Wednesday, April 3, 2019

BioNike

Olen sel aastal enda jaoks avastanud BioNike nahasõbraliku apteegikosmeetikasarja. Esimest postitust, kus kirjutasin nende kinnitus- ja päikesepuudrist ning pliiatsikujulisest highlighterist saab lugeda SIIT. BioNike meeskond saatis mulle katsetamiseks veel mõned tooted ja praeguseks on mitmed neist saanud igapäevase meigi tegemises täiesti asendamatuks.

Defence Color Hydra jumestuskreem



Kerge ja niisutav jumestuskreem on keskmise katvusega ning hajub nahal väga loomulikuks. Ideaalne valik päevameigi tegemiseks, sest ühtlustab nahatooni kenasti ära, kuid ei jäta mingit märgatavat meigikihti. Tugevamaid värvierinevusi või punne ta ära katta ei suuda, nii et nahadefektide varjamiseks vajab kaaslaseks peitepulka.  Saadaval viies toonis ja minu heleda jumega klapib neist Ivorie. Hind: 18.13 EUR.

Color Camouflage jumestuspulgad



Kui esimesel pildil olev jumestuskreem on mu kindel valik päevameigi jaoks, siis Color Camouflage meigipulgad on asendamatud abilised fotojumestuse tegemisel. Pulkade konsistents on pehme ja kreemjas ning toodet on lihtne hajutada. Nendega tehtud meigipõhi on väga hea katvusega ja suudab ära peita ka tugevalt punetavad piirkonnad. Fotomeigi tegemiseks kasutan heledamat tooni Opale üle kogu näo ja tumedam värv Dore läheb käiku modelleerimiseks.

Aastaaegade vaheldumine ajab mu näonaha sageli segadusse, mis põhjustab ajutise punnirünnaku. Ka sel kevadel saabusid soojemad ilmad koos portsu vistrikega ning sel perioodil said Color Camouflage meigipulgad mul igapäevast kasutust ja kombineerisin neid Hydra jumestuskreemiga. Igapäevaselt tahan kanda kerget ja loomuliku välimusega meiki, seda ka siis, kui nahk ei ole oma parimas vormis. Sellise tulemuse saavutamiseks ongi hea erineva katvusega meigipõhjatooteid koos kasutada. Kogu näo katsin kerge Hydra jumestuskreemiga ja lõua ning näo küljed, kuhu punnid pesa olid teinud, Color Camouflage meigipulgaga. Nii said kõik tugevat katmist vajavad kohad korralikult ühtlustatud, kuid meigipõhi näis ikkagi värske ja loomulik, sest silmade ümbrus, laup ja näo keskosa olid kerge katvusega toote all. Meigipulkadel on hästi hea lõhn, mis nende kasutamise kohe eriti nauditavaks teeb. Ühe pulga hind on 27.66 EUR.

Liplumiere huuleläige



Liplumiere huuleläikest on saanud minu selle kevade lemmiktoode! Ma olen suur punase huule fänn, kuid igapäevaselt mõjub tugevalt kattev punane huulevärv kuidagi liiga pidulikult. Grenade on nii ilus kerge punane, mis sobib ideaalselt päevameigi juurde. See teeb huuled hästi ilusaks - niisutab, annab lopsakust ja kaotab kõik huulte pinnal olevad joonekesed. Pliiatsikujuline vorm teeb pealekandmise täpseks ja värv püsib üllatavalt pikka aega ning ei vaja pidevat uuendamist. Suureks plussiks on ka see, et ta ei kleepu. Minu absoluutne lemmik kõigi siiani proovitud BioNike toodete seast.  Hind: 13.33 EUR.

Tänase postituse juures tuli mulle appi jumestuskunstnik Kairit Tuhkanen, kes tunneb BioNike sarja läbi ja lõhki. Kairitit võib laupäeviti leida Apotheka Beauty poest, kus ta kõigile soovijaile BioNike tooteid lähemalt tutvustab ja aitab sobivate toonide valikul. Konsultatsioonide toimumisajad on üleval BioNike Facebooki lehel.

Kairit tegi enda meigipõhja Hydra jumestuskreemiga ning modelleerimiseks kasutas Color Camouflage kõige tumedamat värvi. Sellel pildil on huultel Liplumiere läige toonis Grenade:


BioNike Color Matt huulepulk



Color Matt huulepulk toonis Framboise on väga tugeva pigmendiga, katab huuled läbipaistmatu poolmati kihiga ja ei tekita ebamugavat kuivatavat tunnet. Värv on püsiv, ei liigu päeva jooksul hammastele ja elab kulumata üle ka kergema söömise-joomise. Olgugi et värv on matt, ei rõhuta see huulte tekstuuri, nii et ideaalne kombinatsioon heast püsivusest, erksast toonist ja mugavusest! Hind: 11.96 EUR.

Siin pildil kannab Kairit Color Matt huulevärvi Framboise. Nii efektne toon, et on lausa aksessuaari eest:


BioNike valikust leiab kõik vajaliku nii keha- kui näohoolduseks ja lisaks sellele ka laia valiku dekoratiivkosmeetikat. Tutvu toodetega SIIN.

No comments:

Post a Comment