooniga kasutajatele, nii et ideaalne värv, mida üllatuskarbist leida. Katab ja püsib hästi ning ei tekita kiskuvat-kuivatavat tunnet.

Esimese tellimuse puhul pannakse karpi ka üks lisakingitus ja minul oli selleks helesiniste kivikestega käevõru. Ehete maitse on mul üsna spetsiifiline, seega neid eelistan ise endale valida ja üllatuskarpidest siiani leitud aksessuaare ma kandma hakanud ei ole.


PostQuam meigitoodetest ei ole ma varem kuulnud, aga katsetan uusi brände alati rõõmuga. Iluboxist leidsin keskmise pruuni kulmupliiatsi, mis on väga hea tugevuse ja pigmendiga ning saab suure lisapunkti sabas oleva harjakese eest.  Teise PostQuam tootena sain järgi proovida pronksikarva lauvärvipliiatsi, mis on pehme ja lihtsalt hajutatav, nii et pealekandmiseks pole isegi pintslit vaja, vaid saab sõrmega hajutustöö tehtud. Kahjuks ei ole ta püsivus kiita ja värv hakkab kiiresti lauvakku kogunema.

Parfüümidega on mul sama seis mis ehetega ja neid tahan alati ise valida. Boxis on Boucheron Place Vendome minilõhn, mis minu jaoks tundub kuidagi liiga raske ja daamilik, nii et seda lõhna ma välja ei kanna.


Korea kosmeetika on mulle alati meeldinud ja nende kangast maskid veel erilisteks lemmikuteks saanud, seega oli Missha banaani ja piima näomaski üle väga hea meel ja see saigi kõigist boxis olnud toodetest suurimaks lemmikuks, mida kohe uuesti osta tahan. Maskil on väga mõnus lõhn ja nahk on peale tema kasutamist hästi pehme, elastne, niisutatud, ühtlase jumega ja olematute pooridega. Super toode!

Teise näohooldustootena oli karbikesse pistetud üks Nuxe vananemisvastase kreemi tester.


Lisaks ilutoodetele tuli karbist välja veel 2 patsikummi, mis kuluvad meie suures naisperes alati marjaks ära ja suu magusaks tegemiseks Bounty šokolaad.

Hetkel on Oh Wow! boxil sooduskampaania ja aprillis kehtib sooduskood "KEVAD20", millega saab 20% hinnavõitu.

Oh Wow! Boxi Facebooki lehel käib just praegu auhinnamäng, mille võitja saab sobiva teemaboxi nii endale kui oma sõbrale. Nii et hakka nende jälgijaks Facebookis ja võta loosist osa. Loosimängu leiad SIIT.

No comments:

Post a Comment